'Ik hoor haar stem nog in mijn hoofd', sportschool herdenkt verongelukte Melissa van Roosmalen - Omroep Brabant

'Ik hoor haar stem nog in mijn hoofd', sportschool herdenkt verongelukte Melissa van Roosmalen

16 januari 2021 om 17:52 • Aangepast 18 januari 2021 om 10:06
nl
Naast de deur van sportschool Snap Fitness/Fighting Talents in Den Bosch staat de foto van Melissa je aan te staren. Er omheen liggen bloemen en er branden kaarsjes. Sportvrienden van Melissa hebben er een gedenkhoekje gemaakt. "Ik hoor haar stemmetje de hele tijd in m'n hoofd", vertelt vriendin Jill van Eijk.
Profielfoto van Jan Peels
Geschreven door

"De klap dreunt nog steeds na" vertelt Hicham Elgaoui van de sportschool waar Robin en Melissa allebei trainden. "Ze kwamen hier elke dag", vult Samir Bayouni aan. De vrienden wilden met z'n allen iets doen om Melissa te gedenken. "Ze was heel geliefd bij iedereen. Het is onwerkelijk."

Woensdag kwam de 29-jarige Melissa om het leven kwam bij een noodlottig verkeersongeval op de A2 bij Nieuwegein. Haar 31-jarige broer, kickbokskampioen Robin van Roosmalen, raakte gewond.

Hicham Elgaoui (L) en Samir Bayouni (R) bij de gedenkplek voor Melissa (foto: Jan Peels)
Hicham Elgaoui (L) en Samir Bayouni (R) bij de gedenkplek voor Melissa (foto: Jan Peels)

Melissa gaf elke week ongeveer 120 meisjes en vrouwen kickbokstraining bij de sportschool in Den Bosch. "Door haar is het aantal meiden dat wil kickboksen enorm gegroeid", vertelt Hicham. "Ze was superenthousiast en wist iedereen te motiveren bij de Girl Squad", zegt Jill. "Ik hoor nog precies haar stemmetje, hoe ze riep: 'Doorzetten niet opgeven'. Heel lief, maar ook heel pittig."

Hicham vertelt dat hij deze zaterdag nog contact heeft gehad met Robin. "Hij maakt het redelijk naar omstandigheden". Volgende week vrijdag is in besloten kring de uitvaart van Melissa van Roosmalen.

LEES OOK:

Duizenden steunbetuigingen voor familie van Melissa van Roosmalen: 'Leegte is niet te vullen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.