Formule 1-winkeleigenaar Danny wil iconisch moment vereeuwigen

12 december 2021 om 17:09 • Aangepast 13 december 2021 om 10:38
nl
Tien minuten na de winst van Max Verstappen stond Danny de Heer alweer in zijn Formule 1-winkel in Rijsbergen. Hij vroeg meteen een model aan van wat hij het meest iconische moment na de race van zondag vond: Max nam een moment om bij zijn achterwiel de winst tot hem door te laten dringen.
Profielfoto van Fieke Nobel
Geschreven door
Fieke Nobel

Het is een drukke avond voor Danny. Vlak nadat Verstappen over de finish was gekomen, stroomden de bestellingen binnen. "Nu ineens. Ik snap dat niet zo goed. Als je fan bent, wil je toch niet pas een model als hij wereldkampioen is?"

Op het model dat Danny wil hebben, moet hij nog even wachten. Hoewel hij het meteen na de race aanvroeg, moeten er nog wel wat stappen ondernomen worden. Zo moet de fabrikant onder meer toestemming hebben van Red Bull en dat kan zo een paar weken in beslag nemen. Daarnaast moet het technisch mogelijk zijn om dit model te maken.

Avond doorwerken
Intussen krijgt Danny nog steeds meer bestellingen binnen. Zijn klanten willen zeker zijn van een exemplaar, dus wordt het voor Danny nog een lange werkdag. "Dat wordt een avondje doorwerken."

Een eerder model van Max Verstappen (foto: Danny de Heer).
Een eerder model van Max Verstappen (foto: Danny de Heer).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.