112-nieuws: gewonde bij ongeval A58 • jongetje vast in schommel - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: gewonde bij ongeval A58 • jongetje vast in schommel

3 juli om 18:01 • Aangepast 4 juli om 11:26
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

19.28

Jongetje zit vast in schommel, brandweer komt in actie

De brandweer van Rijen kwam zondag vroeg in de avond in actie om een kindje los te knippen uit een schommelstoeltje. Dat gebeurde in een speeltuin aan de Zwarte Dijk.

Ouders van het jongetje hebben het schommelstoeltje (met daarin het jongetje) uiteindelijk van de schommel gehaald en op een bankje gezet. De brandweer heeft het jongetje uit het schommelstoeltje geknipt. Hij raakte niet gewond.

Het jongetje kon snel bevrijd worden (foto: Jeroen Stuve - SQ Vision).
Het jongetje kon snel bevrijd worden (foto: Jeroen Stuve - SQ Vision).
17.45

Gewonde bij ongeval op A58

Op de snelweg A58 tussen Eindhoven en Tilburg gebeurde rond 16.50 uur een ongeval bij Oirschot. Een auto belandde daarbij met de neus tegen de vangrail. De bestuurster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het andere voertuig zou zijn doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Ook de brandweer kwam naar de plek van het ongeluk. De rechterrijstrook werd afgesloten, waardoor het verkeer wat op de parkeerplaats Kriekampen stond lange tijd niet weg kon. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.00

Bestuurder slaat over de kop

Op de Aldendriel in Eindhoven nam de bestuurder van een personenauto de bocht te kort en botste hij tegen een tegemoetkomende auto. Hierbij kwam het voertuig op de kop terecht. De gewonde man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was enige tijd afgesloten.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
14.06

Drie fietsers gewond in Bergen op Zoom

Drie fietsers zijn zaterdagmiddaggewond geraakt bij een botsing op de Gareelweg in Bergen op Zoom. Agenten zagen toen ze aankwamen twee mannen en een vrouw op de grond liggen. Ze werden op dat moment al geholpen door omstanders. De politie liet zondagmiddag weten dat een echtpaar uit Roosendaal over de Gareelweg reed en daar in botsing kwam met een 81-jarige wielrenner uit Bergen op Zoom. Alle betrokkenen zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

13.31

Arrestant vernielt ruit politieauto met hoofd

Een man die zaterdagnacht in Roosendaal werd opgepakt op verdenking van mishandeling, heeft de ruit van een politieauto vernield met zijn hoofd. De man zat samen met twee anderen in die auto. Zij waren aangehouden vanwege een vechtpartij op de Kloosterstraat in Roosendaal. Volgens getuigen hadden drie mannen een andere man in elkaar geslagen. Alle drie verdachten zitten nog vast. Ze worden zondag verhoord.
LEES OOK: Opgepakte man ‘kopt’ ruit van politieauto aan diggelen

13.14

Man valt vrouwen lastig en bedreigt een portier

De politie heeft zaterdagnacht op de Panneboeter in Roosendaal een 40-jarige man uit Zevenbergen aangehouden. Hij zou een portier met een mes hebben bedreigd. De verdachte was uit een horecazaak in het centrum van de stad gezet, omdat hij vrouwelijke klanten zou hebben lastiggevallen maar bleef volgens de politie op het terras van het café rondhangen. Toen een portier hem verzocht weg te gaan, reageerde hij agressief. Hij liep wel weg, maar kwam korte tijd later weer terug, met het mes.

12.11

Wielrenner gewond bij val in Linden

Op de Oostermeerweg in Linden is een wielrenner van zijn fiets gevallen. De wielrenner reed in een groepje over de Oostermeerweg toen het door nog onbekende oorzaak misging. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar de verwondingen bleken mee te vallen. De wielrenner is wel in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege de gewonde wielrenner in Linden werden diverse hulpverleners opgeroepen (foto: SK-Media).
Vanwege de gewonde wielrenner in Linden werden diverse hulpverleners opgeroepen (foto: SK-Media).
11.35

Botsing in Andel

Op de kruising van de Middenweg met de Duizendmorgen in Andel zijn zondagochtend twee auto’s op elkaar gebotst. Een auto kantelde door de klap. Een slachtoffer moest door brandweer uit de auto worden bevrijd. De andere bestuurder kon zelf uit de auto stappen. Beide bestuurders zijn door ambulancemedewerkers nagekeken, maar hoefden niet naar een ziekenhuis gebracht te worden.

Na de botsing in Andel moest een betrokkende uit de auto worden bevrijd (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Na de botsing in Andel moest een betrokkende uit de auto worden bevrijd (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision).
Wachten op privacy instellingen...
11.18

Hennepkwekerij in huis Tilburg

Agenten zijn vrijdag een huis aan de Groenstraat in Tilburg binnengevallen. Dit gebeurde na meerdere anonieme meldingen over een verdachte situatie. Buurtbewoners zagen mannen vreemde tijdstippen via de tuin het huis binnengaan, mannen die met maskers het huis inliepen enzovoorts. Toen de agenten aankwamen, werd er in eerste instantie niet opengedaan. Toen ze de deur wilden openbreken, werd die geopend door de eerdere bewoner van het nu leegstaande huis. Het huis bleek geprepareerd voor een hennepkwekerij. Verdeeld over twee slaapkamers werden 215 planten gevonden. Alles is in beslag genomen en wordt vernietigd. De verdachte is aangehouden.

10.19

Agent voorkomt zelfdoding

Een agent heeft zaterdag een zelfdoding voorkomen tijdens een festival in het Spoorpark in Tilburg. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, stond op de veertig meter hoge uitkijktoren, aan de 'verkeerde kant' van de reling. Een gewaarschuwde motoragent was snel aanwezig en rende de trappen van de toren op. Hij riep de man. Die zei hem niet meer te willen leven. De agent pakte hem vast en wierp hem op de grond. Met een handboei kon hij zijn arm aan een hek bevestigen.

LEES OOK: Agent voorkomt zelfdoding tijdens festival in Tilburg

09.15

Drie gewonden bij ongeluk A2 Den Bosch

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A2 van Eindhoven naar Utrecht. Hierbij waren twee auto's betrokken. Die kwamen in de berm tot stilstand. Het ongeluk gebeurde net voor de afslag naar het provinciehuis. In de ene auto zat een man. In de andere auto bevonden zich een vader, moeder en drie kinderen. De kinderen raakte bij het ongeluk niet gewond. De andere betrokkenen zijn in ambulances naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Drie gewonden bij ongeluk met twee auto's op A2, drie kinderen ongedeerd

Wachten op privacy instellingen...
05.37

Uitslaande brand in appartementenblok Waalwijk

In een appartementenblok aan de Eerste Zeine in Waalwijk woedde zaterdagnacht een uitslaande brand. Het vuur werd rond kwart over vier ontdekt. Toen de brandweer aankwam, moesten volgens een 112-correspondent nog meerdere mensen uit het complex worden gered, onder wie een oudere vrouw. "En een vrouw werd met haar hondje van het balkon gehaald." Drie mensen zijn naar een ziekenhuis gebracht, een van hen had brandwonden.

LEES OOK: Uitslaande brand in appartementencomplex Waalwijk, 3 mensen naar ziekenhuis

Wachten op privacy instellingen...
Hoe de brand in het appartementencomplex in Waalwijk kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
Hoe de brand in het appartementencomplex in Waalwijk kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
22.00

Boete voor automobilist zonder rijbewijs

Een automobilist is zaterdagavond op de Bosscheweg in Berkel-Enschot betrapt op autorijden zonder rijbewijs. De bestuurder liep tegen de lamp tijdens een verkeerscontrole. De automobilist kreeg een bekeuring. Daarnaast werden zeven bestuurders bekeurd vanwege te snel rijden. Zij reden meer dan 25 kilometer per uur te hard. Twee bestuurders hadden te veel gedronken. Zij moesten mee naar het politiebureau en kregen een proces-verbaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone