Robin van Roosmalen laat voor het eerst van zich horen na ongeluk waarbij hij zijn zus verloor

15 januari 2021 om 11:13 • Aangepast 18 januari 2021 om 09:22
nl
Kickbokskampioen Robin van Roosmalen (31) uit Den Bosch heeft vrijdag voor het eerst van zich laten horen na het noodlottige ongeluk van woensdag waarbij hijzelf zwaargewond raakte en zijn zus Melissa het leven verloor. Hij laat via Instagram weten dat de operatie die hij donderdag onderging goed is verlopen.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

Ook bedankt hij in het bericht iedereen voor de berichten en steun die hij kreeg. 'Thanks all for the messages, love and support, we really appreciate. Surgery went well', zo schrijft hij.

Autopech langs de weg
Van Roosmalen raakte bij een ongeluk langs de A2 vlakbij Utrecht woensdagmiddag ernstig gewond toen hij met zijn zus Melissa (29) met autopech langs de kant van de weg stond. Een vrachtwagen botste vervolgens op hun Fiat500. De twee slachtoffers werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Melissa overleefde het ongeluk niet. Robin moest aan zijn verwondingen worden geopereerd.

Op het Instagrambericht van vrijdag regent het opnieuw steunbetuigingen aan de bekende kickbokser.

Wachten op privacy instellingen...

Robin van Roosmalen is een grote naam in de vechtsportwereld. Hij was in het verleden bij de vechtsportbond Glory kickbokskampioen bij de vedergewichten en lichtgewichten. Vader William van Roosmalen is oud-wereldkampioen.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.