Video

Opnieuw huis beschoten in Oss, kogelinslag in het raam

16 juli 2022 om 01:58 • Aangepast 18 juli 2022 om 10:29
nl
Opnieuw is een huis onder vuur genomen in Oss. In de nacht van vrijdag op zaterdag was het raak aan de Veekraal. Een vrouw was op dat moment thuis, maar raakte niet gewond.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door

De schietpartij gebeurde rond halfeen in de nacht, vertelt een woordvoerder. De schietpartij werd gemeld door iemand uit de buurt. Maar wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

"De politie is bezig met een onderzoek", zegt de woordvoerder. "We willen graag getuigen spreken en doen een technisch onderzoek."

Terwijl de politie bezig is met het onderzoek, blijft het verder stil op straat, ziet een 112-correspondent. Er zit een enkele kogelinslag in het raam en er staat een pilonnetje op straat. Een klein deel van de buurt is afgezet door de politie.

Tweede nacht op rij
Het is de tweede nacht op rij dat er een huis in Oss beschoten wordt. Een nacht eerder was het raak aan de Merelstraat. Toen hoorden buurtbewoners rond halftwee vier knallen. Er zaten kogelinslagen in het raam en er werden hulzen gevonden.

De bewoner van dat huis was een week eerder overleden. Buurtbewoners denken daarom dat die schietpartij wellicht een vergissing was.

LEES OOK:

Huis beschoten in Oss, meerdere kogelhulzen gevonden

Bewoner beschoten huis Oss is vorige week overleden: 'Lijkt op vergissing'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!