Man krijgt mes op de keel bij het uitlaten van zijn hond

15 mei om 11:46 • Aangepast 17 mei om 10:25
De Geldersedam in Den Bosch (beeld: Google Streetview).
De Geldersedam in Den Bosch (beeld: Google Streetview).
Een man is vrijdagavond in zijn woonplaats Den Bosch bedreigd met een mes toen hij zijn hond uitliet. Dit gebeurde rond kwart voor elf op De Geldersedam. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet gewond.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De man werd gewenkt door lichtsignalen van een witte Volkswagen Polo die op deze straat stond geparkeerd. Eenmaal bij de auto aangekomen werd het 40-jarige slachtoffer bedreigd. Er werd een mes op zijn keel gezet.

De man wist erger te voorkomen door met zijn hond weg te rennen. Hij vluchtte over de Twaalfmorgenstraat naar de Van der Venstraat. Vervolgens liep hij door in de richting van café De Unie, zo laat de politie weten. De dader is bij de wagen gebleven.

Verdachte sprak met Bossch' accent
De verdachte, die spoorloos is, heeft lichtblonde haren en hij droeg een donkerblauw/zwart jasje en een lichte spijkerbroek. Hij sprak met een Bossch’ accent. In het kenteken van de Volkswagen Polo zou een 'x' staan, zo is aan de politie gemeld.

Agenten zijn direct een onderzoek begonnen. Hieronder vallen een buurtonderzoek, het horen van getuigen en het uitlezen van eventuele camerabeelden.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...