Liveblog

112-nieuws: vrouw bekneld na ongeluk • A2 bij Eindhoven deels afgesloten

29 november 2021 om 05:48 • Aangepast 7 december 2021 om 11:09
nl
In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Auto brandt uit op parkeerplaats in Breda.
  • Automobilist ramt boom in Uden.
  • Fietser ernstig gewond bij ongeluk in Breda.

Liveblog

22.58

Dit liveblog is gesloten.

19.22

A2 bij Eindhoven is weer vrij

De A2 bij Eindhoven is weer helemaal vrij na een ongeluk eerder op de avond. Er staat nog een korte file die een vertraging oplevert van ongeveer een kwartier.

18.28

Een rijbaan weer open bij Eindhoven

Na het ongeluk op de A2 bij Eindhoven is inmiddels weer één rijbaan open. Dat meldt de ANWB. De vertraging voor automobilisten is er nog 35 minuten.

17.51

Ongeluk A2 bij Eindhoven, hoofdrijbaan is dicht

Door een ongeluk op de A2 tussen knooppunt Batadorp en knooppunt De Hogt is de hoofdrijbaan daar afgesloten. Verkeer wordt over de parallelrijbaan geleid.

Wachten op privacy instellingen...
16.14

Mishandeling in Schijndel

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de Hoofdstraat in Schijndel, tegenover café De Beurs. Dat gebeurde rond half twee in de nacht. Een jongen is geslagen en geschopt. Hij houdt er mogelijk blijvend letsel aan over, meldt de politie nu.

14.52

Politie reageert op video van heftige aanhouding

De politie reageert maandagmiddag op een video waarin een vrouw (22) hardhandig wordt aangehouden in Breda. Het filmpje ging afgelopen weekend viraal. De politie zegt dat ze adequaat heeft gereageerd omdat de vrouw door het lint ging, de agent uitschold en geen legitimatie wilde laten zien.

In de video is te zien dat een agent een vrouw op de grond drukt en dat meerdere mensen eromheen zich ermee bemoeien en staan te schreeuwen naar de agent.

LEES OOK: Filmpje van heftige arrestatie gaat viraal: ‘Fysiek geweld was nodig’

13.26

Politie zoekt getuigen van rellen in Roosendaal

Wachten op privacy instellingen...
13.19

Fietser ernstig gewond bij ongeluk in Breda

Een fietser is ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Tilburgseweg in Breda. Volgens onze correspondent ter plaatse is het slachtoffer een jonge man. Lees hier meer.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
12.15

Bewoners Doornburgstede kunnen over twee uur terug

Wachten op privacy instellingen...
11.29

Gasleiding Den Bosch afgesloten

Wachten op privacy instellingen...
11.03

Hennepkwekerij gevonden in garage Gilze

Een garage aan de Burgemeester Poppelstraat in Gilze is voor twee maanden gesloten door burgemeester Derk Alssema. Afgelopen oktober vond de politie hier namelijk een hennepkwekerij met 162 hennepplanten. De burgemeester roept inwoners van de gemeente Gilze en Rijen op om het te melden als ze last hebben van drugsoverlast.

10.21

Woningen ontruimd in Den Bosch vanwege gaslek

In Den Bosch zijn tachtig tot honderd woningen ontruimd vanwege een gaslekkage. Het gaat om appartementen aan de Doornburgstede. De gaslekkage werd maandagochtend om iets over tien uur gemeld.

LEES OOK: Minstens tachtig woningen in Den Bosch ontruimd vanwege gaslek

09.41

Ongeluk tussen twee bestuurders in Breda

Op de Westerhagelaan in Breda is een ongeluk gebeurd tussen twee bestuurders. Een vrouw raakte bekneld in de auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

De weg was korte tijd afgezet door de politie. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk precies is gebeurd.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
09.21

Politie valt huis in Helvoirt binnen

Een zwaarbewapend arrestatieteam heeft maandagochtend een inval gedaan in een huis aan de Lange Pad in Helvoirt. Daarbij werd een man aangehouden. Het huis en een auto zijn door agenten onderzocht. Het arrestatieteam moest eerst het rolluik bij de voordeur van het huis openzagen en viel daarna met een stormram binnen.

08.19

Rijstrook A58 weer vrij

De linkerrijstrook op de A58 richting Eindhoven is weer vrij. Die was korte tijd afgesloten vanwege een ongeluk tussen drie bestuurders.

Wachten op privacy instellingen...
08.05

File op A58 loopt snel op

De file op de A58 loopt snel op. Om iets over acht staat het verkeer richting Eindhoven ruim anderhalf uur stil.

Wachten op privacy instellingen...
07.50

Vijftig minuten vertraging A58

Op de A58 richting Eindhoven is bij Oirschot een ongeluk gebeurd tussen drie bestuurders. Dat zorgt om iets voor acht uur voor ruim vijftig minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
07.10

Code geel vanwege gladheid

Het KNMI waarschuwt dat het maandagochtend plaatselijk glad kan zijn vanwege bevriezing van natte weggedeeltes buien met hagel en natte sneeuw. IJzel is ook mogelijk volgens het weerinstituut. De gladheid verdwijnt in de loop van de ochtend.

04.40

Automobilist onder invloed is aangehouden

Een 22-jarige automobilist uit Venray is zondagavond aangehouden op de Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer. Hij bleek te rijden onder invloed van hennep. Toen agenten hem fouilleerden, kwamen meerdere zakjes met hennep tevoorschijn, evenals een zakmes en een geldbedrag van ruim 2400 euro. Dit alles is in beslag genomen.

Wachten op privacy instellingen...
00.38

Auto brandt uit op parkeerplaats in Breda

Een auto die geparkeerd was bij winkelcentrum De Donk aan de Donk in Breda is zondagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Het vuur werd vlak voor middernacht ontdekt. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto, die een Frans kenteken had, van binnen volledig uitbrandde. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

De autobrand in Breda werd zondagavond vlak voor middernacht ontdekt (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De autobrand in Breda werd zondagavond vlak voor middernacht ontdekt (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
21.15

Automobilist ramt boom in Uden

Een automobilist is zondagavond zwaargewond geraakt op de Rondweg in Uden. De bestuurder ramde een boom langs de weg. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De automobilist is onder begeleiding van een zogenoemd traumateam naar een ziekenhuis gebracht.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!