Oproep tot erehaag voor NAC-voetballers langs snelwegen A16 en A58

22 mei 2021 om 08:35 • Aangepast 25 mei 2021 om 09:47
nl
De fanatieke supportersgroep Breda Loco's roept samen met onder meer Stichting Vak G en Fr0nt76 NAC-fans op om deze zaterdag rond halfvijf langs de A16 en A58 te gaan staan om de spelersbus met de NAC-voetballers te begeleiden van het stadion - waar de laatste training plaatsvindt voor de finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie - naar hun hotel in Bosschenhoofd. Op deze manier willen de fans NAC een hart onder de riem steken voor de finale tegen NEC die zondagmiddag op het programma staat.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Breda Loco's wijst erop dat bij de training in het Rat Verlegh-stadion in Breda zaterdag geen publiek is toegestaan. "Maar wel op de route tussen Breda en Bosschenhoofd!"

Geen knalvuurwerk
Ze hopen dat supporters massaal gehoor geven aan hun oproep om langs de route naar Bosschenhoofd te gaan staan en zichzelf op alle mogelijke manieren aan de spelers in de bus te laten zien. "Laat aan de spelers zien hoe groot deze club is en wat het voor de regio betekent!"

Breda Loco's hamert er wel op dat de fans de verkeersregels en de geldende coronavoorschriften in acht moeten nemen. "En knalvuurwerk is niet gewenst!"

LEES OOK:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.