Overval op Nikkie de Jager: beloning voor de gouden tip - Omroep Brabant

Overval op Nikkie de Jager: beloning voor de gouden tip

1 juni om 16:13 • Aangepast 9 juni om 14:39
Nikkie de Jager (YouTube)
Nikkie de Jager (YouTube)
Justitie toont dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht bewakingsbeelden van mannen die verdacht worden van een reeks overvallen op bekende en rijke Nederlanders. Ook Nikkie de Jager uit Uden was slachtoffer van deze overvallers.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Daarnaast looft justitie een beloning uit voor tips die leiden tot de aanhouding van verdachten die de politie nog op het oog heeft. De hoogte van het bedrag wordt in het tv-programma bekendgemaakt. In totaal zitten al zeven verdachten vast.

Onder schot
Ook voor de overval op Nikkie de Jager, ook bekend als Nikkie Tutorials, zoekt de politie nog verdachten. Ze werd vorig jaar op 8 augustus in haar huis in Uden overvallen door drie gewapende mannen. Nikkie en haar verloofde werden met een vuurwapen onder schot gehouden.

Bij de overvallen op de bekende en vermogende Nederlanders was het volgens de politie te doen om dure horloges, sieraden en geld. De daders zouden daarbij voor tonnen hebben buitgemaakt. Ook oud-voetballer René van der Gijp was een van de slachtoffers.

De overvallen en inbraken waren in Uden, Dordrecht, Krimpen aan den IJssel, Rockanje, Hendrik Ido Ambacht, Mijnsheerenland en Ridderkerk. De slachtoffers werden daarbij bedreigd en soms ook mishandeld.

Vrijdag is bij de rechtbank in Rotterdam weer een pro-formazitting in deze zaak.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...