Video

Twee gewapende overvallen bij BP-tankstation: herken jij de daders?

30 januari 2023 om 17:13 • Aangepast 31 januari 2023 om 08:33
nl
Het BP-tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal is in januari twee keer overvallen. Dat gebeurde telkens door gewapende overvallers. De daders van beide overvallen zijn vastgelegd op de beveiligingscamera's. De politie laat beelden zien in het tv-opsporingsprogramma Bureau Brabant. Herken jij de daders?
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Medewerkers van het tankstation werden op maandag 2 januari en op woensdag 25 januari overvallen door gewapende daders.

Bij de eerste overval kwamen rond halfelf twee mannen aan bij het BP-tankstation. Een van de mannen had een pistool bij zich. De tweede man bleef in de deuropening staan. De man met pistool bedreigde de kassière en eiste geld.

Hij laadde zijn pistool nog een keer door, mogelijk om de kassière schrik aan te jagen. Het geld ging na de overval in een plastic Albert Heijn-tas. Beide daders gingen er daarna vandoor. Van deze gewapende overval is maandagavond een reconstructie te zien in het programma Bureau Brabant.

Overvaller met een mes
Ruim drie weken later, op woensdagavond 25 januari, was het opnieuw raak. Om kwart voor elf kwamen drie daders de winkel binnen, een van hen trok een mes. Bij de overval raakte niemand gewond.

Zonder buit sloegen de overvallers op de vlucht. Een medewerker van het tankstation bleef flink geschrokken achter. Ook deze daders zijn te zien op beelden van beveiligingscamera's. De politie toont de beelden maandag in Bureau Brabant.

LEES OOK:

Gewapende overval op tankstation in Roosendaal, twee daders op de vlucht

Tankstation voor de tweede keer overvallen, drie daders op de vlucht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!