NAC Breda gaat publiek beter fouilleren na gestaakt duel

28 april 2023 om 17:38 • Aangepast 10 mei 2023 om 02:01
nl
NAC Breda gaat de toeschouwers van de komende thuisduels beter fouilleren. De club zet meer stewards en beveiligers in en ze opent het stadion een half uur eerder. NAC hoopt zo te voorkomen dat er tijdens thuisduels vuurwerk wordt afgestoken en spullen op het veld worden gegooid. De wedstrijd tussen NAC en Willem II werd twee weken geleden om die reden gestaakt.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

NAC gaat de namen noteren van supporters die niet gefouilleerd willen worden of verboden spullen bij zich hebben. Zij zijn ook niet welkom bij de wedstrijd.

NAC heeft de afgelopen week een aantal fans een stadionverbod opgelegd. Zij gooiden tijdens het duel met Willem II voorwerpen op het veld. Bij die groep zit ook de supporter die tijdens deze ontmoeting vuurwerk op het veld heeft gegooid. De Bredase club verwacht de komende tijd meer supporters een stadionverbod op te leggen.

NAC staat voorlopig ook geen grote spandoeken meer toe. Voor het duel met Willem II werd er onder een groot doek vuurwerk afgestoken. NAC speelt zaterdag voor eigen publiek tegen Roda JC.

LEES OOK:

Derby NAC - Willem II definitief gestaakt: bier en vuurwerk op veld gegooid

NAC scoort zonder publiek in restant van gestaakt duel met Willem II

Gooier gepakt die beker bier op het veld mikte tijdens kraker PSV-Ajax

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!