112-nieuws: tumult op station Eindhoven • man rijdt Lamborghini in de prak - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: tumult op station Eindhoven • man rijdt Lamborghini in de prak

15 mei om 21:44 • Aangepast 25 mei om 09:59
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.20

'Gewapende vrouw' zorgt voor tumult op EIndhoven Centraal

Reizigers op station Eindhoven Centraal alarmeerden zondagavond de politie toen ze bij een andere reiziger een vuurwapen dachten te zien. De vrouw die het vuurwapen bij zich zou dragen, bevond zich samen met een man bij de kluisjes aan de voorzijde van het station. Er kwamen behoorlijk wat agenten op de melding af. De vrouw werd staande gehouden, maar na het controleren van koffers, tassen, en alle kluisjes werd geen vuurwapen gevonden. De verdachte is uiteindelijk onder begeleiding van de de handhaving van de NS alsnog op de trein kunnen stappen.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
21.40

Lamborghini in puin

Op de snelweg A16 tussen het knooppunt Galder en Halzeldonk is de bestuurder van een Lamborghini Gallardo achterop een andere auto gereden. De oranje bolide liep enorme schade op aan de voorkant. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. De auto heeft een bruto BPM-waarde van 78213 euro.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
19.30

Auto op z'n kop

Op de Schietberglaan in Made is zondag een auto op zijn kop in de sloot beland. De bestuurder van het voertuig was onder invloed.

LEES OOK: Bestuurder onder invloed eindigt op z'n kop in Madese sloot

Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
19.00

Brand in flatgebouw Breda

Op de bovenste verdieping van een flatgebouw aan de Nieuwe Diesstraat in Breda heeft er een flinke brand gewoed. Meerdere woningen zijn door de brand flink beschadigd. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
18.25

Twee aanhoudingen na degradatie Willem II

De degradatie van Willem II heeft nauwelijks voor problemen gezorgd rondom het stadion. Volgens de politie was het na afloop van het duel met FC Utrecht even 'hectisch' en moest de harde kern van de TIlburgers tweemaal worden verzocht om het terrein te verlaten. Toen de aanhang geen gehoor gaf, kwam de ME in actie. Twee aanhangers van Willem II werden opgepakt, waarna de ME zich terugtrok om de situatie niet te laten escaleren. Daarna keerde de rust snel terug.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
10.45

Ook wielrenner gewond bij ongeluk in Chaam

Een wielrenner is zondagochtend op de Ulicotenseweg in Chaam geschept door een auto. Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Houtgoorstraat. De fiets raakte zwaar beschadigd. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
09.30

Wielrenners gewond bij ongeluk Bavel

Twee wielrenners zijn zondagochtend in Bavel gewond geraakt nadat een automobilist vermoedelijk expres een groep renners afsneed. De politie is op zoek naar de automobilist die na het ongeluk ervandoor ging.

Foto: Tom van der Put SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Tom van der Put SQ Vision Mediaprodukties
6.30

Snorfietser zwaargewond na botsing tegen lantaarnpaal

Een jongen is afgelopen nacht zwaargewond geraakt op de Schoolstraat in Oostelbeers, volgens de politie omdat hij met zijn snorfiets tegen een lantaarnpaal was gebotst. Een traumahelikopter werd ingezet, waarna een trauma-arts en een verpleegkundige eerste hulp verleenden. Ook een ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse. Het slachtoffer liep volgens een 112-correspondent hoofdletsel op. Hij overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
6.00

Restaurant in Schaijk verwoest door uitslaande brand

In restaurant Nieuw Schaijk aan de Rijksweg in Schaijk heeft vannacht een grote brand gewoed. Het vuur ontstond rond half twee 's nachts. De brandweer rukte met groot materieel uit, en kreeg daarbij assistentie van korpsen uit Nistelrode, Oss en Erp, maar kon niet voorkomen dat het restaurant helemaal uitbrandde.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision Mediaprodukties
05.00

Schietpartij in Goirle blijkt verkeersruzie

Bij een verkeersruzie op de Poppelseweg in Goirle is zaterdagavond een bewoner van die straat gewond geraakt. Inzittenden van twee auto's kregen het met elkaar aan de stok, waarna er verhaal werd gehaald bij de bewoner. In eerste instantie werd gedacht aan een schietpartij, maar dit bleek niet te kloppen. De politie was massaal ter plaatse.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone