112-nieuws: bewoner komt thuis inbrekers tegen • auto ramt huis - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: bewoner komt thuis inbrekers tegen • auto ramt huis

29 november 2022 om 18:25 • Aangepast 1 december 2022 om 09:26
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

21.40

Auto flink beschadigd na botsing in Oss

Twee auto's zijn vanavond flink beschadigd geraakt na een ongeluk op de Berghemseweg in Oss. Een Volkswagen en een Mercedes botsten door nog onbekende oorzaak op elkaar.

Twee inzittenden van de Volkswagen zijn door medewerkers van een ambulance nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
20.31

Auto ramt bungalow in Breda, enorme ravage

Een huis aan de Weilustlaan in Breda is zwaar beschadigd geraakt, nadat er vanavond een auto naar binnen was gereden. Een groot deel van de pui van de bungalow ligt er helemaal uit. Drie muren zijn omvergereden.

Het ongeluk gebeurde in een flauwe bocht in de Bredase straat. De bestuurder van de auto, een donkerblauwe Opel, raakte de macht over het stuur kwijt en knalde hard tegen het huis.

De bewoners zijn geschrokken, maar ze raakten volgens de politie niet gewond.

LEES OOK: Enorme ravage nadat auto huis binnenrijdt: 'Hij reed niet normaal hard'

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
19.34

Bewoner komt bij thuiskomst drie inbrekers tegen

Een bewoner van een huis aan de Schoolstraat in Wouw is vanavond rond kwart over zeven door drie inbrekers overlopen. Hij kwam thuis toen hij het drietal naar buiten zag gaan. Volgens een politiewoordvoerder werd de man mogelijk geslagen door de inbrekers.

Of ze iets hebben meegenomen, is onduidelijk. Er werd voor de zekerheid ook een ambulance opgeroepen. In de buurt werd met een politiehond gezocht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
18.22

Man rookt waterpijp achter het stuur, slingerend door Helmond

Agenten in Helmond moesten afgelopen nacht twee keer knipperen met hun ogen toen ze een automobilist slingerend over de Stiphoutse Dreef zagen rijden. De man rookte waterpijp achter het stuur.

De man had de waterpijp achter de bijrijdersstoel gezet. “De bestuurder was zich van geen kwaad bewust. Het roken van een waterpijp zou volgens de bestuurder de rijvaardigheid niet beïnvloeden”, schrijft de politie Helmond in een bericht op Instagram.

De bestuurder kwam weg met een waarschuwing, nadat hij de nog brandende waterpijp had uitgemaakt.

De waterpijp stond achterin de auto (foto: Politie Helmond/Instagram).
De waterpijp stond achterin de auto (foto: Politie Helmond/Instagram).
17.29

Weer stroom in Etten-Leur

In Etten-Leur hebben alle huishoudens in de wijken Sanderbanken en De Keen weer stroom. Vanmiddag net na vier uur viel de stroom uit door een storing. Netbeheerder Enexis had de storing rond halfzes verholpen, drie kwartier eerder dan verwacht.

LEES OOK: Stroomstoring tijdens WK-wedstrijd Oranje: 'Zwaar klote'

16.36

Stroomstoring in deel Etten-Leur

Door een stroomstoring zit een deel van Etten-Leur zonder stroom. Het gaat om 1165 adressen in de wijken Sanderbanken en De Keen, zo meldt netwerkbeheerder Enexis.

Verwacht wordt dat de stroomstoring dinsdagavond rond kwart over zes is verholpen.

LEES OOK: Stroomstoring in deel Etten-Leur: 'Houd een oogje in het zeil'

16.13

Politie onderzoekt of explosief Den Bosch onder auto zat of op straat lag

De politie weet nog niet of het explosief dat vanmorgen afging onder een auto in Den Bosch aan de auto was vastgeplakt, of dat het op straat lag. Een 29-jarige vrouw uit Den Bosch en haar dochter reden samen in de auto op de Acaciasingel toen er iets ontplofte. Wat de klap precies heeft veroorzaakt, is nog onduidelijk.

De moeder en haar dochtertje kwamen met de schrik vrij en raakten niet gewond. De politie zoekt mensen die het hebben zien gebeuren.

14.01

Invallen in Veldhoven

De politie is in Veldhoven bezig met het doorzoeken van een pand vol opslagboxen. Volgens een woordvoerder kijken agenten of daar zaken liggen die er niet thuishoren. Of dat inderdaad het geval is, moet later blijken.

Wachten op privacy instellingen...
12.54

Hennepkwekerij opgerold in Haps

De politie heeft een hennepkwekerij opgerold in een bedrijfspand aan de Kokerbijl in Haps. Agenten vonden daar bij een inval zo'n 500 planten. Alle planten worden vernietigd.

Foto: SK-Media.
Foto: SK-Media.
11.49

Verdachten mishandeling Schijndel opgepakt

Vier van de zes verdachten van een zware mishandeling in Schijndel hebben zich bij de politie gemeld. Eind augustus vielen zij twee mannen en een vrouw aan, toen die hen aanspraken. De groep was op dat moment bezig een fietsenrek in de Hoofdstraat te vernielen. De politie deelde vorige week beelden van de zaak in Bureau Brabant. Naar aanleiding van die uitzending hebben een aantal van de verdachten zich nu dus gemeld.

LEES OOK: Drie vrienden ernstig mishandeld: politie geeft beelden vrij

10.43

Bedrijfspand Helmond gesloten

Burgemeester Blanksma van Helmond heeft een bedrijfspand aan de Rooseindstraat voor een jaar gesloten. De politie vond daar vorige maand onder andere 89 gram cocaïne en stoffen om synthetische drugs mee te maken.

10.26

Vrachtwagen in brand op A2

Op de snelweg A2 bij Eindhoven is de cabine van een vrachtwagen in brand gevlogen. De brandweer is op dit moment aanwezig om te blussen. Op dit moment is de A2 richting Maastricht dicht voor knooppunt de Hogt.

Wachten op privacy instellingen...
09.59

Twee keer brand in parkeergarage Cuijk

De brandweer is gisteren twee keer uitgerukt voor een brand in een parkeergarage aan de Smidstraat in Cuijk. Bij de eerste melding bleek het om vuurwerk te gaan, de tweede keer was het serieuzer. Er zou brand zijn gesticht achter een aantal platen tegen de wand van de garage. Nadat die platen waren verwijderd, kon het vuur worden geblust.

Foto: SK-Media.
Foto: SK-Media.
Foto: SK-Media.
Foto: SK-Media.
08.33

Inbraak bij tabakszaak Budel

Een tabakszaak aan de Nieuwstraat in Budel is gisteren voor de tweede keer in korte tijd slachtoffer geworden van een inbraak. Twee personen met capuchon drongen de zaak binnen en vertrokken op een bromfiets met een hoeveelheid sigaren en sigaretten. De politie is op zoek naar omwonenden die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben.

Wachten op privacy instellingen...
08.27

A50 weer vrij na ongeluk

Na een ongeluk met een vrachtwagen op de A50, moest verkeer vanuit Oss richting Arnhem rekening houden met flink wat vertraging. Tussen knooppunt Ewijk en Valburg waren drie rijstroken afgesloten. Op het hoogtepunt liep de vertraging op tot zo'n anderhalf uur.

Wachten op privacy instellingen...
07.29

Geen vluchten op Eindhoven Airport

Vanwege de mist is er momenteel geen vliegverkeer mogelijk op Eindhoven Airport.

LEES OOK:
Geen vliegverkeer op Eindhoven Airport vanwege dichte mist

07.15

Vertraging op de A58 door ongeluk voorbij

De vertraging op de A58 is voorbij. Vanmorgen was er tussen Tilburg en Oirschot een ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk waren vier auto's betrokken. De weg is inmiddels weer vrij.

05.30

Technische storing bij Heesen Yachts

De brandweer is vannacht opgeroepen voor een voorval met een gevaarlijke stof bij Heesen Yachts in Oss. Volgens een medewerker was er een technische storing opgetreden bij een met Argon gevulde tank van Air Liquide. Dat gebeurde op het terrein van de jachtenbouwer aan de Rijnstraat. Het bedrijf zou de stof gebruiken bij laswerkzaamheden.

De brandweer rukte uit met een bluswagen. Behalve de officier van dienst werd er ook een adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) opgeroepen. De directe omgeving van de tankinstallatie werd met een lint afgezet. Een storingsmonteur van Air Liquide heeft samen met de brandweer de situatie rond vijf uur weer veilig gesteld. De oorzaak van de storing is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision
21.15

Vermiste vrouw in goede gezondheid weer thuis

In de omgeving van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg was gisteravond een verwarde vrouw vermist. De politie vroeg via een Burgernetmelding uit te kijken naar de 65-jarige vrouw. De vermissing van de vrouw was van korte duur. Ze is in goede gezondheid teruggevonden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone