Video

Zo genieten PSV-fans van de winst op Rangers: 'We snakten hiernaar'

31 augustus 2023 om 10:29 • Aangepast 8 september 2023 om 02:01
nl
PSV-fans worden donderdag wakker met een heel grote glimlach op het gezicht. Bij menig koffieapparaat wordt de overwinning op Rangers FC nog eens herbeleefd. Ook online laten PSV-fans van zich horen om de avond nog eens door te nemen.

Schoonmaker Stefan staat donderdagochtend al vanaf zes uur klaar met een veegwagen om de grote hopen plastic bekers op te ruimen bij het stadion. Hij glundert als we hem naar PSV vragen.

“Ja, ik ben voldaan. Ben blij dat ze gewonnen hebben. Dit is heel belangrijk voor ze, na de komst van de nieuwe trainer en de nieuwe spelers. Het moest er eens van komen!”

Dat hij donderdag al om vijf uur uit z’n mandje moest om de puinhoop van fans op te ruimen, deert hem niet. “Van mij mag dit veel vaker gebeuren. Ik vind het niet erg, ik heb hiervoor gekozen en ik vind het mooi werk."

Ook algemeen directeur Marcel Brands verschijnt donderdagochtend al vroeg met een glimlach bij het PSV-stadion. "De fans, de club, sponsoren: iedereen snakte hiernaar."

Hoe de fans het succes beleven en het 110-jarig bestaan van de club vierden, noemt hij indrukwekkend. Guus Meeuwis droeg daar woensdagavond ook nog aan bij. Op Instagram is te zien hoe hij van achter een raam het clublied inzet. Supporters buiten het stadion zingen vervolgens uitbundig mee.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!