112-nieuws: omgewaaide boom op winkel • steekpartij in Den Bosch - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: omgewaaide boom op winkel • steekpartij in Den Bosch

19 mei om 22:27 • Aangepast 30 mei om 12:38
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.34

Steekpartij in Den Bosch

In de Niehoffstraat in Den Bosch is donderdagavond een steekpartij gemeld, rond kwart over tien. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de woordvoerder van de politie wordt er eerste hulp verleend en is er een traumahelikopter onderweg.

Wachten op privacy instellingen...
18.15

Jongen rijdt zonder rijbewijs op gestolen scooter

Op de Ringbaan-Oost in Tilburg zagen agenten woensdagavond twee jongens zonder helm op een scooter rijden. Een stukje verderop werden ze aan de kant gezet door de politie. De bestuurder, een 18-jarige jongen uit Tilburg, had geen rijbewijs en legitimatie. Hij kreeg drie bekeuringen (geen helm, geen rijbewijs en geen identiteitsbewijs bij zich).

Vervolgens bleek dat de scooter gestolen was. De Tilburger had ook nog eens 36 gram hennep op zak. Hierop is hij aangehouden. Hij zit nog vast. De jongen die achterop de scooter zat, is door agenten naar huis gebracht. De eigenaar van de scooter is op de hoogte gebracht door de politie.

17.49

Problemen op A50 richting Oss

Wachten op privacy instellingen...
17.07

Boom waait op winkel in Eindhoven

Aan de Dillenburgstraat is een boom omgewaaid en tegen de muur van een winkel gevallen. Niemand is gewond geraakt. Er wordt nog gekeken hoe de boom het beste weggehaald kan worden.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.06

Rijstrook dicht op A73 Rijkevoort door stormschade

Wachten op privacy instellingen...
17.00

Stroomstoring in Etten-Leur

Wachten op privacy instellingen...
15.45

Paard bekneld onder ingestort dak

Bij een manege aan de Sonniuswijk in Son en Breugel zit een paard bekneld. Het dier is vast komen te zitten onder een dak dat is ingestort. De brandweer is met meerdere eenheden aanwezig om het paard te redden.

LEES OOK: Paard bekneld onder ingestort dak van manege

15.35

Brandweer pompt regenwater uit pand

De brandweer moest er donderdagmiddag aan te pas komen om regenwater uit een pand te krijgen. Aan de Markt in Roosendaal stond een pand blank, na de flinke regenbui. De brandweer heeft het water met een pomp naar buiten gekregen. Ook het pand ernaast zou last hebben gehad van het water. Het is niet bekend hoe groot de schade is.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
15.28

Huizen lopen onder water in Oisterwijk

Een wolkbreuk boven Oisterwijk heeft ertoe geleid dat enkele straten en huizen onder water zijn gelopen. Sommige straten werden afgesloten voor verkeer omdat ze onder water stonden. Bij een paar huizen stond het water tot aan de drempel of het liep er net overheen.

LEES OOK: Huizen lopen onder water na wolkbreuk in Oisterwijk

Wachten op privacy instellingen...
15.27

Grote brand bij huis met rieten dak

In een woonboerderij in Oudendijk (gemeente Altena) woedt donderdagmiddag een uitslaande brand. Het huis heeft een rieten dak. De brand brak rond half drie uit. Volgens de Veiligheidsregio waren de bewoners uit het huis en is er niemand gewond geraakt.

LEES OOK: Grote brand na blikseminslag bij huis met rieten dak in Oudendijk

Wachten op privacy instellingen...
13.25

Vrijwillige agent ontslagen na grensoverschrijdend gedrag

Een vrijwillige agent van de politie-eenheid Oost-Brabant is donderdag ontslagen vanwege grensoverschrijdend gedrag. In maart startte het team Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie een onderzoek in naar het handelen van de vrijwillige agent. Dat gebeurde nadat er een melding was binnengekomen. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek is de medewerker ontslagen.

LEES OOK:
Grensoverschrijdend gedrag: vrijwillige agent geschorst

12.45

84 kinderen wachten in berm op nieuwe bus

Wachten op privacy instellingen...
10.00

Chauffeur parkeert op vluchtstrook en krijgt een boete

Een chauffeur is donderdagochtend op de bon geslingerd omdat hij zijn vrachtwagen op de vluchtstrook had geparkeerd. Dat gebeurde op de A16 bij Moerdijk. Volgens een weginspecteur moeten de vluchtstroken vrij blijven voor de hulpdiensten.

09.40

Visspullen en fiets gevonden aan de waterkant

Aan de oever van het Burgemeester Delenkanaal aan de Huisdaalsstraat in Macharen zijn donderdagochtend visspullen en een fiets gevonden. Politie en brandweer zochten enige tijd in de omgeving naar de visser. Na de mededeling dat de visser nog was gezien, is de zoektocht gestaakt.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
09.30

Twee mannen met wapens aangehouden in Roosendaal

Twee mannen (31 en 29 jaar) zijn woensdagavond rond halftien aangehouden voor verboden wapenbezit. Dat gebeurde na een tip over een verdachte situatie. Een getuige zag twee mannen lopen in de Molenstraat. Een van hen had een vuurwapen bij zich en de andere een ijzeren staaf. Een omstander zag vervolgens de mannen in de Hoogstraat een huis naar binnengaan. Hier werden een gasdrukwapen, pepperspray en munitie gevonden. Alle wapens zijn in beslag genomen. De mannen zitten nog vast en worden donderdag verhoord.

09.15

Vrachtwagen rijdt dieseltank lek op 'varkensrug'

Aan De Klef in Milheeze is een vrachtwagen tegen een zoheten varkensrug (een afgeronde betonblok) gereden. Daardoor is de dieseltank beschadigd geraakt en is diesel gaan lekken. De betonnen blok stond in de berm van de weg. De brandweer is aanwezig om de tank leeg te pompen. Ook de weg wordt schoongemaakt.

Wachten op privacy instellingen...

een 08.45 - Huis in Helmond drie maanden gesloten na vondst drugs
Een huis aan de Lavendelheide in Helmond is voor drie maanden gesloten door burgemeester Blanksma. In het pand is een hoeveelheid drugs gevonden. De sluiting is per donderdag 19 mei. Op 4 april is in het huis een hennepkwekerij met 480 planten gevonden. In het huis zijn ook materialen gevonden voor een professionele kwekerij.

08.00

Vertraging op A27 vanwege een vrachtwagen met pech

Op A27 staat in de richting van Werkendam een vrachtwagen met pech. De rechterrijstrook is dicht. Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van één uur. Omrijden kan via Den Bosch (A59, A2) of Dordrecht (A59, A16).

Wachten op privacy instellingen...
00.25

Autobrand in Helmond

In Helmond is rond half een een auto zwaar beschadigd geraakt door een brand. Dit gebeurde aan de Van Galenstraat. De brandweer was er erg snel bij, omdat de brandweerkazerne vlakbij is gevestigd. Brandweerlieden konden niet voorkomen dat de auto total loss raakte. De oorzaak van de brand is onbekend. De politie heeft bij mensen in de buurt gevraagd of ze iets verdachts hebben gehoord of gezien.

Wachten op privacy instellingen...
00.10

Vrouw gewond voor hoofdingang ziekenhuis

Rond middernacht is een vrouw gewond geraakt toen ze met haar snorfiets ten val kwam in Helmond. Volgens een 112-correspondent had ze met haar voorwiel een stoeprand geraakt, waarna ze werd gelanceerd. Omstanders schoten haar ten hulp. Het ongeluk gebeurde voor de hoofdingang van het Elkerliek Ziekenhuis aan de Wesselmanlaan. Ze is met de ambulance naar de andere kant van het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle.

De politie heeft de kruising afgezet (foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties).
De politie heeft de kruising afgezet (foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties).
Ambulance en politie zijn ter plekke (foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties).
Ambulance en politie zijn ter plekke (foto: Walter van Bussel/SQ Vision Mediaprodukties).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.