Vrijwilligers zoeken naar vermist meisje (12) uit Drunen

16 augustus 2023 om 19:51 • Aangepast 23 augustus 2023 om 13:37
nl
In Drunen en Oss wordt woensdagavond gezocht naar een vermist 12-jarige meisje. Vrijwilligersorganisatie Search and Rescue (SAR) deelt flyers uit. Ook worden camerabeelden opgevraagd in de hoop dat het meisje daar op te zien is.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

UPDATE: Het meisje is in goede gezondheid gevonden.

Het 12-jarige meisje uit Drunen wordt sinds dinsdagavond vermist. Mogelijk is ze vanuit haar woonplaats vertrokken in de richting van Oss en mogelijk Arnhem. De politie spreekt over een ‘urgente vermissing’.

Het meisje komt uit Polen en woont sinds een paar jaar bij haar ouders in Nederland, vertellen familieleden aan Omroep Brabant. Ze verliet haar huis aan het Finlandplantsoen dinsdag in de late ochtend of vroege middag.

Haar ouders waren op dat moment aan het werk. Het meisje liet geen informatie achter en nam geen persoonlijke spullen mee. Ook heeft ze geen berichten meer gelezen. Ook heeft ze niet op gereageerd op telefoontjes van familieleden.

SAR Nederland is een organisatie die zich bezighoudt met het zoeken naar vermiste mensen. De organisatie bestaat uit vrijwilligers. De politie of familie van een vermist iemand kunnen SAR inschakelen voor hulp.

LEES OOK:

Familie heeft geen idee waar vermist meisje (12) is: 'Een nachtmerrie'

Meisje (12) vermist in Drunen, politie start zoekactie

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!