Video

Tilburgse terrasschutter staat op Nationale Opsporingslijst

2 november 2022 om 08:16 • Aangepast 9 november 2022 om 15:49
nl
De 24-jarige Thomas N. die wordt gezocht voor een schietpartij op een terras in Tilburg, is door het Openbaar Ministerie op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij wordt verdacht van poging tot moord of doodslag. Bij de schietpartij in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni raakte een 29-jarige Tilburger gewond aan zijn been.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Het slachtoffer ontsnapte in de woorden van de politie aan de dood toen hij op het terras drie mannen ontmoette. Eén van hen schoot daar aan de Heuvelring onder tafel op de man. De kogel raakte hem in zijn been. Sindsdien zijn twee van de drie verdachten aangehouden, maar de schutter nog niet.

De laatst bekende verblijfplaats van N. is Tilburg. Eerder zei de politie al te vermoeden dat hij in het buitenland zit. Oorspronkelijk komt hij uit Drunen.

Vermomd?
Naast het vermoeden dat N. in het buitenland is, houdt de politie ook rekening met de mogelijkheid dat hij zijn haardracht heeft veranderd of dat hij probeert zich op andere manieren te vermommen.

De foto die van de man naar buiten is gebracht, is uit mei 2021. Zie je de man ergens of weet je waar hij is, benader hem dan niet zelf, waarschuwt de politie in een opsporingsbericht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!