Video

Man zwaargewond bij auto in Helvoirt gevonden, politie denkt aan misdrijf

20 mei 2022 om 10:21 • Aangepast 30 mei 2022 om 13:41
nl
De politie heeft nog geen idee waardoor een man, die vrijdagmorgen kort na half acht bewusteloos werd gevonden in Helvoirt, gewond is geraakt. Ook is nog niet vastgesteld om wie het gaat. Een voorbijganger zag hem rond acht uur liggen op een zandpad langs de Margriet, in het buitengebied tussen Helvoirt en Drunen. De politie gaat uit van een misdrijf.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De zwaargewonde man lag naast een auto, vlakbij het Drongelens kanaal. Hij is buiten bewustzijn naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht.

'We houden met veel zaken rekening'
"In deze fase kijken we natuurlijk altijd breed en houden we met heel veel zaken rekening. Om daarbij in te gaan op specifieke (mogelijke) scenario’s is echt nog veel te vroeg en leidt enkel tot speculaties. Iets waar we als politie liever niet aan meedoen. Wij houden het bij de feiten," vertelt een woordvoerder van de politie.

Volgens hem worden er forensische specialisten ingezet om zo snel mogelijk een beeld te krijgen. Ook wordt gebruik gemaakt van een politiehelikopter, een drone en politiehonden. De auto wordt later en op een andere plek op sporen onderzocht.

Natuurgebied De Margriet ligt aan de rand van nationaal park de Loonse en Drunense duinen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!