Liveblog

112-nieuws: bestuurder belandt in de sloot • fietser gewond

10 juli 2022 om 19:50 • Aangepast 18 juli 2022 om 13:29
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.55

Dit liveblog is afgesloten

20.45

Fietser loopt hoofdletsel op

In Hapert raakte een fietser zwaargewond bij een ongeval met een andere fietser. Dat gebeurde toen de sturen van beide fietsen elkaar raakten. Het slachtoffer werd met hoofdletsel naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
19.30

Bestuurder belandt in de sloot

Op de Dragonder in Valkenswaard verloor een automobilist de macht over het stuur. De bestuurder, een oudere man, reed bij de rotonde bijna rechtdoor, raakte een betonblok en kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand. De man bleef ongedeerd, maar zijn auto raakte zwaar beschadigd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
11.37

Bestelbus uitgebrand in Son

In de Distelvlinderlaan in Son is zondagochtend een bestelbus in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond elf uur ontdekt. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de bestelbus verloren ging. Ook enkele bomen en de berm liepen flinke schade op. Vermoedelijk is een technisch mankement de oorzaak van de brand.

Hoe het busje in Son vlam kon vatten, wordt onderzocht (foto: Sanders).
Hoe het busje in Son vlam kon vatten, wordt onderzocht (foto: Sanders).
11.15

Duo wandelt over snelweg

De politie heeft zaterdagavond twee lopende mensen van de A58 bij Oirschot gehaald. Het stel bleek onderweg naar een supermarkt.

LEES OOK: Asielzoekers lopen op de snelweg, op zoek naar een supermarkt

Foto: politie Best-Oirschot
Foto: politie Best-Oirschot
11.08

Bestelbus gestolen

Bram en Thomas Hester uit Tilburg zijn er helemaal kapot van. De oldtimer camper waar ze maandenlang aan werkten, is dit weekend gestolen. De wagen was helemaal opgeknapt met bloed, zweet, tranen, een boel liefde en een hoop geld. Maar voordat ze echt gebruik konden gaan maken van hun Mercedes-camper uit 1978, is die gestolen.

LEES OOK: De oldtimer van Bram en Thomas is gejat: 'Er zat maanden werk in'

Er is lang aan de camper gewerkt (foto: Thomas Hester)
Er is lang aan de camper gewerkt (foto: Thomas Hester)
10.34

Vrouw valt van paard

Een vrouw is zondagmorgen in de bossen tussen Nuenen en Stiphout van haar paard gevallen. De hulpdiensten konden de plek waar ze was gevallen moeilijk bereiken. Daarom werd een traumahelikopter ingezet. De helikopter kon landen op een zandvlakte in het bos. Uiteindelijk kwam de brandweer ter plaatse om de poortjes open te maken. Zo kon de ambulance en politie bij het slachtoffer komen. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
09.42

Man vast na diefstal stroomkabels

Een 52-jarige man is zaterdagnacht aangehouden op de Halsterenseweg in Bergen op Zoom vanwege het stelen van stroomkabels. Dit gebeurde rond halfvier. De verdachte stond bij een bestelbus waarin de kabels lagen. Hij is vastgezet voor nader onderzoek. De politie nam de bestelbus in beslag.

09.08

Aangehouden verdachte Roosendaal is man (24)

De man die zaterdagavond na de melding van een schietpartij op de Kade in Roosendaal werd aangehouden, is een 24-jarige man wiens officiële woonplaats in Nederland niet bekend is. Dat maakte de politie zondagochtend bekend.
LEES OOK:
Man vast na melding schietpartij in Roosendaal, huls gevonden op straat

07.25

Zwaargewonde bij botsing in Bergen op Zoom

Drie mensen zijn zondagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Boslustweg in Bergen op Zoom. De bestuurder van de auto waarin zij zaten, botste in een bocht op een boom langs de weg. Dit gebeurde rond halfzeven. Een van de drie slachtoffers is zwaargewond. Daarom werd onder meer een traumaheli opgeroepen. Dit slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts naar een ziekenhuis in België gebracht. Ook de anderen zijn naar een ziekenhuis gebracht. Van de auto is weinig over. De omgeving is bezaaid met brokstukken van de auto. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

Het ongeluk op de Boslustweg in Bergen op Zoom gebeurde rond halfzeven zondagochtend (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Het ongeluk op de Boslustweg in Bergen op Zoom gebeurde rond halfzeven zondagochtend (foto: Christian Traets/SQ Vision).
07.14

Geen treinen tussen Breda en Roosendaal

Vanwege de uitloop van werkzaamheden reden er tot negen uur zondagochtend geen treinen tussen Breda en Roosendaal.

04.05

Automobilisten botsen op A58

Twee automobilisten zijn zaterdagnacht op elkaar gebotst op de A58 bij Gilze. Dit gebeurde rond drie uur. Ze ramden vervolgens een hekwerk en kwamen in een weiland tot stilstand. Vanwege de ernst van de situatie werden de brandweer, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Twee inzittenden zijn met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. Een andere betrokkene raakte niet gewond.

Hoe het ongeluk op de A58 kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Hoe het ongeluk op de A58 kon gebeuren, wordt onderzocht (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
02.07

Brand in bosgebied bij Eindhoven

De brandweer heeft zaterdagnacht een brand geblust in het bosgebied aan de Anthony Fokkerweg bij Eindhoven. Hierbij werden twee blusvoertuigen ingezet. Om te zorgen voor voldoende bluswater werd ook een watercontainer gebracht. De brand was rond twee uur onder controle. "Maar het nablussen zal nog wel enige tijd in beslag nemen."

00.17

Egel gered uit regenpijp

De brandweer heeft zaterdagavond een egel gered uit de regenpijp van een huis aan de Peeldijk in Budel-Dorplein. Het bewoonster had het egeltje rond elf uur horen krijsen en waarschuwde de dierenambulance. Uiteindelijk moest de brandweer erbij komen om klinkers te verwijderen en de regenpijp te openen om bij het egeltje te komen. Hoe de egel in de regenpijp is terechtgekomen, is vooralsnog een raadsel.

De brandweer redde het egeltje uit de regenpijp van een huis in Budel-Dorplein (foto: WdG/SQ Vision).
De brandweer redde het egeltje uit de regenpijp van een huis in Budel-Dorplein (foto: WdG/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!