112-nieuws: botsing met drie vrachtwagens • veel schade na brand in garage - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: botsing met drie vrachtwagens • veel schade na brand in garage

13 mei om 06:06 • Aangepast 16 mei om 10:42
nl
In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie & ANP
Geschreven door
Redactie & ANP

Liveblog

21.05

Veel schade bij botsing tussen twee auto's

In de Abdijstraat in Breda zijn vrijdagavond twee auto's tegen elkaar gebotst. Beide auto's raakten flink beschadigd. Niemand raakte gewond. Een van de bestuurders is nog wel door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
20.55

Pizzabezorger gewond na botsing met een quad

Een pizzabezorger is vrijdagavond gewond geraakt bij een botsing met een quad. Dat gebeurde rond half acht op de Zevenbergseweg, ter hoogte van de Piekenhoefstraat. De bezorger reed op een scooter en raakte gewond aan een been. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak van de botsing is niets bekend.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
20.45

Veel schade na brand in garage

Een brand in een garage van een huis aan de Middelstraat in De Moer heeft veel schade veroorzaakt. Het huis stond vol met rook, daardoor is de schade groot. De bewoners konden hun huis veilig uit komen en werden opgevangen door de overburen.

De brand ontstond rond kwart over zeven, de brandweer van Kaatsheuvel kreeg bij het blussen hulp van de brandweer uit Tilburg. Het is niet bekend wat er vlam vatte in de garage.

De brandweer van Kaatsheuvel kreeg hulp uit Tilburg (foto: Jack Brekelmans).
De brandweer van Kaatsheuvel kreeg hulp uit Tilburg (foto: Jack Brekelmans).
Het is onduidelijk wat vlam vatte in de garate (foto: Jack Brekelmans).
Het is onduidelijk wat vlam vatte in de garate (foto: Jack Brekelmans).
19.45

Brand op industrieterrein in Handel

Op het industrieterrein in Handel heeft vrijdagmiddag een kleine brand gewoed. Een stapel met zakken had om onbekende reden vlam gevat. De brandweer zette twee blusvoertuigen en wagen met extra water in. De brand is onder controle.

18.00

Drie vrachtwagens betrokken bij botsing in Tilburg

Op de kruising van de Zuiderkruisweg en de Siriusstraat in Tilburg is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd. Daarbij waren in totaal drie vrachwagens betrokken. Bij het afslaan zwenkte een trailer van een vrachtwagen uit en botste tegen een tweede vrachtwagen aan. Hierdoor schaarde vrachtwagen en kwam in aanraking met een derde vrachtwagen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Wachten op privacy instellingen...
16.30

Weginspecteur haalt geparkeerde auto langs A16 van de weg

Een weginspecteur heeft vrijdagmiddag een geparkeerde auto van de weg gehaald. De auto stond geparkeerd langs de A16 bij Breda. Volgens de weginspecteur is de auto om veiligheidsredenen weggesleept.

Foto: weginspecteur Ivo
Foto: weginspecteur Ivo
15.00

Vrouw met elektrische fiets belandt in sloot

Een vrouw met een elektrische fiets is vrijdagmiddag van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen. Dat gebeurde inn Lage Mierde. De sloot was zo'n twee meter diep. Ambulancepersoneel heeft de vrouw gecontroleerd. Daarna is de vrouw met haar echtgenoot door de ambulance naar huis gebracht.

14.40

Rook uit stroomkast in Roosendaal

Een smeulende zekering heeft voor problemen gezorgd in een stroomkast aan de Mangoberg in Roosendaal. Er kwam rook uit de kast. De brandweer hoefde niet te blussen, maar zette een ventilator in om de kast te koelen.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
14.33

Eindhovense wijk zonder stroom

Door een stroomstoring in Eindhoven zitten 2326 huishoudens zonder stroom. Enexis is bezig om de storing op te lossen.

Wachten op privacy instellingen...
14.00

Weer bijna honderd appende automobilisten op de bon geslingerd

95 automobilisten zijn donderdag op de bon geslingerd, omdat ze achter het stuur met hun telefoon bezig waren. De politie controleerde weggebruikers op snelwegen in het oosten van onze provincie vanuit een touringcar. Begin deze maand waren er ook al honderd weggebruikers mét telefoon in de hand het haasje op de A16 en A59.

12.15

Grote verkeerscontrole in Den Bosch

Politie, gemeente en de Douane hebben donderdagmiddag en -avond een grote verkeerscontrole gehouden aan de Helftheuvelweg in Den Bosch. De controle was gericht op ondermijning en verkeersveiligheid.

De meeste boetes (22) werden uitgeschreven aan mensen die geen rijbewijs bij zich hadden. 21 bestuurders kregen een boete voor het rijden zonder gordel. Een bestuurder reed met een kapotte voorruit en werd daarvoor op de bon geslingerd. Eén iemand bleek nog op een openstaande celstraf te hebben.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
10.07

Verbrand lichaam van vrouw gevonden in achtertuin van huis

In de achtertuin van een huis aan de Gabardinestraat in Tilburg is een verbrand lichaam gevonden. Het gaat vermoedelijk om een vrouw. De politie houdt alle scenario’s open en onderzoekt wat er is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...
07.21

Minder treinen tussen Eindhoven en Roermond wegens storing

Tussen Eindhoven en Roermond is sprake van een overwegstoring, daardoor rijden er minder treinen op dit traject. De NS verwacht dat de storing om 09.00 uur weer verholpen is. De dienstregeling is aangepast.

Wachten op privacy instellingen...
05.58

Vakantiegangers stranden langs A50, vermoedelijk brand onder motorkap

Twee automobilisten zijn vrijdagochtend gestrand op de A50 ter hoogte van Sint-Oedenrode nadat er vermoedelijk brand uitbrak onder de motorkap. Ze wisten de auto veilig aan de kant te zetten en uit te stappen. Ze hadden koffers en tassen bij zich om op reis te gaan.

De brandweer en politie kwamen ter plaatse. De auto is meegenomen door een berger en de vakantiegangers zijn weer op weg geholpen.

Brandweer in actie voor stilgevallen auto. (foto: Sander van Gils - SQ Vision).
Brandweer in actie voor stilgevallen auto. (foto: Sander van Gils - SQ Vision).
02.03

Auto slaat over de kop, weg bezaaid met bierflessen

Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag met zijn auto tegen een boom gereden in Etten-Leur. Hij kwam 150 meter verder op z'n kop terecht. Het ongeluk gebeurde aan de Rijsbergseweg, ook wel bekend als de N394.

Op het moment dat de berger de auto omhoog takelde, vielen er vijftien bierflessen uit de auto. De bestuurder is lichamelijk onderzocht en vervolgens aangehouden door de politie. Zij doet ook onderzoek naar de ongeval.

Wachten op privacy instellingen...
De auto belandde op z'n kop (foto: SQ Vision).
De auto belandde op z'n kop (foto: SQ Vision).
17.10

Vier verdachten opgepakt voor ernstige mishandeling

De politie heeft donderdagochtend vier verdachten opgepakt voor het mishandelen van twee mannen. Dat gebeurde in de nacht na Paaspop in Schijndel. Daaf (19) en een vriend van hem werden toegetakeld door een groepje jongens en raakten flink gewond aan hun gezicht.

LEES OOK: Daaf en vriend mishandeld na Paaspop: vier verdachten opgepakt

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone