Liveblog

112-nieuws: zwaargewonde bij ongeval Someren • camera's nodig na aanslag

25 januari 2022 om 20:19 • Aangepast 2 februari 2022 om 12:13
nl
In dit liveblog hielden we je dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

20.15

Zwaar ongeval in Someren

Op de Kanaaldijk Noord in Someren is dinsdagavond een zwaar ongeval gebeurd. Daar botste een auto op een vermoedelijk losgeschoten aanhangwagen vol witgoedapparaten. De aanhanger was op de verkeerde weghelft terechtgekomen.

Foto: Johan Bloemers/SQ Vision.
Foto: Johan Bloemers/SQ Vision.
18.45

Camera's nodig na aanslag met vuurwerkbom

Voor een maand geldt er cameratoezicht in een deel van de Vaartbroek, een straat in het gelijknamige stadsdeel van Eindhoven. Aanleiding is een recente aanslag met een vuurwerkbom met een brandbare vloeistof tegen de voorgevel van een huis aan deze weg. Het is de tweede keer in vrij korte tijd dat burgemeester en wethouders in dit deel van de stad camera's hebben laten ophangen om het gevoel van veiligheid terug te brengen.

LEES OOK: Camera's moeten veiligheid terugbrengen na aanslag met vuurwerkbom

18.15

Man vliegt de bosjes in bij ongeval

Op de Graafsedijk in Beugen is een man met de schrik vrijgekomen bij een stevig ongeval. De bestuurder vloog door onbekende oorzaak uit de bocht en belandde daarbij in de bosjes.

17.20

Drie auto's betrokken bij ongeval in Rijen

Op de Rijksweg in Rijen is rond vijf uur een ongeval gebeurd waarbij drie auto's betrokken waren. Eén bestuurder werd in een ambulance behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s getakeld en afgevoerd. Door het ongeluk ontstond in beide richtingen een forse file.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
15.30

Pups in beslag genomen

De politie heeft maandag in Moerdijk drie honden in beslag genomen, omdat ze zich zorgen maakte over hun toestand. Bij een grenscontrole werd een pup van negen maanden oud uit Roemenië gevonden en bij een koopoverdracht nog eens een pup afkomstig uit Bulgarije. De verkoper is aangehouden. In het huis van de verdachte werd nog een jonge hond in beslag genomen.

Wachten op privacy instellingen...
15.02

Botsing in Oss, geen gewonden

Op de Gewandeweg in Oss was dinsdagochtend een botsing tussen twee auto's. Niemand raakte gewond, meldt onze correspondent. Het zou gaan om een beruchte kruising. Een voorrangsfout is vermoedelijk de oorzaak van het ongeluk.

foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Gabor Heeres/SQ Vision Mediaprodukties
14.30

Jongen (17) opgesloten en beroofd in kelderbox

Een 17-jarige jongen werd in december op brute wijze beroofd in Eindhoven. Hij werd meegenomen naar een kelderbox waar hij werd vastgehouden. Daar moest hij zijn kleren uitdoen en geld overmaken. De politie heeft dinsdag drie minderjarige verdachten opgepakt.

LEES OOK: Jongen (17) opgesloten en beroofd in kelderbox: jonge verdachten opgepakt

14.08

Onderzoek naar brand in Helmond

De politie doet onderzoek naar een brand aan de Rinckstraat in Helmond. Dat meldt onze correspondent. Eerst is de politie met speurhonden het pand ingegaan om daarna de plaats delict verder uit te kammen.

De brand woedde gisterenochtend op de tweede etage. Hoe die brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties
13.51

Geldkoerier verstopte ruim 1,2 miljoen euro in auto: 2,5 jaar cel

De rechtbank in Den Bosch heeft een 36-jarige man veroordeeld tot 2,5 jaar cel. Hij werd in september opgepakt met 1,2 miljoen euro in een geheime ruimte in zijn kofferbak. Bovendien was de man uit Arnhem vlak voor zijn aanhouding betrokken bij andere illegale geldtransporten.

12.16

Drugsdealer slaat op de vlucht in Roosendaal

Een 29-jarige man is maandag opgepakt aan de Abelenberg in Roosendaal. De man had verschillende soorten drugs op zak.

De man uit Oudenbosch sloeg direct op de vlucht toen hij langs de kant werd gezet. Uiteindelijk konden agenten de verdachte aanhouden terwijl hij over een schutting probeerde te klimmen.

12.02

Brand in bestelbus Valkenswaard

Een bestelbusje heeft dinsdagochtend vlam gevat aan Den Haas in Valkenswaard. Rond half elf kwam de melding binnen bij de meldkamer.

Volgens onze correspondent kwam de pakketbezorger aanrijden in de straat, toen hij zag dat er rook in de bus hing. Hij parkeerde de bus en belde de hulpdiensten. De brandweer kon alle pakketten onbeschadigd uit de wagen halen.

foto: Jozef Bijnen/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Jozef Bijnen/SQ Vision Mediaprodukties
11.48

Puppy's in beslag genomen Bergen op Zoom

Agenten hebben twee puppy’s in beslag genomen in Bergen op Zoom. Op een parkeerplaats aan de Holleweg hielden agenten maandag een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

Wachten op privacy instellingen...
09.10

Meisje met nepwapen op straat

De politie kreeg gisteren een bijzondere melding. Een minderjarig meisje zou met een wapen op straat lopen. Bij controle bleek het te gaan om een nepwapen. Sterker nog: ze had thuis nog twee nepwapens liggen. Volgens de politie waren ze niet van echt te onderscheiden.

Wachten op privacy instellingen...
07.50

Agent van motor getrapt door jongen (15) in Eindhoven

Een 15-jarige jongen heeft zondag een agent van zijn motor getrapt tijdens een achtervolging in Eindhoven. De geschrokken politieagent doet zijn verhaal maandagavond op Instagram. "Ik ben er goed vanaf gekomen."

LEES OOK: Agent van motor getrapt door jongen (15) in Eindhoven: 'Ongelofelijk'

02.00

Auto botst tegen pilaar van viaduct op A17, inzittenden komen met de schrik vrij

Een auto is maandagnacht op de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal tegen een pilaar van een viaduct gebotst. De bestuurder is vermoedelijk de controle over zijn stuur verloren. De bestuurder en een inzittende kwamen met de schrik vrij. De weg was een enige tijd afgesloten om het glas en de brokstukken op te ruimen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
01.00

Agent vindt gewonde man die van zijn scooter is gevallen

Een man is maandagavond gewond geraakt na een val van zijn scooter. Dat gebeurde in het bosgebied tussen Deurne en Helmond. Een agent die na zijn dienst naar huis fietste vond de gewonde man. Het is niet duidelijk hoelang de man op straat heeft gelegen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision
23.00

Man en zwangere vrouw gewond bij ongeluk in Beugen

Twee auto's zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op de Romeinenstraat in Beugen. Daarbij zijn een man en een zwangere vrouw gewond geraakt. De man is met spoed naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De vrouw is door de brandweer uit haar auto bevrijd. Bij het ongeluk werd ook een traumahelikopter opgeroepen om een arts naar de plek van het ongeluk te brengen. Beide auto's zijn total loss en zijn door een berger weggesleept. Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt door de politie onderzocht.

Foto: SK-media/SQ Vision
Foto: SK-media/SQ Vision
21.40

Afrit tijdelijk dicht na ongeluk bij Bavel

En automobilist is maandagavond over de kop geslagen bij een ongeluk op de verbindingsweg A58 naar de A27 in de richting van Breda. De auto vloog uit de bocht, ramde meerdere waarschuwingsborden en eindigde uiteindelijk ondersteboven in de berm.

19.00

Auto over de kop bij Eindhoven

Bij knooppunt Leenderheide is maandagavond een auto over de kop geslagen. De automobilist verloor naar alle waarschijnlijkheid de macht over het stuur.

De auto belandde ondersteboven in het water. De automobilist was nog bij kennis en kon zelf uit de auto klimmen. Hij hield aan het ongeluk alleen een nat pak over.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!