112-nieuws: motorrijder gewond op rotonde • gewonde bij ruzie in Goirle - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: motorrijder gewond op rotonde • gewonde bij ruzie in Goirle

5 maart om 05:55 • Aangepast 14 maart om 15:08
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie
Profielfoto van ANP & Redactie
Geschreven door
ANP & Redactie

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

20.52

Steekpartij op vakantiepark in Kaatsheuvel, verdachte aangehouden

Bij een steekpartij zijn zaterdagavond rond half negen twee mensen gewond geraakt. Dat gebeurde Dat gebeurde op vakantiepark Europarcs, waar veel migranten wonen. Volgens de politie gaat het om een ruzie in de relationele sfeer. Een derde persoon is aangehouden.

LEES OOK: Steekpartij op vakantiepark in Kaatsheuvel, verdachte aangehouden

20.02

Overval op PLUS-supermarkt in Eindhoven, medewerker wordt bedreigd met mes

De PLUS-supermarkt aan het Dirigentplein in Eindhoven is zaterdagavond rond kwart over zeven overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker met een mes en deed een greep in de kassa. De dader is op de vlucht.

LEES OOK: Overval op PLUS-supermarkt in Eindhoven, medewerker wordt bedreigd met mes

19.58

Gewonde bij relationele ruzie

Bij een relationele ruzie is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt op de Goirleseweg in Tilburg. De man raakte lichtgewond en kreeg medische zorg, aldus de politie.

Wachten op privacy instellingen...
16.02

Motorrijder gewond op rotonde

Een motorrijder is zaterdagmiddag met zijn motor onderuitgegaan nabij een rotonde op de Rochadeweg in Helmond. De man is met onbekende verwondingen met de ambulance naar ziekenhuis gebracht. Hij was wel aanspreekbaar. De motor is door een bergingsbedrijf opgehaald. De weg ging even dicht maar is weer open.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
15.57

Aalscholver vast achter rooster

Zaterdagmiddag werd de dierenambulance ingeschakeld in Etten-Leur omdat er een grote vogel, een aalscholver, vastzat achter een rooster bij het water. De medewerkers van de dierenambulance konden het beest ook niet bevrijden.

Uiteindelijk moest de brandweer eraan te pas komen. Het dier maakt het goed en is weer vrij om te gaan en vliegen waar het wil.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
13.27

Botsing bij afrit A27 Oosterhout

Op de kruising van de afrit A27 met de Europaweg in Oosterhout zijn zaterdagmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken, maar die hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Waarschijnlijk heeft een van de twee bestuurders een rood verkeerslicht genegeerd. De politie doet onderzoek.

11.40

Bredanaar beroofd van auto

Een 28-jarige man is vrijdagavond in Breda bestolen van zijn auto. Hij had een afspraak met een man en een vrouw, maar rond kwart voor een 's nachts ging het mis. Het slachtoffer kreeg klappen, maar kon te voet vluchten en belde de politie. Het duo reed vervolgens weg met zijn auto. Rond kwart voor vier vonden agenten de gestolen auto en het duo terug in Tiel. De 30-jarige man uit Etten-Leur en de 23-jarige vrouw zonder vaste woonplaats zijn aangehouden.

11.24

Brand in appartement in Oss

In een appartement aan de Johan Doornstraat in Oss woedde zaterdagochtend brand. De bewoonster was niet aanwezig, maar er was wel een kat binnen. Die bleek nog te leven en is naar buiten gebracht. Het dier kreeg daar zuurstof en werd tot de komst van de dierenambulance opgevangen in een ambulance. De brand bleek te zijn ontstaan in een prullenbak. Het appartement is na de brand onbewoonbaar. Aangrenzende appartementen werden voor de zekerheid tijdelijk ontruimd.

LEES OOK: Kat gered uit brandend appartement in Oss

De brandweer bij het appartement in Oss (foto: SQ Vision).
De brandweer bij het appartement in Oss (foto: SQ Vision).
11.24

Astense vrachtwagens in vlammen op in Nederweert

Vrachtwagens van een transportbedrijf in Asten zijn vrijdagnacht uitgebrand op een afgesloten terrein aan de Eindhovensebaan in Nederweert. De brandweer moest de poort openknippen om bij de vrachtwagens te kunnen komen, maar kon niet voorkomen dat de trucks verloren gingen.

Wachten op privacy instellingen...

11.15 – Keukenbrand: bewoner mee naar ziekenhuis
Een bewoner van een huis aan de Bollaard in Teteringen had zaterdagmorgen zoveel rook ingeademd dat hij naar een ziekenhuis moest worden gebracht. Overburen hielpen hem zijn huis te verlaten. De rook kwam vrij bij een brand in de keuken. De brand werd rond kwart over tien gemeld. De brandweer was binnen een uur klaar met het blussen.

Vanwege de brand in Teteringen werd de brandweer opgeroepen (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Vanwege de brand in Teteringen werd de brandweer opgeroepen (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
10.23

NAC-fans weggestuurd na agressief gedrag in Valkenburg

Een aantal NAC-supporters heeft zich vrijdagavond agressief gedragen in het centrum van Valkenburg voorafgaand aan de voetbalwedstrijd MVV-NAC. Ze zouden uit zijn geweest op een confrontatie met MVV-fans. Na een noodbevel van de burgemeester zijn 28 NAC-supporters door de ME met een bus terug naar Breda gebracht, meldt de politie. Een van hen is aangehouden vanwege het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.

09.27

Man probeert computerscherm te stelen uit medisch centrum

Een 45-jarige man uit Roosendaal is vrijdag aangehouden nadat hij woensdag probeerde een computerscherm te stelen bij een medisch centrum aan het Heilig Hartplein in Roosendaal. Toen hij door personeel van het centrum werd aangesproken, zou hij een van hen bedreigd hebben. Een dag eerder zou de man ook al computerapparatuur hebben weggenomen uit dit centrum. Politiemensen herkenden de man op camerabeelden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

09.26

Forse boete vanwege lachgascilinders

Een 30-jarige man uit Berghem kan een forse boete tegemoet zien. Agenten zagen bij hem in de auto in Schijndel vrijdagavond diverse flessen lachgas liggen. Die mocht hij op zich vervoeren, maar op vijftien van de 21 cilinders was geen geen geldige keurdatum of een juist etiket te bekennen.

Wachten op privacy instellingen...
09.05

Boete voor lachgasgebruikers Waalwijk

Drie lachgasgebruikers zijn vrijdag bekeurd omdat ze overlast veroorzaakten op de parkeerplaats aan De Gaard in Waalwijk. Vanuit de auto waarin ze zaten, werden gebruikte ballonnen naar buiten gegooid. Agenten zagen dat de cilinder met lachgas bij een van de inzittenden stond. Bij aankomst van de agenten werd een ballon met lachgas snel doorgeprikt, om te kunnen verbloemen waar de drie mee bezig waren. Het gebruiken van lachgas is kort geleden strafbaar gesteld in de gemeente Waalwijk. De drie hebben de kapotte ballonnen moeten opruimen.

Wachten op privacy instellingen...
09.01

Mishandeling na verkeersconflict

Iemand is vrijdagmiddag rond vijf uur mishandeld na een verkeersconflict op de Bredaseweg vlakbij de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg. De dader is licht getint en gespierd. Hij reed in een grijze Peugeot 205. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...
08.20

Rook in cockpit, vliegtuig vertrekt niet

Een vliegtuig met bestemming Alicante kon zaterdagmorgen niet vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Er bevond zich rook in de cockpit. Dit was volgens de Koninklijke Marechaussee het gevolg van een technische storing. De 170 passagiers moesten het toestel verlaten en konden pas na elf uur alsnog vertrekken, met een ander vliegtuig.

LEES OOK: Passagiers uit vliegtuig op Eindhoven Airport gehaald: rook in cockpit

Wachten op privacy instellingen...
04.36

Vrouw zwaargewond bij steekpartij in Best

Een vrouw is vrijdagnacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij in appartementencomplex Wilhelmina Staete aan het Wilhelminaplein in Best. Ze is in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht. "Veel politie-eenheden waren aanwezig en hebben een verdachte aangehouden", laat een 112-correspondent weten. Bij deze aanhouding hebben agenten hun vuurwapen getrokken. De verdachte is naar een politiebureau gebracht.

LEES OOK: Agenten trekken wapen bij aanhouding na steekpartij Best, vrouw zwaargewond

Wachten op privacy instellingen...
Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen na de steekpartij in Best (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen na de steekpartij in Best (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
03.56

Brand in berging in Tilburg

In een appartementencomplex aan de Europalaan in Tilburg woedde vrijdagnacht brand. Het vuur werd rond twee uur ontdekt in de berging van een van de bewoners. "Er kwam veel rook uit de berging van het appartementencomplex", laat een 112-correspondent weten. "Die rook verspreidde zich door de trappenhal." Een bewoner op de eerste etage klom van schrik van zijn balkon naar beneden. De brandweer heeft het vuur geblust. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Niemand raakte gewond.

Wachten op privacy instellingen...
De brand in het appartementencomplex in Tilburg werd rond twee uur vrijdagnacht ontdekt (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
De brand in het appartementencomplex in Tilburg werd rond twee uur vrijdagnacht ontdekt (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone