Dood van vrouw waarschijnlijk geen misdrijf, zoon toch aangehouden - Omroep Brabant
Video

Dood van vrouw waarschijnlijk geen misdrijf, zoon toch aangehouden

30 juni om 13:15 • Aangepast 1 juli om 13:07
nl
De vrouw (68) die woensdagavond laat dood in haar huis in Rosmalen werd gevonden, is niet het slachtoffer geworden van een misdrijf. Daar gaat de politie van uit. Ze bevestigt verder hardnekkige geruchten uit de buurt dat de 40-jarige zoon van de vrouw is aangehouden. Hij zit vast, omdat de doodsoorzaak van zijn moeder nog onduidelijk is.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De vrouw is woensdagavond rond elf uur gevonden in haar huis. Omdat niet meteen duidelijk was of er sprake was van een natuurlijke dood, is de politie gestart met onderzoek in en om het huis. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vast komen te staan.

Of én wat voor rol de zoon heeft gespeeld in het overlijden wordt onderzocht. "We onderzoeken wat er precies is gebeurd", zo vertelt een woordvoerder. Er wordt rekening gehouden met allerlei scenario's en daarom wordt onder meer forensisch onderzoek gedaan.

Op vragen over de achtergrond van de verdachte wil de woordvoerder 'in het kader van het onderzoek' niet ingaan. Volgens buurtbewoners was hij 'helemaal van het padje af'. Hij zou verslaafd zijn.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.