Liveblog

112-nieuws: doden bij steekpartij Cuijk • vermist meisje is weer terecht

17 november 2022 om 00:11 • Aangepast 24 november 2022 om 13:26
nl
Dit liveblog is gesloten. In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.10

Vermist meisje gevonden

Het 13-jarige meisje dat vermist werd in Cuijk, is woensdagavond gevonden door agenten. De politie meldde rond tien over elf op Twitter dat er niet meer hoeft worden uitgekeken naar haar. Het is niet duidelijk hoe het met haar is en waar ze is aangetroffen.

Tientallen burgers, politieagenten en ook het Veteranen Search Team zochten woensdagavond in het Hermelijnkwartier in Cuijk-Zuid naar het meisje. Ook werd een politiehelikopter ingezet.

22.15

Meisje vermist in Cuijk

In de omgeving van het Hermelijnkwartier in Cuijk zoeken talloze politieagenten, een helikopter en leden van het Veteranen Search Team naar een vermist 13-jarig meisje. Ze heeft blond haar tot op haar schouders en is ongeveer 1.60 meter lang. Ze zou op sokken en zonder jas op pad zijn gegaan.

22.10

Schietpartij in Uden

Op de Kastanjeweg in Uden kwam een melding van een schietincident. Agenten wisten al snel een verdachte aan te houden. De politie doet onderzoek.

22.00

Twee doden bij steekpartij in Cuijk

Bij de steekpartij in een huis aan het Korhoenderveld in Cuijk zijn woensdagavond twee doden gevallen. Het incident werd rond acht uur gemeld. Hulpdiensten rukten massaal uit naar het huis om de gewonden te helpen, maar dat mocht niet meer baten. Rond kwart voor tien meldde de politie dat de twee slachtoffers waren overleden. Het gaat om de 73- en 75-jarige bewoners van het huis, een vrouw en een man.

De aanleiding van de steekpartij is niet bekend. De forensische recherche doet onderzoek en heeft de omgeving afgezet.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.00

Steekpartij in Cuijk

Op het Korhoenderveld in Cuijk is een steekpartij gebeurd, meldt de politie. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Meer informatie ontbreekt vooralsnog.

Wachten op privacy instellingen...
18.45

Tabakswinkel overvallen in Roosendaal

Aan de Kroevenlaan in Roosendaal is rond zes uur een tabakswinkel overvallen. De overvaller bedreigde het personeel met een wapen en haalde de kassa leeg. Hij vluchtte daarna in de richting van de Kennedylaan. Het is een jonge, blanke man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij draagt zwarte kleding en had een bivakmuts op.

18.20

Gewonde bij steekpartij in Roosendaal

Aan de Boulevard in Roosendaal is een steekpartij gebeurd. Daarbij raakte een man gewond. Het slachtoffer zocht op straat zelf naar hulp en is naar het ziekenhuis gebracht. De Boulevard en een deel van de Dunantstraat is afgezet voor onderzoek.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
17.00

Gewonde bij ongeval in Heukelom

Op de Heukelomseweg in Heukelom gebeurde een ongeval. Een automobiliste stopte voor een fietser en de bestuurder van een achteropkomende auto zag het stilstaande voertuig over het hoofd. Eén van de twee inzittenden van de voorste auto werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De man die de bestelbus bestuurde, bleef ongedeerd. De schade aan beide voertuigen is groot. De vrouw haar de auto pas twee dagen.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
14.34

Afgebrand drugslab in paardenstal is ontmanteld

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen hebben het drugslab in Baarle-Nassau ontmanteld en opgeruimd. Het drugslab werd dinsdag ontdekt nadat de paardenstal, waar het lab in stond, in brand vloog. Het rechercheonderzoek is in volle gang, laat de politie weten. De eigenaar van de stal zit nog steeds vast.

Medewerkers van de LFO deden dinsdagochtend onderzoek (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Medewerkers van de LFO deden dinsdagochtend onderzoek (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
14.17

Brand bij bedrijf in Etten-Leur

Bij een bedrijf op een industrieterrein in Etten-Leur is woensdagmiddag brand uitgebroken. Het vuur woedde in een van de loodsen en er kwam veel rook vrij. Het bedrijf recyclet textiel en maakt er nieuwe kleren van. De industriedwarsweg is afgesloten, omdat de brandweer blusslangen over de weg heeft gelegd.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
13.55

Brabantse Feyenoord-fan opgepakt

Een Feyenoord-supporter uit Oud Gastel is opgepakt voor zijn aandeel in de mishandeling van een medefan in Feyenoord-stadion De Kuip. Op 24 juli speelde de Rotterdamse club een vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympique Lyon. Een 21-jarige man uit Groningen liep daar volgens de politie 'door omstandigheden' in een sportbroekje van FC Groningen rond. Hij was daar met zijn broertje van 16.

Zeven mannen, onder wie de man uit Oud Gastel, zagen het Groningen-broekje en mishandelden hem. Ze sloegen en duwden de man, waardoor het slachtoffer hard tussen de stoeltjes van de tribune viel. Een van de verdachten trok het sportbroekje van de man uit en nam die mee. De Groninger deed aangifte van dit alles. In september en oktober zijn de zeven mannen opgepakt, onder wie dus de fan uit Oud Gastel. De politie maakte de arrestaties echter pas deze woensdag bekend.

13.14

Man (28) opgepakt voor autobrand in Grave

Een 28-jarige man uit Grave is opgepakt vanwege een autobrand in zijn woonplaats. Hij zou afgelopen zondag een auto in de fik hebben gestoken in de Oliestraat. Daarbij raakte ook een wooncomplex beschadigd. Sommige bewoners ademden rook in. Zij werden door ambulancemedewerkers nagekeken. Een auto brandde volledig uit en de woningen hebben rookschade en schade aan de ruiten. De verdachte wordt verhoord.

LEES OOK: Brandstichting in Grave schokt buurtbewoners maar ze zijn niet verrast

12.56

Drugs in auto in Gilze

Bij de controle van een auto op de Lange Wagenstraat in Gilze heeft de politie drugs gevonden. In de auto zaten twee mensen, een van hen had drugs bij zich. Van hem was bekend dat hij ook op een andere plek drugs zou bewaren. Na onderzoek kwam de politie een geparkeerde auto op de Korte Voren op het spoor. In die auto werden verschillende soorten drugs gevonden. De man is aangehouden.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
12.49

Fietser aangereden op rotonde

Een fietser is op een rotonde op de John F. Kennedybaan in Oss aangereden door een automobiliste. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer in de richting van Lith was tijdelijk gestremd.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
11.27

Twee mensen uit brandend huis gehaald door brandweer

De brandweer in Eindhoven heeft woensdagochtend twee mensen uit een brandend huis gehaald. Door de hitte zijn zij lichtgewond geraakt. Zij hoefden echter niet naar het ziekenhuis. Dit gebeurde in een pand in de Lijmbeekstraat waar kamers worden verhuurd. Het vuur woedde op de eerste verdieping. Ruiten op deze etage zijn door de brandweer kapotgemaakt. Zo konden zij het vuur goed blussen.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
10.30

Vrouw zwaargewond bij scooterongeval

Een vrouw op een scooter is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval. Ze reed op een scooter over de kruising van de Zandstraat en de Sparrenlaan in Son. Een traumahelikopter landde in de buurt, waarna de vrouw met een trauma-arts naar het ziekenhuis is gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
10.25

Dronken man (24) knalt tegen betonblok en geparkeerde auto

Een man van 24 is dinsdagnacht in dronken toestand met zijn bestelbus tegen een geparkeerde auto en een betonblok geknald. Dit gebeurde rond tien voor één op de Spaubeekstraat in Tilburg. Hij reed door en liet zijn bus bij een tankstation aan de Ringbaan-West achter. Even verderop hielden agenten hem aan. Hij wordt woensdag verhoord.

09.21

Ravage na ongeluk in Dongen, brandweer bevrijdt vrouw

Bij een ongeval in Dongen is woensdag iemand gewond geraakt. Deze persoon is volgens een 112-correspondent naar het ziekenhuis gebracht. Rond kwart over acht botsten drie auto's en een bakwagen tegen elkaar op de Vierbundersweg. De brandweer heeft een vrouw uit haar auto moeten bevrijden. Door de klap ligt de straat vol brokstukken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
09.15

Twee rijstroken dicht op A2 na ongeluk

Wachten op privacy instellingen...
07.15

Toename aantal woninginbraken

Het politieteam van Gilze en Rijen waarschuwt voor een toename van het aantal woninginbraken in die gemeente. Ze vraagt bewoners alert te zijn en het te melden wanneer ze iets verdachts zien. "We komen liever een keer voor niks, dan dat we te laat zijn", schrijft de politie in een bericht op Facebook.

Wachten op privacy instellingen...
23.00

Vrouw ernstig gewond bij botsing

Een vrouw is gisteravond laat op de Rondweg in Uden ernstig gewond geraakt nadat ze door onbekende oorzaak met haar auto van de weg raakte en tegen een boom klapte. Het slachtoffer is volgens een 112-correspondent met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Politie en brandweer kwamen naar de plek van het ongeluk. Vanwege de ernst van de situatie landde ook een traumahelikopter in de buurt.

Het ongeluk gebeurde rond elf uur. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij betrokken.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision.
19.30

Caravan brandt uit in Eindhoven

Aan de Gerstlaan in Eindhoven is gisteravond een caravan in vlammen opgegaan. De brand werd ontdekt door een buurtbewoner die iets uit zijn auto wilde pakken. Hij zag vlammen in de caravan en belde 112. Toen de brandweer arriveerde, was er echter weinig meer over van de caravan. Volgens buurtbewoners stond de caravan er al enige tijd en waren mensen bezig met het slopen of verbouwen van de caravan.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!