Scooterrijders gewond na aanrijdingen in Breda en Helmond - Omroep Brabant
LIVEBLOG

Scooterrijders gewond na aanrijdingen in Breda en Helmond

13 oktober 2021 om 06:30 • Aangepast 21 oktober 2021 om 12:43
nl
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in onze provincie. Wil je via onze app een melding ontvangen zodra er een update verschijnt? Klik dan op het belletje bovenaan dit liveblog.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

22.45 Dit liveblog is afgesloten

Liveblog

21.40

Ook in Breda botsing tussen scooterrijders

Net als in Helmond botsten ook in Breda twee scooterrijders tegen elkaar. Dat gebeurde op het fietspad van de Emerparklaan. De bestuurster van de ene scooter raakte hierbij lichtgewond en werd behandeld in een ambulance. De andere bestuurder, een maaltijdbezorger, kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
21.20

Scooterrijders gewond na aanrijding

Op het fietspad langs de Deurneseweg in Helmond zijn twee bestuurders van snorscooters met elkaar in botsing gekomen. Ze reden in tegenovergestelde richting en toen ze elkaar passeerden, kwamen ze vermoedelijk met de sturen tegen elkaar. Een van de scooters raakte bij de klap total loss. Beide personen zijn in een ambulance behandeld aan hun verwondingen. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
18.37

Loodsen in Someren doorzocht tijdens groot internationaal drugsonderzoek

In een groot internationaal drugsonderzoek heeft de politie woensdag in Brabant en Limburg huizen en loodsen doorzocht en tien verdachten opgepakt voor de productie van en handel in synthetische drugs. De politie kreeg de informatie door versleutelde chatberichten te kraken.

17.45

Weer verdachte coronarellen opgepakt

De politie hield opnieuw een verdachte aan voor de coronarellen in Eindhoven. Het gaat om 26-jarige man. Hij wordt onder meer verdacht van het gooien met stenen, het plunderen van een supermarkt, het in brand steken van een auto en vernielingen.

16.49

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Drunen

Bij graafwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk van KPN is wederom een gaslek ontstaan. Ditmaal was het aan de Europalaan. De laatste tijd is het wekelijks wel ergens raak in de Gemeente Heusden waaronder ook Drunen valt. Zowel KPN als Deltaviber zijn hun glasvezelnetwerk aan het aanleggen in de kernen van de Gemeente Heusden. Enexis kwam ter plaatse om het lek te dichten.

16.03

Drugsgrondstoffen in garage Ossendrecht

De politie heeft woensdag in een garage aan de Nieuwe Dijk in Ossendrecht een grote hoeveelheid vaten met grondstoffen voor de productie van synthetische drugs gevonden. Het zou gaan om ongeveer 3500 liter.

De drugsvondst in Ossendrecht (Foto: politie).
De drugsvondst in Ossendrecht (Foto: politie).
14.12

Motorrijder gewond na ongeluk in Valkenswaard

Op de Dommelseweg in Valkenswaard is woensdagmiddag een motorrijder gewond geraakt na een ongeluk met een auto. De motor klapte op de voorkant van de auto, waarna de hij werd gelanceerd. De motorrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
12.44

Man overleden na schietpartij Bergen op Zoom

De 55-jarige man uit Bergen op Zoom die dinsdagavond werd neergeschoten op de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom is overleden. Dat maakte de politie woensdagmiddag bekend. De schietpartij voor theehuis De Theepot, op de hoek van de Wouwsestraatweg en de Kastanjelaan, vond dinsdagavond rond halfzeven plaats. Drie kwartier later werd er ook geschoten op de Jan Dercksstraat, zo'n anderhalve kilometer verderop.

11.40

Politie houdt man met groot mes aan

Agenten hebben dinsdagochtend een 27-jarige Tilburger met een mes aangehouden op de Kruidenlaan in Tilburg. Rond half twaalf kwam er een melding binnen dat er een man met een groot mes aan het zwaaien was. De agenten troffen in de eerste instantie niemand aan, maar op de Vlierlaan zagen ze hem uiteindelijk staan. Hij had het mes toen bij zich. Het mes is in beslag genomen.

10.28

Bestuurder bekneld in auto na ongeluk in Tilburg

Een bestuurder van een auto is woensdagochtend rond negen uur gewond geraakt na een ongeluk met een andere auto. Dat gebeurde op de kruising van de Burgemeester Letschertweg en de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. Een bestuurder van een van de auto's raakte bekneld werd door de brandweer bevrijd. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...
10.14

Opnieuw ramkraak bij ICI Paris XL

Op parfumwinkel ICI Paris XL in het centrum van Oisterwijk is in de nacht van dinsdag op woensdag een ramkraak gepleegd. Rond vier uur ramde een wit busje tegen de gevel van het pand. Dit is niet de eerste keer dat de winkel slachtoffer is van een ramkraak. Dankzij het beveiligingssysteem hebben de daders geen buit kunnen maken. De politie zoekt nog getuigen.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
08.47

Brand in schuur Milheeze

In een schuur bij de Hoeven in Milheeze woedde woensdagochtend rond acht uur een brand. De brandweer was ter plaatse met twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watertransportsysteem. Een uur na het uitbreken was de brand onder controle. De politie heeft gezocht naar sporen van brandstichting, maar de oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
08.29

Ongeluk met zes auto's veroorzaakte vertraging A58.

Een ongeluk met zes auto's op de A58 veroorzaakte vertraging vanuit Tilburg naar Breda. De linkerrijstrook was dicht. Rond half negen stond er zo'n zeven kilometer file, die startte bij Tilburg-Centrum Oost, wat zorgde voor zo'n 50 minuten vertraging. Drie kwartier later was de weg weer vrij.

06.53

Pony's overleden na aanrijding N264

Op de Hapseweg, tussen de A73 en Oeffelt, zijn dinsdagnacht drie pony's aangereden en overleden. De pony's waren volgens een politiewoordvoerder rond vijf uur dinsdagnacht losgebroken. Toen de agenten aankwamen en erop gewezen werden waar de paarden liepen, ging het mis. De dieren werden door twee auto's geraakt.

Wachten op privacy instellingen...
05.41

N279 urenlang dicht na ongeluk

Op de N279 was dinsdagavond en -nacht urenlang afgesloten na een ongeluk bij Heeswijk-Dinther. Daar botsten rond negen uur donderdagavond twee vrachtwagens op elkaar. Een van de vrachtwagens stond stil op de weg. De tweede vrachtwagen reed daar achterop. Een chauffeur raakte gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De andere chauffeur is zelf uit de cabine geklommen.

Wachten op privacy instellingen...
De schade aan de vrachtwagens op de N279 was groot (foto: Bart Meesters).
De schade aan de vrachtwagens op de N279 was groot (foto: Bart Meesters).
03.30

Brand bij school in Eindhoven

Bij basisschool De Troubadour aan de Maria van Bourgondiëlaan in Eindhoven woedde dinsdagnacht korte tijd een brand. Het vuur werd rond halfdrie 's nachts ontdekt. De brandweer heeft het vuur geblust. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De directeur van De Troubadour laat weten dat ze 's ochtends hebben ontdekt dat in het oude schoolgebouw, naast de nieuwe school, brand is geweest. Dat oude gebouw wordt binnenkort gesloopt.

00.00

Hennepplanten ontdekt na melding huiselijk geweld

In een huis in Breda heeft de politie, na een melding over huiselijk geweld, dinsdag bijna tweeduizend hennepstekjes en meerdere hennepplanten gevonden. In verband met het huiselijk geweld werd een verdachte aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone