112-nieuws: bloederige vondst in Breda • verkeerscontrole in Cuijk - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: bloederige vondst in Breda • verkeerscontrole in Cuijk

13 december 2021 om 06:00 • Aangepast 14 december 2021 om 10:04
nl
In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De hoofdpunten:

  • 'Inbraak in huis PSV'er Eran Zahavi.'
  • Bestuurder bestelbus rijdt op oorlogsmonument Eerde.
  • Vermiste dementerende man teruggevonden.

Liveblog

23.00

Liveblog gesloten

22.11

Bloederige vondst in Breda

Handhavers kregen zondagmiddag een melding over bloed in een ondergrondse container. Onduidelijk was of het ging om menselijk bloed of dierlijk bloed. Er werd opgeschaald, de forensische opsporing kwam erbij en de omgeving werd afgezet.

Uitendelijk bleek het niet om menselijk bloed te gaan. Daarna werd de omgeving van de container weer snel vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...
22.05

Arrestatieteam valt huis binnen in Best, man opgepakt

Een arrestatieteam is maandagavond een huis binnengevallen aan de Speldenmaker in Best. Een man is daarbij aangehouden. De verdachte zou verward gedrag hebben vertoond.

Een specialistisch team van de Koninklijke Marechaussee, de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, ging het huis rond kwart voor acht binnen. Volgens buurtbewoners zou de verdachte ook vuurwapengevaarlijk zijn

LEES OOK: Arrestatieteam valt huis binnen in Best, man opgepakt

20.39

Ruim 1100 kilo illegaal vuurwerk gevonden in een bestelbus in Cuijk

De politie heeft maandagavond 1100 kilo illegaal vuurwerk gevonden in een bestelbus in Cuijk. Dat meldt de politie. Tientallen dozen werden rond acht uur in beslag genomen. Het gaat onder andere om zogenaamde shells en step cakes.

Agenten kwamen de dozen op het spoor tijdens een grote verkeerscontrole, tijdens een zogenaamde integrale ondermijningsactie. Twee mannen (20 en 21) die in de bus zaten zijn opgepakt.

Wachten op privacy instellingen...
19.33

Automobilist verliest macht over het stuur

Een automobilist is rond kwart over zes de macht over het stuur verloren op de Polderweg in Heusden. De auto belandde op de andere weghelft en botste vervolgens tegen een boom. Een man raakte gewond. Een vrouw die ook in de auto zat kwam met de schrik vrij.

Wachten op privacy instellingen...
17.54

Kapotte vrachtwagen op de A59

Op de A59 bij Nuland staat een kapotte vrachtwagen. Dat meldt de ANWB. In de richting van Oss naar Den Bosch is de vertraging 25 minuten.

17.38

Ondermijningsactie in Cuijk

In Cuijk vindt op dit moment een politieactie plaats. Het gaat om een actie tegen ondermijning. Later wordt meer bekendgemaakt over de resultaten.

De controle in Cuijk (beeld: SK Media).
De controle in Cuijk (beeld: SK Media).
Wachten op privacy instellingen...
15.46

Vrachtwagen met pech bij Someren

Op de snelweg A67 bij Someren staat een vrachtwagen met pech in de richting van Eindhoven naar Venlo. De rechterrijstrook is dicht. De vertraging was rond kwart voor vier precies vijftien minuten. Op dat moment stond er zeven kilometer file.

Wachten op privacy instellingen...
12.25

Zeven getuigen na aanrijding in Heesch

Er hebben zich inmiddels zeven getuigen gemeld nadat een auto was ingereden op agenten en voetgangers in Heesch. Dat gebeurde vrijdagmiddag.

Volgens de politie zagen deze getuigen hoe de auto op de mensen inreed of moesten ze zelf wegspringen. De politie is nog steeds op zoek naar twee mannen met een hondje die op de Koningsweg weg hebben moeten springen.

De bestuurder wordt beschuldigd van poging tot doodslag op vier agenten en drie andere mensern. Maandag beslist de rechter-commissaris of hij langer vast blijft zitten.

LEES OOK: Auto rijdt in op agenten en voetgangers in Heesch, twee mannen opgepakt

10.16

Vrouw rijdt door na aanrijding

Een 35-jarige vrouw uit Roosendaal is zondagavond aangehouden nadat zij op de Brugstraat een aanrijding had veroorzaakt en daarna is doorgereden. Rond kwart over tien zag een bestuurder op de Brugstraat dat er achter hem een auto nogal slingerend aan kwam gereden. De bestuurder stopte om een aanrijding te voorkomen, maar bij het voorbij rijden raakte de vrouw de auto van het slachtoffer. De automobiliste stopte echter niet.

De gealarmeerde agenten zagen de vrouw op de Professor Aalbersestraat stoppen en uit de auto te stappen en te voet verder gaan. Uit een speekseltest bleek dat zij vermoedelijk onder invloed van drugs was. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen. De vrouw zit vast.

22.40

'Inbraak in huis PSV'er Eran Zahavi'

PSV-spits Eran Zahavi is weer slachtoffer geworden van een inbraak in zijn huis in Amsterdam. Dat meldt een tipgever aan AT5/NH-Nieuws. De politie doet vanwege privacyredenen geen uitspraken bij wie de inbraak plaatsvond, maar een woordvoerster bevestigt dat in dit huis eerder een overval is gepleegd. In mei dit jaar werden de vrouw en kinderen van Zahavi in deze straat overvallen. Het is niet bekend of nu iemand thuis was toen de inbraak plaatsvond.

01.00

Bestuurder bestelbus rijdt op oorlogsmonument Eerde

De bestuurder van een bestelbus is zondagnacht bij een kruising in Eerde rechtdoor op een oorlogsmonument gereden. Een paaltje en een zitbank werden geraakt en wat struiken werden platgereden. De 20-jarige bestuurder had gedronken. Tijdens een onbewaakt moment piepte deze er te voet tussenuit, laat een wijkagent weten.

00.51

Vermiste dementerende man teruggevonden

Een 80-jarige dementerende man die zondag vermist werd in Bergen op Zoom is zondagnacht in goede gezondheid teruggevonden. Dat maakte de politie zondagnacht bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.