Liveblog

112-nieuws: steekpartij in Drunen • chauffeur gewond bij crash A73

24 september 2023 om 11:25 • Aangepast 4 oktober 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

17.15

Steekpartij Raadhuisplein Drunen

De politie meldt een steekpartij op het Raadhuisplein in Drunen. Aan de steekpartij zou een ruzie en een gevecht vooraf zijn gegaan. Er is een mes gezien en ook bloed. Bij de steekpartij is een persoon gewond geraakt, maar dit is niet levensbedreigend, zegt een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer, een 21-jarige man uit Waalwijk, is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog steeds op zoek naar verdachten die na de steekpartij in de menigte zijn gevlucht.

16.25

Ongeval met auto's en camper

Bij een ongeval op de Wolfsputter Baan in Helmond zijn twee auto’s en een camper betrokken. Volgens getuigen is een van de auto’s op de verkeerde weghelft gekomen. Een Duits echtpaar in een camper kon de auto niet meer ontwijken en werd door de auto geraakt. Een tweede auto kon het ongeval ook niet meer ontwijken en raakte zo ook betrokken. Er zijn meerdere personen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

15.01

Drie mensen gewond bij ongeval in Breda

Bij een ongeval op de Stationslaan in Breda raakten vanmiddag drie personen gewond. Drie ambulances en een rapid responder kwamen om de slachtoffers te helpen. Een aantal van hen is overgebracht naar het ziekenhuis. Het ging mis toen een auto af wilde slaan naar de van Musschenbroekstraat. Een achteropkomende automobiliste zag dat te laat, en botste achterop de afslaande auto. Die kwam door de botsing vervolgens in aanraking met een derde auto. Twee auto's zijn door bergers weggesleept. Een derde kon op eigen kracht verder. Eén rijbaan was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.

Foto: Tom van der Put / SQ Vision
Foto: Tom van der Put / SQ Vision
Foto: Tom van der Put / SQ Vision
Foto: Tom van der Put / SQ Vision
14.49

Auto raakt lichtmast en vliegt in brand

Een bestuur is zondagmiddag tegen een lichtmast in aan de Harendonkweg in Den Bosch gereden. Na de aanrijding vloog de auto in brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de wagen compleet uitbrandde. De bestuurder bleek onder invloed van drugs. Twee andere bestuurders kregen nog een bekeuring omdat ze de afzetting van de straat negeerden.

11.24

Vermist meisje is terecht

Het 11-jarige meisje dat gisteravond vermist werd in Breda is terecht. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Het meisje was gisteren het laatst gezien in de buurt van het centrum van Breda. "We onderzoeken wat er met haar gebeurd is", laat een politiewoordvoerder weten.

LEES OOK: Vermist meisje (11) is terecht

11.08

Dode gans op A2

Op de A2 van Maastricht richting Eindhoven moest het verkeer rond elf uur vanochtend rekening houden met een halfuur vertraging voor knooppunt Batadorp. Daar lag een dode gans op de weg. Daarop werd de rechterrijstrook afgesloten. Dit leidde tot een file vanaf knooppunt Leendeheide. De vertraging bedroeg rond halftwaalf een klein halfuur.

09.09

Man met mes in benen gestoken

De man die gisteravond laat met een mes werd gestoken op de Haagdijk in Breda is meerdere keren in zijn benen geraakt. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Een 30-jarige man is aangehouden. Het slachtoffer (37) zegt deze man niet te kennen.

LEES OOK: Man uit het niets met een mes in zijn benen gestoken, veel mensen getuige

03.40

Auto's botsen frontaal in Someren

Twee auto’s botsten afgelopen nacht rond halfdrie frontaal op elkaar op de Kanaaldijk Noord in Someren. In de ene auto zaten drie vrouwen, in de andere auto - met Frans kenteken - twee vrouwen. Een van hen is naar een ziekenhuis gebracht. De anderen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De bestuurster van de Franse auto verliet vervolgens de plaats van het ongeluk. De brandweer en agenten met een speurhond hebben nog naar deze vrouw gezocht, maar hebben haar niet meer gevonden.

LEES OOK: Vrouw gaat ervandoor na frontale botsing, twee auto's total loss

Hoe de frontale botsing op de Kanaaldijk Noord in Someren kon plaatsvinden, wordt onderzocht (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Hoe de frontale botsing op de Kanaaldijk Noord in Someren kon plaatsvinden, wordt onderzocht (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
03.07

Auto botst op lantaarnpaal in Vught

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto op een lantaarnpaal gebotst langs de straat Klein Brabant in Vught. Dit gebeurde rond halfeen, vlakbij de kruising met de Markiezaat. Toen de hulpverleners aankwamen, waren de betrokkenen er al vandoor gegaan. De lantaarnpaal raakte bij de botsing zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Toen de hulpverleners aankwamen bij de straat Klein Brabant in Vught was er niemand meer bij de auto aanwezig (foto: Bart Meesters).
Toen de hulpverleners aankwamen bij de straat Klein Brabant in Vught was er niemand meer bij de auto aanwezig (foto: Bart Meesters).
00.32

Man gewond bij steekpartij

Een man is rond halftwaalf gisteravond gewond geraakt bij een steekpartij op de Haagdijk in Breda. Kort daarna hebben agenten een verdachte aangehouden. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

LEES OOK: Man gewond bij steekpartij, veel mensen getuige

00.12

Automobilist crasht op de A73

Een automobilist is gisteravond gecrasht met zijn auto op de A73 bij Linden. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, raakte met de auto een boom en kwam in de berm tot stilstand. Vanwege de ernst van de situatie werd een traumaheli opgeroepen. Die landde op de snelweg. Het verkeer richting het zuiden werd daarop enige tijd stilgezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!