Liveblog

112-nieuws: glazenwassers uren vast • groot ongeluk met drie auto's

13 april 2023 om 19:07 • Aangepast 25 april 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.03

Hoogzwangere vrouw geduwd

Een groep jongeren heeft woensdag meerdere bewoners lastiggevallen bij de opvanglocatie voor Oekraïners aan de Koningin Emmalaan in Best. Ze duwden onder meer een hoogzwangere vrouw.

LEES OOK: Bewoners van Oekraïense opvang lastiggevallen, hoogzwangere vrouw geduwd

21.23

Brand door vergeten pan op het vuur

In een appartement op de vierde verdieping aan De Braak in Oosterhout is vanavond brand uitgebroken. Het vuur ontstond door een vergeten pan op het vuur. Vier brandweerwagens, twee politieauto's en een ambulance waren aanwezig. Twee mensen zijn nagekeken in de ambulance.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
17.51

Glazenwassers uren vast in hoogwerker

Twee glazenwassers hebben ruim twee uur lang op grote hoogte vastgezeten in een kapot bakje. Ze hingen aan het pand van Van Lanschot aan het Leonardo Davinciplein in Den Bosch. Toen de brandweer en politie eenmaal aanwezig waren, wisten de glazenwassers het bakje zelf los te krijgen. Ze draaiden het bakje naar de andere kant van het gebouw en kwamen er toen ongeschonden uit.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
17.25

Fietsster gewond na ongeluk

Op de Gemertseweg in Beek en Donk is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Een traumahelikopter is aanwezig. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. De weg was korte tijd afgesloten richting Gemert.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
16.54

Garage gesloten na vondst drugslab

De garage in Vinkel waar vanochtend een drugslab is ontdekt, is per direct gesloten door de burgemeester van Den Bosch. Het lab werd deze ochtend gevonden in een vrijstaand huis aan de Bosschebaan. Dit gebeurde nadat woensdagavond in dezelfde straat zou zijn geschoten. De bewoner is opgepakt.

16.27

Verkeerscontrole politie

De politie heeft in het oosten van onze provincie vandaag bestuurders gecontroleerd op afleiding in het verkeer. Hieruit bleek dat 83 bestuurders een telefoon vasthielden tijdens het rijden. Ook kregen 27 bestuurders een boete voor de hard rijden.

Wachten op privacy instellingen...
16.12

Ongeluk op A2

Op de A2 van Eindhoven naar Maastricht is een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. De rechterrijstrook was dicht bij knooppunt De Hogt. Rond half vijf is de weg weer vrij. Verkeer moet nog rekening houden met ruim een uur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
13.56

Mishandeling in Veldhoven

Op de Beemd in Veldhoven is iemand vanochtend mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Wachten op privacy instellingen...
13.47

Herstelwerkzaamheden aan het spoor

ProRail voert herstelwerkzaamheden aan het spoor uit op de trajecten Lage Zwaluwe-Breda en Lage Zwaluwe-Roosendaal. Hierdoor rijden tussen halfdrie en halfvier geen treinen.

12.08

Bestuurder slaat over de kop

Een 51-jarige man is vannacht over de kop geslagen op de A58 bij Rucphen na een botsing met een andere auto. Hij is opgepakt, omdat uit een speekseltest bleek dat hij drugs en alcohol had gebruikt. Na verhoor is hij met een rijverbod en een bekeuring naar huis gestuurd.

10.22

Dief bijt man

Een 23-jarige vrouw is gisteren opgepakt, nadat ze een man in Tilburg tot bloedens toe beet. Hij sprak haar aan, omdat ze een zonnebril en vest droeg die hem wel heel bekend voor kwamen. De spullen bleken uit zijn huis te zijn gejat.

Toen de man haar vastpakte, beet de vrouw hem zo hard in zijn hand dat hij gewond raakte. De politie pakte de vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats, op en doet onderzoek. De Tilburger moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

09.58

Groot ongeluk met drie auto's: N395 dicht

Bij een groot ongeluk op de N395 tussen Diessen en Middelbeers zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. De schade aan de voertuigen is groot, maar het is nog niet duidelijk of er mensen gewond zijn geraakt. Wel is een traumahelikopter geland. De weg blijft voorlopig dicht, zodat de politie veilig onderzoek kan doen.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
09.55

Zwaargewonde man op straat gevonden

De politie heeft vanochtend in Breda een zwaargewonde man op straat gevonden. Dit gebeurde in de Kaprijkestraat. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. De politie onderzoekt wat er is gebeurde.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
06.08

UPDATE: Woningoverval door meerdere daders

Meerdere overvallers hebben donderdagochtend de bewoners van een huis overvallen aan de Pastoor van Leeuwenstraat in Helmond. Dat meldt de politie. De daders bedreigden de bewoners en wisten te ontkomen.

De overval gebeurde rond vijf uur donderdagochtend. Volgens de politie gaat het om meerdere daders die de woning binnen kwamen. Na een tijdje gingen ze er weer vandoor. Of ze iets hebben meegenomen is nog niet duidelijk.

05.48

Huis overvallen in Helmond

De bewoners van een huis aan de Pastoor van Leeuwenstraat in Helmond zijn vanochtend vroeg overvallen. De politie is aanwezig bij het huis. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd, wat ze hebben meegenomen en of er mensen gewond zijn geraakt.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision
23.59

Schoten gehoord in Vinkel

In Vinkel zijn gisteravond schoten gehoord, rond half twaalf kreeg de politie een melding binnen hierover. De schoten zouden gehoord zijn aan de Bosschebaan. Agenten hebben rondgereden met zoeklichten op de auto's en hebben zo de omgeving afgezocht. Dat gebeurde in Heesch, Vinkel en Geffen en in het buitengebied tussen die plaatsen. Ook zochten ze met zaklampen aan de achterkant van een wegrestaurant aan de A59 bij Heesch. Volgens de politie is het nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision
22.50

Opnieuw vreemde geur in zorgcentrum Vlijmen

Iets voor tien uur 's avonds hing opnieuw een vreemde geur in het zorgcentrum Sint Janshof in Vlijmen. Tientallen mensen werden in het zorgcentrum gisterochtend ontruimd. Volgens de brandweer was er gisteravond geen gevaar voor bewoners en personeel en hoefde niemand het gebouw te verlaten. Volgens de gemeente wordt het goed in de gaten gehouden. Waar de geur precies vandaan kwam, wordt nog onderzocht.

LEES OOK: Verzorgingstehuis ontruimd: bewoners raken onwel door chemische lucht

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!