Liveblog

112-nieuws: scooterrijder gewond naar ziekenhuis • auto van de weg geraakt

4 februari 2022 om 15:48 • Aangepast 14 februari 2022 om 16:42
nl
In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.57

Dit liveblog is afgesloten

21.33

Geen schadelijke stoffen vrijgekomen in Moerdijk

De stof die is vrijgekomen in het havengebied van Moerdijk is niet schadelijk. Dat zegt een woordvoerder van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Vanaf vrijdagmiddag kwamen veel meldingen van stankoverlast binnen. Mensen werden er misselijk door de stank.

Ze hoeven niet bang te zijn als ze zich niet zo lekker voelen, zegt de woordvoerder: "Het is natuurlijk vervelend, maar het is niet schadelijk voor de gezondheid."

LEES OOK: Bewoners misselijk door stank in Moerdijk: 'Ramen en deuren sluiten'

21.20

Scooterrijder ernstig gewond

Op het Dongelens Pad in Den Bosch raakte vrijdagavond een scooterrijder gewond. Een traumateam heeft het slachtoffer per ambulance naar het ETZ in Tilburg vervoerd. Bekenden van de scooterrijder hebben de scooter meegenomen terwijl de politie de rijbaan vrijmaakte.

Een traumateam werd ingevlogen (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Een traumateam werd ingevlogen (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
19.48

Vrouw vermist uit Oosterhout

De 23-jarige Cheyenne Vissers wordt vermist sinds 29 januari.

Wachten op privacy instellingen...
19.36

Auto van de weg geraakt in Nuenen

Een auto is van de weg geraakt bij Nuenen en kwam tegen een boom tot stilstand. De wagen was samen met nog twee andere auto's betrokken bij een ongeval. De twee vrouwen die in de auto zaten die van de weg raakte, zijn behandeld in een ambulance, ze hoefden niet naar een ziekenhuis. De auto raakte een schakelkast die naast de Europaweg stond.

19.05

Bekeuringen in 30 kilometer-zonde in Cromvoirt

Bij een snelheidscontrole van de politie in Cromvoirt zijn vijf bekeuringen uitgedeeld:

Wachten op privacy instellingen...
18.50

Treinen rijden weer van en naar Den Bosch

Wachten op privacy instellingen...
16.45

Veiligheidsregio weet niet waar de stank in Moerdijk vandaan komt

De brandweer doet onderzoek rond de haven:

Wachten op privacy instellingen...
16.37

Geen treinen van en naar Den Bosch

Er rijden geen treinen van en naar station Den Bosch. Als verklaring noemt de NS 'een verstoring elders'. Dit zal tot ongeveer kwart over vijf vrijdagmiddag duren.

16.38

Stankoverlast in Moerdijk

Vrijdagmiddag krijgt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant meldingen over stank in de omgeving van de haven in Moerdijk. Het advies is om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

16.32

Snelheidsbegrenzers aangepast

Velp en Boxtel werd afgelopen week geknoeid met snelheidsbegrenzers:

Wachten op privacy instellingen...
15.40

Geen treinen tussen Utrecht en Den Bosch

Door een kapotte trein rijden er geen treinen tussen Utrecht en Den Bosch. De verwachting is dat dit tot ongeveer kwart over vier vrijdagmiddag duurt.

15.35

Driewieler aangereden op rotonde in Roosendaal

Een driewieler werd aangereden op de rotonde aan de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal. Omstanders verleenden eerste hulp. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis.

Een rijstrook werd afgesloten voor het verkeer. Daardoor ontstond wat verkeershinder.

De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De bestuurder werd nagekeken door ambulancepersoneel (foto: Christian Traets/SQ Vision).
12.54

Twee gewonden bij ongeluk in Helmond

Twee mensen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond. Zij zaten in een auto die moest uitwijken toen een man op een fiets de weg wilde oversteken. Het ongeluk gebeurde rond halfeen. De auto kwam bij de poging om uit te wijken tegen een boom tot stilstand. De voorkant van een auto raakte zwaar beschadigd. De man die met zijn fiets de weg wilde oversteken, bleef ongedeerd.

12.00

Straatroof in Helmond

Een 72-jarige vrouw, die moeilijk loopt, is donderdag beroofd op de Beelstraat in Helmond. De vrouw had boodschappen gedaan bij de Lidl-supermarkt aan de Heistraat, toen ze vlakbij het adres Beelstraat 110 werd aangesproken door een man die ze niet kent. De man pakte haar vast bij haar arm en trok hij de portemonnee uit haar hand. Hij pakte daar geld uit en rende vervolgens weg richting de Pistoriusstraat.

11.14

Fikse schade bij botsing in Udenhout

Een auto is vrijdagochtend zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Berkhoek in Udenhout. De bestuurster kwam in botsing met een landbouwvoertuig. Dit gebeurde in een scherpe bocht. Een 112-correspondent vermoedt dat de twee elkaar over het hoofd zagen. In de auto zat naast de vrouw ook een kind. Zij raakten licht gewond en zijn behandeld door het ambulance personeel. De chauffeur van het landbouwvoertuig kwam met de schrik vrij.

De vrouw en een kind, die in de auto zaten, raakten lichtgewond bij de botsing in Udenhout (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
De vrouw en een kind, die in de auto zaten, raakten lichtgewond bij de botsing in Udenhout (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
09.11

Tiener op bromscooter probeert agent van zijn motor af te trekken

Een 15-jarige jongen is donderdagavond aangehouden in Breda nadat hij probeerde een motoragent van zijn motor af te trekken. De jongen zat als bijrijder op een bromscooter, die door de agent achtervolgd werd. Zowel de bestuurder als de bijrijder droegen namelijk geen helm. Ook de 17-jarige bestuurder van de scooter is aangehouden, omdat hij de agent probeerde af te snijden.

LEES OOK: Tieners op bromscooter proberen agent van zijn motor af te trekken

08.49

Eindhoven vindt drugs en gestolen Porsche bij controle garageboxen

Tijdens een controle van 140 garageboxen in de buurten Vaartbroek en Woensel-Zuid heeft het Bestuurlijk Interventieteam van de gemeente Eindhoven de afgelopen dagen in verschillende garageboxen synthetische drugs (en grondstoffen hiervoor), een grote hoeveelheid hennep en een gestolen Porsche ontdekt. De politie doet naar aanleiding van deze vondsten verder onderzoek.

07.45

Stroomstoring in Bavel

Bavel had vrijdagochtend last van een grote stroomstoring. Die ontstond rond zeven uur, 42 postcodes werden getroffen. De problemen waren rond kwart over negen vrijdagochtend opgelost. Wat de stroomstoring veroorzaakt heeft, wordt onderzocht. Enexis spreekt van een 'spontane storing'.

Bavel werd vrijdagochtend getroffen door een stroomstoring (foto: Moniek Huisman).
Bavel werd vrijdagochtend getroffen door een stroomstoring (foto: Moniek Huisman).
07.30

Man (26) aangehouden met vuurwapen

Agenten van bureau Mijkenbroek in Breda hebben vanochtend bij het bureau een 26-jarige man aangehouden die in het bezit was van een vuurwapen. De man zat in een auto bij het politiebureau. Hij gaf aan dat het niet goed met hem ging. Ook zei hij tegen agenten dat hij een mes en een vuurwapen in zijn auto had. Het bleek volgens de politie om een echt vuurwapen te gaan. Vervolgens is de man aangehouden. Hij zit vast.

Wachten op privacy instellingen...
23.30

Auto belandt in sloot

Een automobilist is donderdagavond in Dussen van de weg geraakt en met zijn auto in de sloot terechtgekomen. Het ongeluk gebeurde iets voor halftwaalf op de Peerenboomsesteeg. Volgens een 112-correspondent kwam de bestuurder met de schrik vrij. Wel is hij voor de zekerheid door ambulancemedewerkers nagekeken. Volgens de 112-correspondent is de man meegenomen naar het bureau omdat er alcohol in het spel zou zijn.

Foto: Jurgen Versteeg / SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg / SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg / SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg / SQ Vision.
21.30

Jong gezin overvallen

Een jong gezin aan de Zevende Reit in Den Bosch is donderdagavond overvallen. Dat meldt de politie. Drie overvallers drongen het huis binnen en bedreigden de aanwezige gezinsleden. De overval werd donderdagavond rond halfnegen gemeld. Voor zover bekend zijn de overvallers nog niet gepakt.

LEES OOK: Overvallers bedreigen jong gezin in Den Bosch, daders op de vlucht

foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!