112-nieuws: Politie controleert auto's in Roosendaal • Fietser aangereden - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: Politie controleert auto's in Roosendaal • Fietser aangereden

22 november 2021 om 06:00 • Aangepast 30 november 2021 om 13:34
nl
In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie
  • Brand in leerlooierij in Rijen.
  • Vrachtwagen belandt op vangrail A4.
  • Jongen (13) beroofd door duo in Bergen op Zoom.
  • Bestuurder gaat ervandoor na crash bij Waalre.

Liveblog

22.45

Politie controleert auto's bij de wijk Langdonk in Roosendaal

De politie heeft maandagavond de wijk Langdonk in Roosendaal korte tijd afgesloten. De Mobiele Eenheid heeft in de wijk diverse mensen en auto's gecontroleerd. Inmiddels is de wijk weer ‘vrijgegeven’. Het is niet bekend of er mensen zijn aangehouden of spullen in beslag zijn genomen. Ooggetuigen laten aan Omroep Brabant weten dat het een rustige avond was in Roosendaal.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
22.20

Bouwafval in brand gestoken in Roosendaal

In de Reginadonk in Roosendaal is maandagavond bouwafval in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
22.15

Verdachte aangehouden voor winkeldiefstal in Vught

Bij de Action aan De Schakel in Vught is maandag een verdachte aangehouden voor winkeldiefstal.

18.30

Kop-staartbotsing leidt tot files tussen Dorst en Molenschot

Bij een kop-staartbotsing op de Rijksweg tussen Molenschot en Dorst zijn maandag aan het begin van de avond twee mensen lichtgewond geraakt. Bij het ongeluk waren drie auto's betrokken. Een van de auto's was flink beschadigd. De gewonden zijn door ambulancemedewerkers behandeld. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. In beide rijrichtingen stonden er files.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
17.15

Geen treinen tussen Tilburg en Oisterwijk door bermbrand

Tussen Tilburg en Oisterwijk rijden aan het eind van de middag geen treinen. Oorzaak is een bermbrand. De verwachting is dat de treinen rond zes uur weer gaan rijden.

16.30

Fietsster gewond na aanrijding met tractor in Wouwse Plantage

Een fietsster is maandagmiddag in Wouwse Plantage gewond geraakt bij een aanrijding met een tractor. De tractor wilde een land op rijden en kwam in botsing met de fietsster. Het slachtoffer is in de ambulance behandeld en daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
15.50

Ongeluk met meerdere auto's op A27

Op de A27 is rond halfvier een ongeluk gebeurd waarbij meerdere auto's zijn betrokken. In de richting van Breda is de weg tussen Oosterhout-Zuid en Breda-Noord afgesloten. Het verkeer gaat over de vluchtstrook. De weg is inmiddels weer vrij. Verkeer in de richting Antwerpen kan omrijden via Zevenbergen en Roosendaal (A59 en A16).

15.05

Auto in brand op A73 bij Beers

Op de A73 bij Beers is een automobilist gestrand door een brand onder de motorkap van zijn auto. De brandweer heeft het voertuig geblust. De schade lijkt volgens een fotograaf, die ter plekke is, mee te vallen. Door de autobrand zijn er twee rijstroken afgesloten. Hierdoor staat er een file van Heumen richting Venray.

Foto: Persbureau SK-Media / SQ Vision.
Foto: Persbureau SK-Media / SQ Vision.
14.35

Undercoveragenten rijden auto klem op A58

De A58 tussen Tilburg en Breda was maandagmiddag iets voor halfdrie helemaal afgesloten nadat tussen Tilburg-Reeshof en Bavel een auto was klemgereden. Dat gebeurde door onopvallende auto's. De bestuurder van de auto was door agenten tot stoppen gedwongen. Dat leek hij in eerste instantie te doen, maar ging er alsnog vandoor. Vervolgens is de man door een tweede onopvallende auto tegen de vangrail klemgereden. Wie de bestuurder is kon de politie niet zeggen. Ook is onduidelijk waarom de automobilist in eerste instantie moest stoppen. Volgens een politiewoordvoerder van de Landelijke Eenheid ging het om een routinecontrole. Het voorval leidde tot een file, rond vier uur was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
14.18

Alle verdachten rellen Roosendaal nog vast: jongste is vijftien jaar

De veertien verdachten die zondagavond bij de rellen in Roosendaal werden aangehouden, zitten nog vast. De jongste verdachte is vijftien jaar, zo meldt de politie maandag.

12.55

Wijkagent Schijndel waarschuwt voor toename aantal inbraken in buitengebied

In een stal aan de Damianenweg in Schijndel is zondagavond of zondagnacht ingebroken. De inbraak is voor de wijkagent in Schijndel reden om te waarschuwen voor een toename van het aantal inbraken in het buitengebied.

Wachten op privacy instellingen...
12.30

Man (55) uit Goirle vermist

Een 55-jarige man uit Goirle wordt sinds vrijdagmiddag vermist. De man is toen op een omafiets gestapt en weggereden. Zijn familie maakt zich zorgen, zo zegt de politie.

De vermiste man uit Goirle (foto: politie).
De vermiste man uit Goirle (foto: politie).
12.20

Brand in leerlooierij in Rijen

In een leerlooierij aan de provincienbaan in Rijen is rond elf uur brand uitgebroken. De brand woedt volgens een fotograaf, die ter plekke is, in de filter van een afzuigzuiginstalatie. De brandweer is met drie wagens ter plaatse. De straat is afgesloten. Bij de brand raakte niemand gewond . Het pand is ontruimd.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
12.05

Wie herkent deze verdachten van een zware mishandeling in Eindhoven?

De politie is op zoek naar vier verdachten in de zaak van een zware mishandeling op 13 november in het centrum van Eindhoven. Het geweld was zo heftig dat de politie het heeft over een 'poging doodslag'. Een man liep op 13 november door het centrum van Eindhoven toen hij door meerdere aanvallers werd belaagd. Hij wordt geschopt en geslagen en valt op de grond. Het schoppen en slaan gaat door. Het slachtoffer wordt onder meer tegen zijn hoofd geschopt. In Bureau Brabant toont de politie vanavond foto's van vier verdachten in deze zaak.

In de uitzending van Bureau Brabant vanavond onder meer ook aandacht voor een brute beroving van een vrouw van 86 jaar in Tilburg. Het slachtoffer werd op zondagavond 24 oktober in haar huis in de Dr. Mollerstraat overvallen. Vanavond in het opsporingsprogramma doet ze haar verhaal.

LEES OOK: Oudere vrouw thuis beroofd in Tilburg, dader vlucht met oorbel en ketting

Wachten op privacy instellingen...
11.46

Brand in elektriciteitshuisje op industrieterrein Valkenswaard

Een brand in een elektriciteitshuisje aan de Dragonder in Valkenswaard zorgt voor een stroomstoring op het industrietterrein daar. Enexis geeft aan dat de storing vermoedelijk nog heel de dag gaat duren. De brand is spontaan ontstaan.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
09.51

Vrachtwagen belandt op vangrail A4

Een vrachtwagen is maandagochtend bovenop de vangrail terechtgekomen langs de A4 bij Bergen op Zoom. Vanwege bergingswerkzaamheden is een rijstrook afgesloten. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
09.21

Jongen (13) beroofd door duo in Bergen op Zoom

Een 13-jarige jongen is zondagmiddag beroofd op de Lombardenstraat in Bergen op Zoom. Het slachtoffer liep rond halfvijf richting het Thaliaplein toen hij door twee jongens werd aangesproken. Zij eisten geld van hem. Toen ze het geld hadden, renden de daders, die 14 of 15 jaar oud worden geschat weg richting de Zuivelstraat.

08.22

Een ongeluk op de A59 bij Vlijmen

Op de A59 bij Vlijmen is een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook tussen Drunen- West en Vlijmen is dicht. Dit zorgt voor behoorlijk wat vertraging in de richting Den Bosch. De A59 is juist onderdeel van de omleidingsroute in verband met de problemen op de A2. Maar ook hier loopt het verkeer nu dus vast.

Wachten op privacy instellingen...
07.50

Problemen op A27 door ongeluk met vrachtwagen

Een ongeluk met een vrachtwagen op de A27 tussen Oosterhout-Oost en Geertruidenberg zorgt rond tien voor acht voor een vertraging van zo'n vijftig minuten in de richting Gorinchem. De rechterrijstrook is dicht.

05.37

Grote problemen op A2 na ongelukken vrachtwagens: 1 gekanteld, 1 uitgebrand

Er zijn maandagochtend grote problemen op de A2. Op de weg van Den Bosch richting Utrecht kantelde zondagnacht een vrachtwagen die kippen vervoerde en op de weg van Utrecht richting Den Bosch brandde een vrachtwagen uit. De A2 is in beide richtingen dicht.

Een vrachtwagen op de A2 vatte vlam (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Een vrachtwagen op de A2 vatte vlam (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Een vrachtwagen op de A2 kantelde (foto: Bart Meesters).
Een vrachtwagen op de A2 kantelde (foto: Bart Meesters).
03.39

Bestuurder gaat ervandoor na crash auto

Een Mini Cooper is zondagnacht gecrasht op de A2 richting Valkenswaard, bij Waalre. Dit gebeurde rond kwart over een. De bestuurder raakte de vangrail aan de rechterkant van de weg en kwam vervolgens tegen de vangrail aan de andere kant van de weg tot stilstand. De weg was na het ongeluk bezaaid met brokstukken en andere spullen. De bestuurder van de auto zou volgens een correspondent zijn weggerend richting de bossen.

Wachten op privacy instellingen...
De auto raakte bij de crash op de A2 bij Waalre zwaar beschadigd (foto: Jozef Bijnen/SQ Vision).
De auto raakte bij de crash op de A2 bij Waalre zwaar beschadigd (foto: Jozef Bijnen/SQ Vision).
02.15

Autobrand Vlijmen slaat over naar schuur

Een auto die geparkeerd was aan de Rembrandtstraat in Vlijmen is zondagnacht in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond een uur ontdekt. De vlammen sloegen over op een schuur naast de auto. Ook twee van de vier naastgelegen garageboxen hebben volgens een correspondent forse schade opgelopen bij de brand. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een huis.

Wachten op privacy instellingen...
De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een huis in Vlijmen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een huis in Vlijmen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone