Liveblog

112-nieuws: man aangereden op zebrapad • gewonden bij ongeval De Mortel

12 februari 2022 om 16:52 • Aangepast 21 februari 2022 om 15:13
nl
In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van ANP & Redactie
Geschreven door
ANP & Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.57

Ongeval in De Mortel

Een terreinwagen is zaterdagavond over de kop geslagen nadat de bestuurder een Porsche wilde inhalen aan de Bakelseweg in De Mortel. De wagen raakte van de weg en belandde in een greppel. Bij het ongeluk zijn volgens een 112-correspondent in ieder geval drie mensen gewond geraakt.

LEES OOK: Terreinwagen haalt Porsche in en slaat over de kop: drie gewonden

Drie gewonden na inhaalmanoeuvre in De Mortel (foto: SQ Vision / Walter van Bussel).
Drie gewonden na inhaalmanoeuvre in De Mortel (foto: SQ Vision / Walter van Bussel).
19.25

Oudere man gewond na aanrijding op zebrapad

Een oudere man is zaterdagavond gewond geraakt toen hij een zebrapad overstak in Baarle-Nassau. De man werd aangereden door een auto aan de Nieuwstraat. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie heeft van de betrokken automobilist een verklaring opgenomen.

16.28

Kindje zit vast in speeltoestel

Een kindje is zaterdag vast komen zitten in een speeltoestel in Oosterhout en is met hulp van de brandweer bevrijd. Het jongetje zat met zijn knie bekneld tussen twee planken van het speeltoestel aan de Parelmoervlinder.

De brandweer heeft de plank verwijderd, het jongetje is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hield er geen ernstig letsel aan over.

LEES OOK: Jongetje zit vast in speeltoestel, brandweer haalt hem eruit

16.16

Auto in de sloot langs A59

Op de A59 bij Fijnaart is zaterdagmiddag een auto in de sloot beland. De auto is door een sleepdienst uit de sloot gehaald, er raakte niemand gewond.

Auto belandt in sloot langs A59 (foto: SQ Vision / Tom van der Put)
Auto belandt in sloot langs A59 (foto: SQ Vision / Tom van der Put)
14.50

Man al 14 keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

Agenten hebben vrijdagavond in Bergen op Zoom een man voor de veertiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De auto waarin hij reed, bleek ook niet verzekerd te zijn en is in beslag genomen.

14.30

Winkeldief bedreigt beveiliger met mes

Een bekende winkeldief (50) is zaterdagmorgen in Breda aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij een beveiligingsmedewerker bedreigd heeft met een mes toen die hem aan wilde houden.

Dat gebeurde rond 10.00 uur zaterdagochtend bij winkelcentrum Hoge Vugt. De dief had een winkelverbod. De beveiliger nam de verdachte mee naar zijn kantoor, maar die probeerde te vluchten. Toen de beveiliger hem tegen wilde houden, trok de man een mes uit zijn zak en bedreigde de beveiliger. De verdachte vluchtte op zijn fiets en is later opgepakt.

12.13

Automobilist belandt in greppel in Heesch

Een automobilist is zaterdagochtend rond halftwaalf in een greppel beland naast de Bosschebaan in Heesch. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. Die landde naast de Bosschebaan. De brandweer heeft de man uit zijn auto bevrijd. Vervolgens is hij in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk zou geen ander verkeer betrokken zijn geweest. De weg was geruime tijd afgesloten.

11.00

Korte tijd problemen op spoor

Tussen Geldermalsen en Den Bosch reden zaterdagochtend een half uur lang geen treinen na een aanrijding. Die aanrijding vond rond elf uur 's ochtends plaats. Om halftwaalf werd het treinverkeer weer opgestart en sinds twaalf uur rijden de treinen weer volgens schema.

08.31

Brommer start niet, gefrustreerde man gooit helm naar agenten

Een 51-jarige man is vrijdagavond aangehouden en vastgezet omdat hij zich agressief gedroeg op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Hij kreeg zijn brommer niet aan de praat en werd almaar kwader. Ook tegen mensen die hem wilden helpen. Toen agenten op hen afkwamen, schold hij ook hen uit. Hij gooide zijn brommerhelm naar een van hen en hij probeerde een agent met zijn gebalde vuist te slaan. De man bleek onder invloed van alcohol.

05.12

Ongeluk A58 Oirschot

Een auto is vrijdagnacht van de weg geraakt en op zijn kant langs de A58 bij Oirschot beland. Dit gebeurde rond halfvier. Terwijl de bestuurster in een ambulance werd nagekeken, heeft de brandweer de berger geholpen bij het rechtzetten van de auto. Nadat de rijbaan was schoongeveegd en de auto was weggebracht kon drie kwartier later de snelweg weer worden vrijgegeven. De vrouw is voor verder onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk op de A58 bij Oirschot kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Hoe het ongeluk op de A58 bij Oirschot kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
03.49

Autobrand Geldrop

Aan de Carpinistraat in Geldrop is vrijdagnacht een auto in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond kwart voor drie ontdekt. De brand woedde aan de binnenkant van de auto. Nog voor de brandweer kon blussen, was een kleine explosie te zien van magnesium in de auto. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon die niet voorkomen dat de auto verloren ging.

01.42

Duo probeert iemand in taxi te beroven

Op de Flowcoatstraat in Eindhoven is vrijdagnacht geprobeerd een 43-jarige man en een 26-jarige vrouw die in een taxi zaten te beroven. Twee verdachten bedreigden de slachtoffers rond halfeen met iets dat op een vuurwapen leek. De taxichauffeur ging er bij het zien van het wapen snel vandoor. Daarop sloegen de overvallers op de vlucht.

LEES OOK: Duo probeert iemand in taxi te beroven, taxichauffeur gaat er snel vandoor

23.58

Sussende man in rug gestoken bij ruzie in Deurne

Een 20-jarige man is vrijdagavond in zijn rug gestoken toen hij een ruzie zou hebben willen sussen op de Blasiusstraat in Deurne. Een 18-jarige jongen uit Helmond is aangehouden en vastgezet.

LEES OOK: Man wil ruzie sussen en wordt in rug gestoken, Helmonder (18) aangehouden

23.22

Brand bij bedrijf in Tilburg

Vanwege brand bij het bedrijf GXO Logistics, het vroegere XPO Logistics, aan de Letostraat in Tilburg werden vrijdagavond alle personeelsleden uit het gebouw gehaald. In een hal hing volgens een 112-correspondent veel rook. Er is niet bekendgemaakt wat precies in brand stond, maar volgens de 112-correspondent had de sprinklerinstallatie goed gewerkt. "De brandweer was met behoorlijk veel materieel aanwezig. Met een grote overdrukventilator werd de rook uit de hal geblazen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!