Spoor naar familie op gevonden fotorolletje loopt toch weer dood - Omroep Brabant

Spoor naar familie op gevonden fotorolletje loopt toch weer dood

8 juni 2021 om 11:49 • Aangepast 8 juni 2021 om 14:55
nl
Het spoor naar de familie op foto's van een oud fotorolletje loopt toch weer dood. Even werd gedacht dat leden van de notarisfamilie Doude van Troostwijk op de foto stonden, maar dat blijkt niet het geval. De speurtocht naar de mensen op de foto's gaat verder.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Steven van Pelt uit Zevenbergschen Hoek kocht een paar weekenden geleden in de kringloopwinkel in Langeweg een oude fotocamera waar nog een rolletje in bleek te zitten. Sindsdien doet hij er alles aan om de mensen op de foto's te vinden.

Eerder werd al ontdekt dat de foto's zijn genomen op het terrein van Kasteel Soelen in Zoelen in de Betuwe. Een makelaar herkende het koetshuis, omdat zij daar pas nog een huis heeft verkocht.

Niet de notarisfamilie
Meerdere keren werd de naam van de notarisfamilie genoemd. Nu blijkt dat er wel degelijk een Doude van Troostwijk op het terrein in de Betuwe heeft gewoond, maar volgens een lid van de familie staat die persoon niet op een van de foto's. De familie herkent ook niemand op de plaatjes.

Het mysterie is dus nog altijd niet opgelost. Weet jij wie op de foto's staan of heb je een vermoeden? Neem dan contact op met Omroep Brabant.

Een van de foto's die Steven heeft laten ontwikkelen.
Een van de foto's die Steven heeft laten ontwikkelen.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.