Video

Familie vermiste Yoran vraagt mensen om naar sporen uit te kijken

22 maart om 15:59 • Aangepast 3 april om 02:03
nl
De ouders en zus van de vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk vragen mensen om naar sporen van de vermiste jongen uit te kijken. Vooral nu het weer beter wordt en er meer mensen op het water zijn. "We hebben deze nachtmerrie nog altijd niet helemaal af kunnen sluiten," schrijft vader Daniel op social media. De 16-jarige jongen wordt al sinds december vermist.
Profielfoto van Imke van de Laar
Geschreven door

De fiets van Yoran werd een dag na zijn vermissing gevonden op de Merwedebrug. Later werd ook zijn jas gevonden in het water bij Papendrecht. Maar van de jongen zelf ontbreekt ieder spoor.

Er is al vaak naar Yoran gezocht. Op 13 januari zochten maar liefst 2500 mensen in een straal van 30 kilometer rond Sleeuwijk. Een paar dagen laten gingen bij Papendrecht sonarboten rivier Beneden-Merwede op.

Eind januari liet de politie weten niet meer actief te zoeken naar Yoran. Omdat er geen aanwijzingen waren voor een misdrijf en het zoekgebied steeds groter werd, was het volgens de politie onbegonnen werk om overal te blijven zoeken.

"Nu er weer mensen op en aan het water op zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn."

De familie van Yoran vraagt nu in een bericht op social media om de komende tijd extra op te letten. "Nu er weer mensen op en aan het water op zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn op je een spoor van Yoran tegenkomt! Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam en Gorinchem richting Biesbosch/Hollands Diep/Zeeland," schrijft zijn vader.

Het internetbericht van de vader van Yoran
Het internetbericht van de vader van Yoran

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!