Mishandeling in spookvilla: mannen vrijgelaten maar nog wel verdacht - Omroep Brabant

Mishandeling in spookvilla: mannen vrijgelaten maar nog wel verdacht

12 januari om 11:43 • Aangepast 13 januari om 11:06
nl
De twee verdachten die vorige week dinsdag twee jongens vasthielden en mishandelden in een leegstaand huis in Roosendaal, zijn dinsdag vrijgelaten door de rechter-commissaris. “Het onderzoek is nog niet klaar en de twee blijven nog steeds verdacht”, stelt een woordvoerster van het Openbaar ministerie.
Profielfoto van Jan Peels
Geschreven door

De twee mannen uit Roosendaal, die dus een week vastzaten, worden in ieder geval verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving. Waar het onderzoek zich verder op richt, wil het OM nog niet vertellen.

Twee jongens van 14 en 16 waren uit nieuwsgierigheid een leegstaand huis aan de Robijndijk in Roosendaal binnengegaan. Ze waren daar urenlang vastgehouden en mishandeld.

Twee mannen van 18 en 22 uit Roosendaal en een vrouw uit 41-jarige vrouw uit Etten-Leur werden daarvoor opgepakt. De vrouw werd eerder al vrijgelaten, de twee mannen zaten lange tijd in beperking vast en mochten alleen contact hebben met hun advocaat.

Omwonenden van het luxe pand aan de Robijndijk waren geschokt, maar niet verbaasd over het voorval. Het huis staat al meer dan vijf jaar leeg en er zijn allerlei geruchten rondom het pand.

LEES OOK:

Jongens willen 'chillen' in leegstaand huis maar worden urenlang mishandeld

Mishandeling in spookvilla schokt de buurt, maar ze kijken er niet van op

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.