Liveblog

112-nieuws: bestuurder knalt tegen boom • zoektocht naar man gestaakt

20 januari om 20:27 • Aangepast 23 januari om 08:22
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.52

Bestuurder rijdt zonder rijbewijs

De politie heeft vanavond een 24-jarige man op de Cereslaan in Oss betrapt op rijden zonder rijbewijs. Zijn rijbewijs was door het CBR geschorst vanwege rijden onder invloed.

Wachten op privacy instellingen...
21.34

Bestuurder met openstaande gevangenisstraf gepakt

De politie heeft vrijdagmiddag in Helmond een man gepakt die nog een gevangenisstraf van drie weken had openstaan. Hij zat achter het stuur terwijl hij onder invloed was van cannabis, amfetamine, cocaïne en opiaten. Ook zat er een man bij hem in de auto die een 'handelshoeveelheid' cannabis en veel cash bij zich had.

LEES OOK: Man met openstaande celstraf aan lantaarnpaal geboeid

20.20

Bestuurder ramt boom

Een bestuurder is vanavond met zijn auto tegen een boom geknald op de Eindestraat in Dongen. De bestuurder raakte niet gewond. Hij is door de politie meegenomen, omdat hij mogelijk teveel alcohol zou hebben gedronken. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
19.40

Zoektocht naar man in water gestaakt

De politie is gestopt met zoeken naar een man in het water bij Waspik. Sinds vrijdagmiddag werd daar gezocht naar een vermiste man. Iemand zou bij scheepswerf De Toekomst in het water terecht zijn gekomen.

LEES OOK: Zoektocht naar verdronken man bij de scheepswerf in Waspik gestaakt

Wachten op privacy instellingen...
19.25

Man dronken achter het stuur

Een 44-jarige man is met zijn auto in Herpen aan de kant gezet door de politie. Zijn rijbewijs bleek ongeldig verklaard te zijn vanwege alcoholgebruik in het verkeer. Vanmiddag was hij ook weer onder invloed van alcohol.

Wachten op privacy instellingen...
18.40

Mannen harde kern Feyenoord aangehouden

Een man uit Uden is samen met tien andere leden van de harde kern van Feyenoord aangehouden. Ze worden verdacht van bedreiging, belediging, intimidatie en brandstichting. Het gaat onder meer om de bekladding van het huis van de wethouder en brandstichting bij een sportschool. Een team rechercheurs van de Rotterdamse politie heeft anderhalf jaar lang onderzoek gedaan naar allerlei misdrijven die gerelateerd zijn aan voetbal. Vorig jaar werden al hier 45 verdachten voor aangehouden.

17.07

Syriër aangehouden in onderzoek mensensmokkel

Een 31-jarige man uit Syrië is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij mensensmokkel. De Koninklijke Marechaussee kreeg informatie over de verdachte, die toen in het asielzoekerscentrum in Overloon verbleef. Hij zou op bestelling valse documenten, zoals Syrische paspoorten en doktersverklaringen, kunnen regelen via familie in het buitenland.

In juli werd de man ook al aangehouden. Na verhoor werd hij vrijgelaten, terwijl de Koninklijke Marechaussee doorging met onderzoek. "Tijdens dat onderzoek groeiden de verdenkingen tegen de man. Zo werden er belastende chatgesprekken en filmpjes van gesmokkelden gevonden op de telefoons", aldus het Openbaar Ministerie.

16.50

Huizen in Oss zonder stroom

Aan de Horzakstraat in Oss zitten meerdere huizen zonder stroom. De brandweer en politie waren aanwezig. De bewoner van een huis in de straat rook een sterke schroeilucht, hoorde geknetter en zag rook uit de grond komen. Volgens de brandweer ging het waarschijnlijk om een ondergrondse kabelbreuk. Enexis is aanwezig om de storing te verhelpen.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
16.35

Botsing in Breda

Op de Minervum in Breda is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd tussen twee auto's. Niemand is gewond geraakt. Een auto liep flinke schade op. Een berger komt de auto wegtakelen.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
14.45

Uitgebrande loods opnieuw uitgebrand

In een loods aan de Boterpolderlaan in Raamsdonksveer die vorig jaar afbrandde, is vanmiddag opnieuw brand uitgebroken. Er is weinig meer van het pand over. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
13.25

Zoektocht naar man

De politie zoekt al uren in het water bij scheepswerf De Toekomst in Waspik naar iemand. Hier zou een medewerker van de werf in het water zijn terechtgekomen.

LEES OOK: Politie zoekt verdronken man in het water bij de scheepswerf in Waspik

De werf waar de politie een zoektocht is begonnen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties).
De werf waar de politie een zoektocht is begonnen (foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision Mediaprodukties).
08.26

Geen treinen naar en uit Roosendaal

De NS kampt met meerdere wisselstoringen bij het station van Roosendaal. "Daardoor is er van en naar dit station nu geen treinverkeer mogelijk. Een reisplanner kan je helpen met alternatieve routes. We werken hard aan herstel", aldus spoorwegbeheerder ProRail.

08.03 – Geen treinverkeer tussen Eindhoven en Den Bosch
Tussen Den Bosch en Boxtel rijden deze ochtend geen treinen door een aanrijding. Dat betekent dat er tussen Eindhoven en Den Bosch ook geen direct treinverkeer mogelijk is op dit moment. De situatie is pas rond halfelf ’s ochtends hersteld, denkt de NS.

Wachten op privacy instellingen...
07.36

A67 weer vrijgegeven, wel vertraging

Op de A67 van Venlo naar Eindhoven heeft het verkeer zo'n tien minuten vertraging door een kapotte vrachtwagen. De kapotte vrachtwagen is inmiddels weggehaald, de weg is weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
07.23

Langzaam rijden in het westen

In het westen van Brabant rijdt het verkeer door sneeuwval langzaam maar er zijn geen files. Dat meldt de ANWB.

Wachten op privacy instellingen...
06.56

In het westen van Brabant valt eerste sneeuw

Wachten op privacy instellingen...
06.42

Kapotte vrachtwagen op A67

Wachten op privacy instellingen...
06.00

Minder treinen tussen Eindhoven en Sittard

Er rijden minder treinen tussen Eindhoven Centraal en Sittard, vanwege een kapot spoor. De extra reistijd bedraagt zo'n dertig minuten. De verwachting is dat de storing nog de rest van de dag duurt.

Wachten op privacy instellingen...
05.45

Code oranje vanwege sneeuw

Deze ochtend geldt vanaf zeven uur code oranje vanwege sneeuwbuien. Het is dan verraderlijk glad op de wegen, waarschuwt het KNMI. In eerste instantie gold code oranje vanaf acht uur, maar het KNMI meldt vandaag dat het een uur eerder wordt afgegeven. Ze verwacht rond de vijf centimeter sneeuw per uur.

Rijkswaterstaat adviseert om thuis te werken. Wie toch de weg op gaat moet voorzichtig rijden. Ze waarschuwt dat ook voor zeven uur glad kan zijn door bevriezing van natte wegen. "Er vliegt er nu al af en toe eentje van de weg af. Mensen moeten niet denken dat het pas vanaf acht uur glad is", zegt een woordvoerder.

In het westen van Brabant heeft het vannacht opnieuw gesneeuwd, onder meer in Roosendaal.

LEES OOK: Flinke sneeuwval en gladheid, in het westen vallen eerste sneeuwvlokken

LEES OOK: Nog meer winterse buien op komst: 'Het kan langdurig gaan sneeuwen'

20.56

Inbraak Albert Heijn

Gisternacht is ingebroken bij de Albert Heijn in Sint-Oedenrode. De politie zoekt mensen die iets hebben gezien, gehoord of een camera hebben hangen. De verdachten zijn volgens de politie mogelijk met een auto gevlucht, die klaarstond in de Neulstraat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone