Liveblog

112-nieuws: Lading drugsafval gevonden • vrouw gewond op straat

29 maart 2022 om 15:01 • Aangepast 7 april 2022 om 12:53
nl
In dit liveblog hielden we je dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

18.03

Vrouw gewond op straat in Kaatsheuvel, politie denkt aan steekpartij

Een vrouw is dinsdag gewond op straat gevonden in Kaatsheuvel. De politie vermoedt dat ze slachtoffer is van een steekpartij. Ook een jongen is lichtgewond geraakt. Het zou gaan om een 'conflict in de familiesfeer'.

Iets na half zes kreeg de politie een melding van een steekpartij in een huis aan de Monseigneur Völkerstraat in Kaatsheuvel. Het is niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens enkele buurtbewoners zou er vaker ruzie zijn in het huis.

LEES OOK: Gewonde vrouw gevonden op straat in Kaatsheuvel na melding van steekpartij

16.09

Ongeluk op A58, file van Breda naar Tilburg

Op de A58 van Breda naar Tilburg is een ongeluk gebeurd. Er ontstond een file van 11 kilometer, de linkerrijstrook was tijdelijk afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
14.52

Drugsafval gevonden in Westerbeek

Langs de Vredepeelweg in Westerbeek, op de grens van Brabant met Limburg, is drugsafval gedumpt. Het gaat om zo'n vijftig tot zestig zakken met potgrond. Ook ligt er isolatiemateriaal en een stroomverdeling kastje. Er wordt onderzocht wie hiervoor verantwoordelijk is.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
12.41

Twee mannen aangehouden voor overval Bol.com

Zo'n twintig maanden na de gewapende overval op het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk, zijn dinsdagmorgen twee mannen opgepakt. Eén van hen is een 26-jarige man uit Vught. De andere verdachte (24) komt uit Lelystand. Bij de overval in 2020 werden twee beveiligers van het bedrijf met een vuurwapen bedreigd en gegijzeld.

LEES OOK: Gewapende overval op Bol.com: na twintig maanden twee verdachten opgepakt

09.45

Boswachter vindt gedumpt afval

Wachten op privacy instellingen...
23.10

Tilburgse aangehouden voor hypotheekfraude

Onder anderen een vrouw van 44 uit Tilburg is aangehouden wegens grootschalige internationale fraude. Zij en vier anderen zouden zich schuldig hebben gemaakt aan onder meer hypotheekfraude, valsheid in geschrifte, witwassen, het structureel niet betalen van grote sommen loonbelasting en het vermoedelijk onterecht ontvangen van coronasteun. Een aantal van hen werkte bij een landelijk hypotheekbemiddelaarskantoor.

De verdachten werden maandag opgepakt, tijdens een actiedag van de politie Limburg, de FIOD, de Nederlandse Arbeidsinspectie en het Openbaar Ministerie. Tijdens de actie werden 22 panden doorzocht, in onder meer Eindhoven en Tilburg. Zes panden werden in beslag genomen, net als twee voertuigen, grote sommen contant geld, administratie en digitale gegevensdragers.

19.59

Twee agenten onder de loep na grensoverschrijdend gedrag

Opnieuw wordt er onderzoek gedaan naar twee medewerkers van de politie vanwege grensoverschrijdend gedrag. Eén van hen is per direct geschorst, ‘vanwege de ernst van de verdenking’ en de ander is met onmiddellijke ingang overgeplaatst.

Het gaat om medewerkers van de eenheid Zeeland West-Brabant.

LEES OOK: Opnieuw twee agenten onder de loep na grensoverschrijdend gedrag

19.00

Ongeval op A4 bij Bergen op Zoom, man uit auto geslingerd

Bij een ongeluk op de A4 bij Bergen op Zoom is maandagavond een man zwaargewond geraakt. Een traumahelikopter landde op de snelweg om hulp te verlenen. "De man is uit de auto geslingerd en op het wegdek terechtgekomen", meldt een woordvoerder van de politie.

De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij zat alleen in de auto.

LEES OOK: Man uit auto geslingerd op A4, traumahelikopter landt op snelweg

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!