Zo gaat het nu met boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw

25 december 2020 om 22:42 • Aangepast 27 december 2020 om 00:16
nl
De liefde heeft boer Geert uit Oeffelt in het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw niet kunnen vinden. Misschien wel omdat hij niet kritisch genoeg was. "Ik keek puur naar het plaatje, ik had beter mijn huiswerk moeten doen", zo vertelt Geert in een kerstuitzending van Boer Zoekt Vrouw.
Profielfoto van Ferenc TrikiProfielfoto van Wim Heesterbeek
Geschreven door

In de speciale aflevering blikt presentatrice Yvon Jaspers met haar boeren terug op het laatste seizoen. Er worden herinneringen opgehaald aan de hand van oude fragmenten en veel boeren zien elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer.

Beter nadenken
Boer Geert vond niet de liefde in het programma. Zelf zegt hij daarover dat hij dat misschien ook aan zichzelf te danken heeft. "Ik had misschien wel betere keuzes moeten maken , ik keek puur naar het plaatje ... ik zou nu langer nadenken, beter mijn huiswerk doen" vertelt hij daarover.

Toch heeft hij geen slecht gevoel aan zijn deelname overgehouden. "Ik heb nooit spijt gehad, het is gegaan zoals het gegaan is ." Voor de terugblik verscheen hij feestelijk gekleed in smoking.

Niet lomp, duidelijk
Geert mag dan niet de liefde van zijn leven ontmoet hebben, hij heeft wel een vriendschap overgehouden aan het programma, namelijk met een andere boer, Geert Jan. De twee hebben duidelijk een klik. Geert: "Er komt veel geluid uit Geert Jan, maar je moet de humor ervan inzien."

Boerin Annemieke had ook nog wat warme woorden voor Geert zelf. "Ik vond Geert een lieve en warme man, maar dat kwam er niet altijd uit. Volgens mij wordt hij lomper als het ongemakkelijk wordt, maar zo is hij helemaal niet !" Geert beaamt dat: "Het is niet lomp, het is duidelijk."

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!