Liveblog

112-nieuws: Scooterrijder gewond bij ongeluk in Breda

1 november 2021 om 06:30 • Aangepast 9 november 2021 om 13:44
nl
In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Vrachtwagen en auto botsen op N379 bij Eersel.
  • 'Ordinaire, zinloze en zielige vernielingen' in Bossche wijk.
  • Jongeren overvallen cafetaria in Knegsel.

Liveblog

22.55

Dit liveblog is gesloten.

18.44

Bezorgbusje verliest steekwagentje, scooterrijder gewond

Een bezorgbusje van de supermarkt is maandagavond een steekwagen verloren. Dat gebeurde op de Hoevenseweg in Uden. Een scooterrijder zag dat te laat en reed eroverheen. Hij viel met zijn scooter. Er is een ambulance gekomen naar de Hoevenseweg en de scooterrijder is nagekeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision
18.25

Politie controleert fietsverlichting in Roosendaal

Wachten op privacy instellingen...
17.34

Scooterrijder gewond bij botsing in Breda

Een scooterrijder is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto in Breda. Dat gebeurde op de kruising van de Dijklaan en de Haagweg, iets voor zes uur. Hoe ernstig de scooterrijder gewond is geraakt, is onduidelijk. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
17.29

Twee mensen opgepakt voor serie inbraken in Den Bosch

De politie heeft twee mensen opgepakt na een serie inbraken in Den Bosch. Naar drie andere verdachten wordt nog gezocht.

LEES OOK: Serie inbraken in Den Bosch: een man en een vrouw opgepakt

16.35

Brommer klapt tegen zijkant van busje in Helmond

Op de Gerstdijk in Helmond zijn een brommer en een busje met elkaar in botsing gekomen maandagmiddag. De brommer klapte tegen de zijkant van het busje. Hoe dat precies kon gebeuren, is niet bekend. De bestuurder van de brommer raakte gewond aan zijn been en zijn nek. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

15.42

Gaslek in Oosterhout

Bij graafwerkzaamheden in Oosterhout is maandagmiddag een gasleiding geraakt. Er ontstond een gaslek, waardoor de straat een poosje afgesloten moest worden. De brandweer kwam om metingen te verrichten en Enexis was er om het lek te dichten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
13.45

Uur vertraging op de A27 na een ongeluk

Een ongeluk op de A27 zorgt iets voor twee uur voor een uur vertraging op de A27 van Breda naar Gorinchem. Het ongeluk gebeurde tussen Geertruidenberg en Werkendam. De linkerrijstrook is hier dicht. Er staat een file van zo'n tien kilometer. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk.

11.25

45 km/u te hard in Heijningen

Een automobilist liep zondag tegen de lamp in Heijningen toen hij op de Sabinaweg met een snelheid van 105 km/u voorbij een lasercontrole reed. De maximaal toegestane snelheid daar is 60 km/u. Tijdens de korte lasercontrole schreef de politie twee bekeuringen uit, zo meldt de politie Roosendaal.

Wachten op privacy instellingen...
10.30

Vrachtwagen en auto botsen op N379 bij Eersel

Bij een botsing tussen een auto en een vrachtwagen zijn maandagochtend op de N379, de weg tussen Valkenswaard en Eersel, wonder boven wonder geen gewonden gevallen. Dit meldt een fotograaf die ter plekke is. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de op- en afrit van de A67.

De weg was even dicht zodat het wrak getakeld kon worden. Ook moest de weg worden schoongemaakt.

09.40

Weginspecteur waarschuwt dumpers afval

Bij parkeerplaatsen langs de snelweg wordt veel afval gedumpt. Zo ook bij parkeerplaats Kriekampen langs de A58 bij Oirschot, constateert weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat maandagochtend. Hij waarschuwt de dumpers van afval: "Indien mogelijk wordt middels achtergelaten adressen of heterdaad een bekeuring gegeven ." Ook draait een afvaldumper in zo'n geval op voor de opruimkosten.

Wachten op privacy instellingen...
09.25

De A27 bij knooppunt Hooipolder is weer vrij

De problemen door een ongeluk op de A27 tussen Breda-Noord en knooppunt Hooipolder zijn weer opgelost. Omrijden wanneer je richting Gorinchem wilt is niet meer nodig, meldt de ANWB. De weg is weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
09.00

Ongeluk op de A27 bij knooppunt Hooipolder zorgt voor file

Door een ongeluk op de A27 tussen Breda-Noord en knooppunt Hooipolder moet je rond negen uur maandagochtend rekening houden met een klein halfuur vertraging wanneer je richting Gorinchem wilt. Er staat een file van zeven kilometer. De rechterrijstrook is dicht. Het advies is om te rijden via de A16 en de A59.

Wachten op privacy instellingen...
8.30

'Ordinaire, zinloze en zielige vernielingen'

In de Bossche wijk Aa-wijk zuid zijn afgelopen week diverse autoruiten vernield. Dit meldt de wijkagent op Instagram. Er zijn geen spullen uit auto's gestolen. De wijkagent heeft het dan ook over 'ordinaire, zinloze en zielige vernielingen'.

Wachten op privacy instellingen...
07.00

Rustende vrachtwagenchauffeur weggestuurd van vluchtstrook

Een vrachtwagenchauffeur is maandagochtend met een bekeuring op zak weggestuurd van de vluchtstrook langs de A58 bij Oirschot. Hij stond daar met zijn oplegger met aanhanger en hield een lange pauze.

De vluchtstrook mag niet als parkeerplaats worden gebruikt, omdat daardoor onder meer de hulpdiensten gehinderd kunnen worden.

Wachten op privacy instellingen...
22.10

Jongeren overvallen cafetaria in Knegsel

Een groep van vijf jongeren heeft zondagavond een cafeteria in Knegsel overvallen. Volgens de werknemers had één van hen een wapen bij zich. De overvallers hebben niets buitgemaakt.

De politie doet onderzoek bij de Weefkamer (foto: Rico Vogels/ SQ Vision).
De politie doet onderzoek bij de Weefkamer (foto: Rico Vogels/ SQ Vision).
15.43

Man slaat en schopt agenten in Tilburg

De politie heeft zaterdagnacht een 19-jarige man uit Tilburg opgepakt, die in het centrum van die stad agenten schopte en sloeg. Agenten zagen de man rond kwart voor één op de Heuvel in TIlburg. Daar was op dat moment namelijk een conflict. Hij reageerde vervelend toen agenten vroegen wat hij daar deed. Toen hij een agent sloeg, werd de man in de boeien geslagen. Maar ook daarna bleef hij zich verzetten en de agenten trappen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!