Ryanair schrapt vluchten van en naar Eindhoven Airport

29 april 2023 om 19:07 • Aangepast 10 mei 2023 om 02:04
nl
Opnieuw worden mensen die van of naar Eindhoven Airport willen vliegen, gedupeerd. Na Transavia heeft ook Ryanair besloten om vluchten te annuleren. Het gaat om zes vluchten die voor zondag en maandag waren gepland tussen Eindhoven en Reus, Marseille en Ibiza.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De reden is niet bekend gemaakt, ook niet aan de directie van de Eindhovense luchthaven. “Ryanair heeft het ons gewoon meegedeeld zonder opgaaf van redenen”, zo reageert een woordvoerder van Eindhoven Airport.

“Vliegmaatschappijen kunnen zo’n besluit nemen en ze zijn overigens niet verplicht om door te geven waarom ze dit gedaan hebben. Het is vooral vervelend voor mensen die een vlucht hadden geboekt”, voegt hij eraan toe.

Transavia moest de afgelopen week al een streep halen door zeker vijftien vluchten. Ook zondag vervalt een aantal. Vooral reizigers vanuit of naar Kopenhagen, Sevilla, Barcelona, Faro, Athene, Lissabon en Alicante worden hierdoor gedupeerd.

Transavia komt in de loop van de volgende week met een groter plan, waarbij meerdere vluchten voor mei en juni geschrapt worden. Dit gaat om vluchten vanaf Eindhoven Airport, Rotterdam en Amsterdam.

LEES OOK:

Vergoeding of niet: hier heb je recht op als je vlucht is geannuleerd

Wendy's vakantie wordt 1000 euro duurder door problemen bij Transavia

Transavia schrapt opnieuw vluchten: 'Het blijft even dooretteren nu'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!