Efteling-bezoeker draait door, man wil geen afstand houden - Omroep Brabant
Video

Efteling-bezoeker draait door, man wil geen afstand houden

3 november 2020 om 08:02 • Aangepast 4 november 2020 om 07:48
nl
Een Efteling-bezoeker is door het lint gegaan, toen een andere bezoeker hem vroeg om anderhalve meter afstand te houden. Op YouTube is te zien hoe de parkgast afgelopen week scheldend zijn middelvinger opsteekt tijdens watershow Aquanura.
Profielfoto van Raymond Merkx
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

"Ga naar je tehuis toe! Ik maak je onderdeel van die lichtshow! Ik gooi je erin!", zo reageert de man, op het verzoek om afstand te houden. Hij roept even later zelfs dat hij, als z'n dochter er niet bij zou zijn, de filmer knock-out wil slaan of zou vermoorden.

De ruzie begon al vóór de show van start ging, vertelt de filmer tegen Looopings. "Hij stond op een rode lijn, te dicht bij mij. Ik heb uitgelegd dat hij daar verkeerd stond. Tijdens de show kwam hij steeds dichterbij staan, waarna ik hem even aantikte", schrijft de pretparksite. Dat zou voor de man de grens zijn geweest.

Vervelend
De Efteling laat in een reactie weten de gang van zaken 'heel vervelend' te vinden. "We hebben er op dat moment geen melding van gehad en kunnen hier nu dus weinig meer mee", vertelt een woordvoerder. Hij zegt dat bezoekers zich over het algemeen goed aan de regels houden. "Toch maken we ook discussies en bedreigende situaties mee, maar dat zijn uitzonderingen."

Wil je de nieuwe show van Aquanura zien zónder scheldende mensen? Omroep Brabant heeft 'm hier voor je online staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.