112-nieuws: boer gewond bij stalbrand • automobilist met hoofdwond - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: boer gewond bij stalbrand • automobilist met hoofdwond

11 januari om 06:25 • Aangepast 19 januari om 14:28
nl
Ook deze dinsdag hielden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.55

Dit liveblog is gesloten.

22.34

Automobilist raakt gewond in Budel

Een automobilist is dinsdagavond aan zijn hoofd gewond geraakt na een botsing met een boom. Dit gebeurde op de Geuzendijk, een weg tussen Budel en Weert. De man is met hoofdverwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

19.05

A59 weer open na ongeval waarbij Vlijmenaar (31) omkwam

De snelweg A59 bij Drunen is sinds tien over half zeven weer open, nadat er dinsdagmiddag een dodelijk ongeval gebeurde. Een Vlijmenaar van 31 kwam om het leven, toen hij met zijn bestelauto tegen een vrachtwagen botste.

17.47

Ruim 14.000 euro aan vuurwerkschade in Sint-Michielsgestel

Er is voor 14.050 euro aan vuurwerkschade aangericht in de gemeente Sint-Michielsgestel. "Onbegrijpelijk", reageert burgemeester Han Looijen op het Instagramaccount van de gemeente.

Wachten op privacy instellingen...
16.26

Man aangehouden nadat hij met auto tegen boom rijdt

Een man is dinsdagmiddag aangehouden nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden in Oeffelt. Dat meldt een correspondent. De politie heeft een blaastest afgenomen, waarna de bestuurder werd meegenomen. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Heerstraat en de Cuijkseweg. De boom is uit de grond gerukt en net als de auto op het fietspad terechtgekomen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
Foto: SQ Vision Mediaprodukties.
16.04

Boer lichtgewond bij stalbrand

Een boer is dinsdagmiddag lichtgewond geraakt bij een stalbrand in Sterksel. Het vuur woedde in een oude koeienstal, waar geen dieren waren. In de mestkelder onder de stal hingen mestgassen, waardoor het vuur zich snel verspreidde.

Wachten op privacy instellingen...
15.47

Dode bij ongeluk tussen busje en vrachtwagen op A59

De A59 is dicht na een ongeluk met een vrachtwagen. Daarbij is iemand om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie. Een bestelwagen is met een vrachtwagen in botsing gekomen.

LEES OOK: Dode bij ongeluk tussen busje en vrachtwagen op A59

14.39

Vrachtwagen botst tegen auto in Zeeland

En vrachtwagen is achterop een auto gebotst op de Middenpeelweg in Zeeland. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Hoe dat ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
14.37

Stalbrand in Sterksel

De brandweer is uitgerukt voor een stalbrand in Sterksel, daarbij is iemand gewond geraakt. Er is een ambulance voor opgeroepen. Er zouden geen dieren in de stal aanwezig zijn.

De brand is inmiddels ponder controle. Hoe die kon ontstaan is nog niet duidelijk. De brandweer zette twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watervoertuig in om de brand te bestrijden.

Wachten op privacy instellingen...
13.43

Brandje in Rijen weer gedoofd door smeltende waterleiding

Bij een huis aan het Mathilde Wibautplein in Rijen is dinsdagmiddag een brandje uitgebroken in de meterkast. De brand was ook snel weer uit, door een smeltende waterleiding.

De brandweer heeft het huis gelucht om de rook weg te krijgen. De bewoners waren niet thuis op het moment van de brand.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
13.15

Hennepkwekerij gevonden in Asten

In een pand aan de Ommelseweg in Asten heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij gevonden. Er stonden een paar honderd plantjes in. Een persoon is opgepakt en de kwekerij wordt ontmanteld.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
13.08

Politie doet inval in huis Eindhoven

De politie heeft dinsdag een inval gedaan in een huis aan de Lierstraat in Eindhoven. Dat is gedaan in verband met een lopend onderzoek, bevestigt een woordvoerder. Meer details zijn nog niet bekend. Er is één persoon opgepakt.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
11.15

Politie trekt alles uit de kast voor bedreiging met speelgoedwapen

De politie heeft maandag na een uitgebreide zoektocht in Tilburg een man van 43 jaar uit die stad gearresteerd voor bedreiging van een man met een vuurwapen. De verdachte, een bekende van de politie, werd door meerdere agenten met getrokken wapens benaderd. Dit omdat hij mogelijk een vuurwapen op zak had.

Later vond de politie in het huis van de verdachte een speelgoedwapen waarmee hij een bekende had bedreigd. Lees hier meer.

Beeld: politie.nl.
Beeld: politie.nl.
11.00

Drie mannen in gestolen auto aangehouden

Agenten hebben gisteravond aan de Rooseveltlaan in Roosendaal drie mannen aangehouden. Ze reden in een gestolen auto. De dienders zagen de auto rond 22.45 uur rijden en bij controle van het kenteken bleek het voertuig als gestolen geregistreerd te staan.

De bestuurder kreeg een stopteken en in de auto bleken drie mannen te zitten. Terwijl de agenten de identiteit van de mannen controleerden, zag een van hen een voorwerp in de auto liggen dat leek op een vuurwapen. Daarop werd het trio direct aangehouden, zo maakte de politie dinsdagochtend bekend.

De auto is in beslag genomen. Het vuurwapen bleek een gasdrukwapen te zijn, ook dat is in beslag genomen. De drie mannen zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om een man van 48 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, een man van 40 jaar uit Roosendaal en een 34-jarige man uit Zuidland in Zuid-Holland.

10.15

Agenten ontdekken loods met gestolen auto’s

Agenten hebben gisterochtend bij een loods aan de Van Andelstraat in Steenbergen twee gestolen auto’s gevonden. Kort daarvoor hadden ze al een andere gestolen auto aan de kant gezet in de buurt van de loods, zo maakte de politie vanochtend bekend.

In de gestolen auto die bij de loods werd gespot, zaten op dat moment twee mannen. Zij zijn aangehouden op verdenking van diefstal en heling. Het gaat om een 39-jarige Bredanaar en een 24-jarige Belg. Verder onderzoek leidde naar de loods. Daar werden nog twee, vermoedelijk, recent gestolen auto’s gevonden. De auto’s zijn in beslag genomen en gaan terug naar de eigenaren. De twee mannen zitten vast voor verder onderzoek.

07.00

Ongeluk bij Zevenbergschen Hoek: 2 rijstroken dicht

Op de A16 bij Zevenbergschen Hoek is een ongeluk gebeurd. Automobilisten moeten hierdoor rond zeven uur vanuit Rotterdam in de richting Breda rekening houden met een vertraging van ongeveer een halfuur. Er zijn twee rijstroken dicht, zo meldt de ANWB.

Iets na halfacht was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
00.00

Schoorsteenbrand slaat door naar dak

Een schoorsteenbrand in Veldhoven is maandag rond middernacht doorgeslagen naar het dak van een huis aan de Kermisberg. Er waren vlammen te zien onder de dakpannen. De bewoners en hun huisdier wisten volgens een fotograaf die ter plekke was, op tijd buiten te komen. Er raakte niemand gewond.

De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in om het vuur onder controle te krijgen.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
23.00

Inbrekers en agenten crashen tijdens achtervolging

Drie verdachten van een auto-inbraak zijn maandagavond laat tijdens een achtervolging door de politie in Veghel gewond geraakt. De vluchtauto van de verdachten crashte tegen een boom nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor. Dit gebeurde rond elf uur op Het Ven in Veghel.

De drie verdachten zijn volgens de politie met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De agenten belandden met hun auto in de tuin bij een huis. Zij raakten niet gewond. Lees hier meer.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone