112-nieuws: brandweer helpt vrouw met afknellende ring • ongeluk op A67 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: brandweer helpt vrouw met afknellende ring • ongeluk op A67

25 november om 20:22 • Aangepast maandag om 08:40
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.59

Dit liveblog is gesloten

21.25

Man valt twee meter naar beneden

Een jonge man is in de Snooktertown aan de Hoofdstraat in Helmond van een reling twee meter naar beneden gevallen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Enkele andere bezoekers raakten lichtgewond, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
20.14

Brandweer helpt vrouw met vastzittende ring

De brandweer heeft vanavond een vrouw geholpen die haar ring niet van haar vinger kreeg. Ze was naar het ziekenhuis in Uden gegaan met een opgezwollen vinger. De ring zat zo vast dat hij haar vinger bijna afknelde. De artsen kregen de ring met geen mogelijkheid van haar vinger, dus schakelden ze de brandweer in. Die heeft de ring uiteindelijk van haar vinger gekregen.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
17.58

Ongeluk met vier auto's

Op de A2 van Den Bosch naar Utrecht is bij Zaltbommel een ongeluk gebeurd met vier auto's. Een rijstrook is dicht. De vertraging loopt op tot bijna een uur. Volgens Rijkswaterstaat moeten twee auto's weggesleept worden.

16.15

Vier mannen aangehouden na eerdere drugsactie

De politie heeft vrijdag vier mannen opgepakt bij een drugsactie op het Heilig Hartplein in Roosendaal. In een bovenwoning zijn drugs in beslag genomen en de politie vraagt de gemeente om de woning te sluiten. De actie is het vervolg op een grote drugsactie die daar een maand geleden werd gehouden.

LEES OOK: Drugsactie in Roosendaal: vier verdachten opgepakt

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
16.11

Drukte op A27 naar Breda

Ook op de A27 naar Breda staat vanmiddag file. Bij Werkendam is een ongeluk gebeurd. Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig. Verkeer moet rekening houden met ruim een uur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
15.29

Ongeluk op A67 bij Asten

Verkeer op de A67 richting Eindhoven rijdt over de vluchtstrook. Bij Asten is een ongeluk gebeurd, wat leidt tot een halfuur vertraging. Ook richting Venlo krijgt verkeer te maken met twintig minuten vertraging. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond vier uur weer vrij is.

De bestuurder van de auto is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
15.26

Elf mensen opgepakt na rellen rond voetbalwedstrijd

De politie heeft de afgelopen dagen elf mannen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de rellen rond de voetbalwedstrijd FC Den Bosch - TOP Oss. Het gaat om jongens en mannen (15 tot 36) uit de gemeenten Den Bosch, Oss, Vught, Heusden en Bernheze.

LEES OOK: Rellen rond voetbalwedstrijd: elf jongens en mannen opgepakt

14.45

Niet zo handige dief vergeet eigen telefoon

Een niet zo handige inbreker is vanochtend van zijn bed gelicht nadat hij zijn telefoon had laten liggen in een auto waaruit hij spullen had gestolen. Het gaat om een 28-jarige man uit Tilburg.

LEES OOK: Onhandige auto-inbreker verliest telefoon en wordt van zijn bed gelicht

14.41

Forse vertraging op A58

Op de A58 staat een enorme file tussen Tilburg en Eindhoven. De rechterrijstrook is dicht net voor Best vanwege bergingswerkzaamheden en de extra reistijd loopt op tot anderhalf uur. Omrijden kan via Den Bosch (A65, N65, A2). Rond kwart over drie was de vertraging nog ruim een half uur.

Wachten op privacy instellingen...
14.25

Kapotte vrachtwagen zorgt voor problemen op A2

Een kapotte vrachtwagen bij knooppunt Leenderheide zorgt vanmiddag voor problemen op de A2. De rechterrijstrook in de richting Eindhoven is dicht. Er is een omleiding ingesteld.

13.45

Twee auto's botsen in Oss

Op de Raadhuislaan in het centrum van Oss zijn vanmiddag twee auto's gebotst. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Het ongeluk gebeurde iets na half een. Gisteren gebeurde ongeveer op dezelfde plek ook een ongeluk. Toen werd op een rotonde even verderop een fietser aangereden.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
12.47

Ongeluk met vrachtwagen zorgt voor problemen op A58

De rechterrijstrook van de A58 van Tilburg richting Eindhoven is rond halfeen vrijdagmiddag afgesloten bij Best na een ongeluk met een vrachtwagen. De ANWB waarschuwt voor meer dan een uur vertraging vanaf Moergestel. Naar verwachting gaat de afhandeling van het ongeluk duren tot kwart voor drie 's middags. Omdat de vertraging oploopt, is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Eindhoven kan vanaf knooppunt De Baars omrijden via Den Bosch (A65 en A2).

Wachten op privacy instellingen...
12.05

Nog niemand aangehouden voor brandstichting noodopvang asielzoekers

Het onderzoek naar de brand gisternacht in een noodopvangplek voor asielzoekers in Someren is op die locatie afgerond, zo laat de politie vanochtend weten. Al snel na de brand werd duidelijk dat het om brandstichting ging. De Veiligheidsregio Brabant Zuidoost heeft de beveiliging rond de toekomstige opvang opgeschroefd. De recherche doet verder onderzoek en hoort getuigen en bekijkt camerabeelden, geeft de politie aan. Er is nog niemand aangehouden. Camerabeelden en tips zijn welkom.

LEES OOK: Kampeerboerderij waar asielzoekers komen wordt extra beveiligd na brand

11.58

Veilig rijden bij laagstaande zon

We weten het allemaal: in deze tijd van het jaar kun je in de vroege ochtend en aan het eind van de middag last hebben van de laagstaande zon. Hierdoor gebeuren er meer ongelukken, zo waarschuwt de ANWB. De verkeersdienst heeft hier nog eens op een rijtje gezet wat je kunt doen om toch veilig te rijden. Zorg dat je altijd een standaard een zonnebril in je auto hebt liggen, is zo'n tip.

Wachten op privacy instellingen...
11.40

Lichtmast uit de grond gereden

Op de N2 bij Veldhoven heeft een automobilist een lichtmast uit de grond gereden. De bestuurder is doorgereden, zo meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat vanochtend.

Foto: weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat.
Foto: weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat.
Foto: weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat.
Foto: weginspecteur Robert van Rijkswaterstaat.
11.15

Nog een verdachte aangehouden voor steekpartij

Voor de steekpartij vannacht in een flat aan de Essendonk in Breda zijn niet één, maar twee verdachten aangehouden, zo meldt de politie. Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Toen agenten na een melding van een steekpartij iets voor middernacht bij de flat kwmane, stuitten zij buiten op straat op een man die aangeeft gestoken te zijn. Ambulancebroeders hebben zich meteen over hem ontfermd.

In de flat hielden agenten vervolgens een 52-jarige man uit Breda aan. hij zat onder het bloed. Even later werd een tweede man aangehouden. Het gat om een 30-jarige man uit Etten-Leur. Hij kwam aan lopen. Het slachtoffer wilde tegenover de politie niks verklaren over wat er is gebeurd. De beide verdachten zitten vast. Eerder al gaf de politie aan dat de 52-jarige verdachte ne het slachtoffer bekenden zijn van elkaar.

Onderzoek na de steekpartij in een flat in Breda (Foto: Perry Roovers / SQ Vision).
Onderzoek na de steekpartij in een flat in Breda (Foto: Perry Roovers / SQ Vision).
10.15

Automobilist gewond

Een automobilist is vanochtend in Zundert gewond geraakt toen hij door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom reed. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt onze 112-correspondent. Bij het ongeluk dat rond kwart voor tien gebeurde op de Achtmaalseweg, waren geen andere weggebruikers betrokken.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Tom van der Put / SQ Vision.
Foto: Tom van der Put / SQ Vision.
09.45

Houd opnieuw rekening met WK-files

Door de wedstrijd vanmiddag van het Nederlands elftal tegen Ecuador verwacht Rijkswaterstaat eerder drukte op de weg dan gebruikelijk op een vrijdag. "Houd hier rekening mee als je straks op pad gaat. Goede reis en hup Holland hup!", luidt de boodschap. De wedstrijd van Oranje op het WK in Qatar begint om vijf uur.

09.40

Man aangehouden na vondst speer in zijn auto

Bij een controle van een auto in Haaren heeft de politie gisteravond drie wapens gevonden: een balletjespistool, een speer en een ijzeren pijp. De bestuurder, een man van 21 uit Haaren, is aangehouden. De auto werd gecontroleerd in verband met een verlichtingscontrole, meldt de politie. De in slechte staat verkerende auto is net als de wapens in beslag genomen.

09.20

Kampvuur houdt brandweer bezig

De brandweer in Boxtel werd vanochtend iets voor half negen opgeroepen voor een buitenbrand op de Konijnshoolsedreef in Boxtel. Daar bleek dat onbekenden eerder hadden genoten van een kampvuur. Het vuurtje smeulde vanochtend nog na. Een voorbijganger zag dit en waarschuwde de brandweer.

Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
09.15

Botsing op de A58

Op de A58 is bij knooppunt Batadorp zijn vanochtend een vrachtwagen en een auto gebotst. De auto belandde door onbekende oorzaak dwars voor de vrachtwagen. Er raakte niemand gewond, zo laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten.

Foto: weginspecteur Robert.
Foto: weginspecteur Robert.
Foto: weginspecteur Robert.
Foto: weginspecteur Robert.
08.50

Gewonde bij steekpartij in Breda

Bij een steekpartij in een huis aan de Essendonk in Breda is rond middernacht een man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Voor de steekpartij is een verdachte van 52 aangehouden. De twee zijn bekenden van elkaar, zo laat de politie weten. Wat er precies is gebeurd, onderzoekt de politie nog.

Onze 112-correspondent meldde rond twee uur vannacht al dat de politie onderzoek deed op de tweede etage van een flat aan de Essendonk. "De aangehouden man kreeg een papieren zak om zijn handen voordat hij geboeid werd. Dit waarschijnlijk om sporen veilig te stellen. Daarna werd de man naar een politiebureau gebracht", zo vertelde hij.

Onderzoek na de steekpartij in een flat in Breda (Foto: Perry Roovers / SQ Vision).
Onderzoek na de steekpartij in een flat in Breda (Foto: Perry Roovers / SQ Vision).
08.25

Kapotte vrachtwagen zorgt voor file op A59

Een kapotte vrachtwagen op de A59 bij Dussen zorgt vanochtend rond half negen voor een file in de richting den Bosch. Bij Dussen is de rechterrijstrook dicht. Dit zorgt voor een vertraging van een half uur. Verkeer vanuit Zonzeel/Breda wordt omgeleid. De verwachting is dat de problemen rond negen uur zijn opgelost.

Wachten op privacy instellingen...
08.15

Politie waarschuwt voor Black Friday-oplichters

Het is vandaag Black Friday, voor velen het moment om op koopjesjacht te gaan. Ook online. Wees hier voorzichtig mee, zo waarschuwt de politie. "Als een koopje te mooi is om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook."

Wachten op privacy instellingen...
07.30

Auto botst op geparkeerde auto

Een automobilist is vanochtend in de Van Maanenstraat in Oss met zijn wagen tegen een auto gebotst die daar geparkeerd stond. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Volgens onze 112-correspondent is de automobilist met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk werd om tien voor zeven gemeld.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vison.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vison.
07.23

Rijstrook N2 dicht

Een rijstrook van de N2 bij Eindhoven is vanochtend rond kwart over zeven afgesloten bij knooppunt De Hogt na een ongeluk. Daar belandde een auto in de berm. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto te takelen.

Wachten op privacy instellingen...
06.16

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd van toerit A58

Drie vrachtwagenchauffeurs zijn vanochtend vroeg weggestuurd van de toerit bij verzorgingsplaats Kloosters langs de A58 bij Oirschot. Daar hadden zij hun vrachtwagens geparkeerd, terwijl dit daar niet mag.

Wachten op privacy instellingen...
04.39

Autobrand Boekel

Twee auto’s zijn vannacht rond vier uur in vlammen opgegaan aan het Hoogveld in Boekel. Toen de brandweer aankwam, stonden beide auto's al helemaal in lichterlaaie. Hoe de auto's vlam konden vatten, wordt onderzocht. Buurtbewoners konden voorkomen dat een derde auto in vlammen opging door die snel weg te rijden.

Wachten op privacy instellingen...
Twee auto's gingen in Boekel in vlammen op (foto: Kevin Kanters/SQ Vision).
Twee auto's gingen in Boekel in vlammen op (foto: Kevin Kanters/SQ Vision).
03.27

Explosie verwoest voordeur appartement

Bij een appartement aan het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch vond vannacht een explosie plaats. De voordeur van dit huis raakte zwaar beschadigd, laat een 112-correspondent weten. De ontploffing vond plaats rond halftwee 's nachts, in het gebouw waarin vroeger een hts zat. De bewoner van het appartement was thuis op het moment van de explosie, maar raakte niet gewond. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

LEES OOK: Explosie verwoest deur van appartement: 'Vermoedelijk gerichte aanslag'

Wachten op privacy instellingen...
02.02

Steekpartij in Breda

Een man is vannacht aangehouden na de melding van een steekpartij aan de Essendonk in Breda. Een 112-correspondent zag dat de politie onderzoek deed op de tweede etage van een flatgebouw. "De aangehouden man kreeg een papieren zak om zijn handen voordat hij geboeid werd. Daarna werd de man naar een politiebureau gebracht."

De politie deed onderzoek op de tweede etage van het flatgebouw aan de Essendonk in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De politie deed onderzoek op de tweede etage van het flatgebouw aan de Essendonk in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
00.14

Auto brandt uit in Oosterhout

Een auto is gisteravond uitgebrand voor een huis aan de Ferdinand Bolstraat in Oosterhout. Het vuur werd rond halftwaalf ontdekt. De brandweer was snel aanwezig om de auto te blussen, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. Onderzoek moet uitwijzen hoe de brand kon ontstaan.

De brandweer kon niet voorkomen dat de auto aan de Ferdinand Bolstraat in Oosterhout verloren ging (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De brandweer kon niet voorkomen dat de auto aan de Ferdinand Bolstraat in Oosterhout verloren ging (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone