Video

Gestolen kluis met foto's van overleden Wesley uit het water gevist

22 juni 2023 om 14:12 • Aangepast 4 juli 2023 om 02:02
nl
De gestolen kluis van Ferd Engels uit Beek en Donk is terecht. De brandkast met daarin foto's van zijn overleden zoon werd eerder deze maand gestolen uit zijn huis in Beek en Donk. De politie vond de kluis in de beek de Goorloop bij het Eindhovens Kanaal in Lierop. Ferd wil zelf pas reageren als hij de inhoud heeft gezien. "Eerst moet alles drogen."
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Eerder deze maand werd een verdachte aangehouden. Die vertelde uiteindelijk aan de politie waar de kluis kon worden teruggevonden.

In de kluis lagen naast waardevolle spullen ook de onbetaalbare foto's van zijn overleden zoon Wesley. Er zaten foto's tussen die hij nog niet gezien had. Hij wachtte samen met zijn vrouw op het juiste moment. Ferd deed via sociale media een oproep om de foto's desnoods door zijn brievenbus te gooien. De rest van de gestolen spullen vond hij minder belangrijk.

Te drogen
Op de bewuste foto's is onder meer te zien hoe zoon Wesley opgebaard ligt. Ook de beelden van de uitvaart liggen in de kluis. Ferd durft nog niet te hopen dat nu alles goedkomt. "Ik wil eerst de inhoud bekijken. Alles ligt nu te drogen en ik mag pas komen kijken als alles droog is."

LEES OOK: Kluis met foto's van overleden Wesley gejat: politie pakt dader op

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!