Snollebollekes-zanger Rob Kemps wordt presentator en programmamaker Talpa

9 maart 2021 om 12:03 • Aangepast 9 maart 2021 om 20:51
nl
Rob Kemps van de Snollebollekes gaat aan de slag als presentator en mede-ontwikkelaar van programma's bij Talpa Network. De zanger laat dinsdag weten dat hij een driejarig contract heeft getekend.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

"Jaaa eindelijk mag ik het vertellen...", schrijft Kemps dinsdag op Instagram. "Vandaag heb ik een 3 jarig contract getekend bij Talpa Network!"

Kemps zal vooral werkzaam zijn voor SBS6. Hij ziet deze stap naar eigen zeggen als een unieke kans om zijn talenten in televisieland te gaan ontplooien.

"Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur", aldus de Snollebollekes-zanger.

Directeur blij met Rob
Directeur Marco Louwerens laat weten dat hij ontzettend blij is dat Rob zich bij het team gaat voegen. "Ik heb hem de afgelopen periode leren kennen als een ontzettend fijn, authentiek en creatief mens, die altijd volledig zichzelf is. Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben." Louwerens laat verder weten Kemps alle ruimte te willen geven om mooie en leuke tv-projecten te ontwikkelen.

De Slimste Mens
Rob Kemps veroverde afgelopen januari de harten van vele kijkers met zijn deelname aan het tv-programma De Slimste Mens. In de finale nam hij het op tegen Emma Wortelboer en Andries Tunru. Uiteindelijk won hij het programma en mag hij zichzelf met recht De Slimste Mens noemen. "Ongelofelijk, nondeju!", was het enige dat de zanger kon uitbrengen direct na zijn overwinning.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.