Peter ging viraal door de corona-speakers: 'Ik gun mensen hun lol' - Omroep Brabant
Video

Peter ging viraal door de corona-speakers: 'Ik gun mensen hun lol'

4 december 2021 om 07:00 • Aangepast 5 december 2021 om 09:59
nl
Peter ging met 'zijn luidsprekers' viraal nadat Omroep Brabant een bezoek aan hem had gebracht. De Eindhovenaar deed zijn beklag over het 'veel te harde geblèr' van de coronamaatregelen door de speakers die de gemeente heeft opgehangen. En dat zorgde voor veel hilariteit. Zelf kan hij er ook wel om lachen.
Profielfoto van Floortje van Gameren
Geschreven door
Floortje van Gameren

''Of ik zag aankomen dat ik viraal zou gaan? Nee eigenlijk niet. Ik was vooral chagrijnig over dat geluid'', zegt Peter die er wel om kan lachen dat zijn optreden bij Omroep Brabant opeens in heel Nederland en zelfs daarbuiten werd verspreid.

Wachten op privacy instellingen...

Na zijn optreden werd hij gebeld door verschillende media. ''Mijn telefoon ontplofte. Op een gegeven moment heb ik ook maar niet meer gekeken. Ik bleef maar berichten en belletjes krijgen.''

Ook vrienden en familie konden wel lachen om het mediaoptreden van Peter. ''Een vriendin in Amsterdam wees me erop dat ook in haar kringen mijn hoofd rondging. Ze moest er ontzettend om lachen.''

"Mijn telefoon ontplofte na de uitzending."

De Eindhovenaar werd niet alleen benaderd door verschillende media om nogmaals zijn verhaal te komen doen, maar werd ook hoofdrolspeler in allerlei 'videofucks'. "De video's zijn bewerkt dus de luidspreker zegt dan iets anders. Bijvoorbeeld dat je moet gaan ' zuipen'."

De leukste videofuck is die LuckyTV, vindt Peter. " Toen ik die voorbij zag komen, toen dacht ik: nu is het compleet."

Wachten op privacy instellingen...

Peter vindt het niet erg als creatieveling nog maanden of misschien nog wel jaren lol beleven aan zijn mediaoptreden. "Ik gun mensen hun lol wel hoor, ik kan er zelf ook hard om lachen. Ik maak me er verder ook totaal niet druk over. Mensen moeten lekker doen en ik ben een groot fan van dit soort videofucks dus laat ze maar komen!"

"Ik ben helemaal tevreden nu."

Nare reacties heeft de Eindhovenaar dan ook niet gehad, maar qua mediaoptredens is hij er wel even klaar mee. "De gemeente heeft de klacht goed opgepakt en daar heeft de uitzending en het viraal gaan zeker bij geholpen. De speakers doen nu minder vaak hun riedeltje en ze staan een stuk zachter. Dus ik ben helemaal tevreden nu."

LEES OOK:

Eindhoven past steenkolenengels in corona-oproep aan: 'Gewoon niet goed'

Corona-speakers Eindhoven stonden per ongeluk loeihard, zegt gemeente

Peter wordt gek van anderhalvemeter-omroeper: 'Net een heropvoedingskamp'

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.