PSV'er Zahavi hervat training twee dagen na overval op zijn gezin

11 mei 2021 om 17:55 • Aangepast 12 mei 2021 om 08:29
nl
Voetballer Eran Zahavi heeft dinsdag de training bij PSV weer opgepakt. De spits doet dat twee dagen nadat zijn vriendin en kinderen thuis werden overvallen. De speler liet eerder al op Instagram weten van plan te zijn het seizoen bij PSV af te willen maken.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Een woordvoerder van PSV maakte dinsdagmiddag het nieuws bekend.

Geen behoefte aan rust
Technisch directeur John de Jong en teammanager Bas Roorda van PSV lieten maandag aan Zahavi weten dat hij alle tijd moest nemen om de situatie te verwerken. Maar de spits heeft geen behoefte aan rust.

"Ik wil de geruchten dat we vluchten stoppen. Het tegenovergestelde is waar. We blijven tot het einde van het seizoen, om onze doelstellingen te bereiken", schreef hij op sociale media.

Brute overval
Zahavi was zondag met PSV op weg naar de uitwedstrijd tegen Willem II toen hij werd gebeld door zijn vrouw. Ze vertelde dat er een overval aan de gang was in hun huis in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. De vrouw van de spits en vier jonge kinderen werden vastgebonden. Drie van de kinderen zijn van de voetballer.

Zijn vrouw werd ook bedreigd met een vuurwapen. Twee overvallers zijn er met verschillende persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor gegaan en lieten de vrouw en de kinderen hulpeloos achter.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.