Video

Eén jaar na ongeluk met vier doden in Oud Gastel: 'Veel in onze gedachten'

2 september 2023 om 11:42 • Aangepast 12 september 2023 om 02:05
nl
Bij het herdenkingsmonument voor de twee moeders en twee kinderen die exact een jaar geleden om het leven kwamen bij een ongeluk in Oud Gastel zijn zaterdagmorgen bloemen gelegd. Dat gebeurde door burgemeester Bernd Roks van Halderberge en twee agenten die destijds als eerste bij het ongeluk waren.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Op 2 september 2022 kwamen in Oud Gastel twee moeders en twee kinderen (8 en 10) om het leven bij een verkeersongeluk. De 27-jarige Omar E. uit Roosendaal reed in een gehuurde Mercedes met zeer hoge snelheid in op de auto van de vier slachtoffers.

"Ik wens jullie heel veel sterkte."

"Het is vandaag alweer een jaar geleden dat het verschrikkelijke ongeval plaatsvond in Oud Gastel waarbij Regina, Anke, Erik en Wieteke uit Bosschenhoofd om het leven kwamen", vertelt burgemeester Roks. "Ik wens alle nabestaanden, familie, vrienden en dorpsgenoten van Regina, Anke, Erik en Wieteke vandaag, op deze moeilijke dag, heel veel sterkte toe."

Foto: gemeente Halderberge.
Foto: gemeente Halderberge.

In november werd aan het Midzomerplein in Bosschenhoofd het herdenkingsmonument voor het omgekomen viertal onthuld. Daar zijn zaterdagmorgen dus bloemen gelegd. "Jullie zijn veel in onze gedachten, vooral vandaag. Ik wens jullie namens het gemeentebestuur heel veel sterkte", besluit de burgemeester.

Bestuurder Omar E. wordt verdacht van roekeloos rijden. Hij werd onlangs vrijgelaten uit voorlopige hechtenis. Het is nog niet duidelijk wanneer de rechtbank de zaak inhoudelijk behandelt.

Omar E. reed vorig jaar met hoge snelheid tegen de auto van de moeders en kinderen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!