Acties voor de aardbevingsslachtoffers: hier kun jij meehelpen

7 februari om 15:54 • Aangepast 21 februari om 02:04
nl
Brabant komt in actie na de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Op meerdere plekken worden spullen als kleren, dekens en babyspullen ingezameld. Wil je ook helpen? Je kunt je aansluiten bij de volgende acties.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
  • Bosschenhoofd: Basisschool 't Bossche Hart is een steunactie begonnen. Mensen kunnen geld doneren via de website dat geheel ten goede komt van de hulporganisatie Witte Helmen. Leerlingen gaan statiegeld ophalen en zamelen warme kleding in. Wie nog sokken, schoenen, jasssen, broeken of sjaals en mutsen heeft liggen, kan via de site contact opnemen.
  • Tilburg: Engin Yildirim heeft al twee vrachtwagens met hulpgoederen in Turkije staan. De IT-manager zamelt nu geld in om heaters die kant op te krijgen. Voor een bijdrage kunnen mensen terecht op deze website.
  • Beek en Donk: Diana Veldpaus zamelt kleding en warme dekens. Je kunt contact met haar opnemen via 06-51603844 of de spullen afgeven bij Smalleweg 31 in Beek en Donk.
  • Eindhoven: De Fatih-moskee (Willemstraat 67) zamelt geld in om hulpgoederen van te kopen. Denk aan winterkleding, tenten, bedden, powerbanks, houdbaar voedsel, hygiëneproducten voor dames en luiers.
  • Helmond: De Turkse ondernemer Gohkan Denizoglo van Opmaatveranda startte een inzamelactie. Hulpgoederen zijn welkom aan de Vossembeemd 1. Er wordt gevraagd naar nieuwe spullen met een label eraan.
  • Roosendaal: De moskee aan de Bartoklaan vraagt vooral om bruikbare en nieuwe spullen. Het gaat dan onder meer om dekens, beddengoed, jassen en spullen voor (vrouwelijke) hygiëne. De moskee vraagt alleen om nieuwe spullen waar nog een label aan zit.
  • Tilburg: Bij Balans Gym in Tilburg (Wandelboslaan 1) kun je terecht met onder andere winterkleding en dekens.
  • Ken jij nog andere hulpacties voor de slachtoffers in Turkije en Syrië? Laat het ons weten via [email protected] of meld het op onze speciale Facebookpagina
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone