Liveblog

112-nieuws: moeder en dochter botsen op boom • vrouw dronken achter stuur

26 maart om 17:00 • Aangepast 3 april om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

21.35

Man betrapt bij het dumpen van afval

In Vlijmen is vanavond iemand betrapt die probeerde afval te dumpen, dat meldt de politie Boxtel, Vught en Gestel. "De verdachte kan een bon verwachten van een paar honderd euro", aldus de politie.

21.10

Burenruzie loopt uit de hand in Vught

Een man is afgelopen nacht aangehouden in de wijk Vught-Zuid nadat hij de buren had bedreigd. Volgens wijkagent Marcel de Rouw hebben de buren al langer last van elkaar. "Er is eerder geprobeerd te bemiddelen en er is ook hulpverlening ingezet."

De man is na verhoor vandaag weer vrijgelaten. Met de nodige hulpverlening en bemiddeling hoopt de politie dat de burenruzie wordt opgelost, zo laat de wijkagent weten.

19.40

Vrouw dronken achter het stuur

Een vrouw (39) is gisteravond rond zeven uur met haar auto van de weg gehaald in Waalwijk. Ze reed slingerend over de St. Antoniusstraat. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek uit een ademanalyse dat ze zes keer zoveel alcohol had gedronken als was toegestaan. Haar rijbewijs is ingenomen en de vrouw moet zich binnenkort bij de politierechter verantwoorden.

18.30

Intercity's tussen Breda en Den Bosch rijden weer

Op het spoor tussen Breda en Den Bosch rijden weer intercity's. Door een kapotte trein was dat tussen half zes en half zeven niet mogelijk.

18.28

Auto in sloot

Bij de Grote Bottel in Deurne is vanmiddag een auto in de sloot beland. Een auto probeerde de hoofdweg over te steken en zag daarbij een personenauto over het hoofd. De aanrijdende auto kwam in de sloot terecht. Beide bestuurders zijn in de ambulance nagekeken. Beide auto’s zijn weggesleept.

(foto: Walter van Brussel/SQ Vision)
(foto: Walter van Brussel/SQ Vision)
(foto: Walter van Brussel/SQ Vision)
(foto: Walter van Brussel/SQ Vision)
17.45

Geen Intercity's tussen Breda en Den Bosch

Tussen Breda en Den Bosch rijden geen Intercity's door een kapotte trein. De NS verwacht dat de storing tot half zeven duurt.

16.25

Moeder en dochter botsen op boom

Een moeder en haar dochter zijn vanmiddag met een bestelbus tegen een boom gereden aan de Oirschotsebaan in Oisterwijk. Het meisje liep een hoofdwond op en moest mee naar het ziekenhuis. De moeder kwam met de schrik vrij. De Oirschotsebaan is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het ongeluk. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
Foto: Toby de Kort / SQ Vision
15.09

Man (26) uit Geffen opgepakt voor steekpartij sportschool

Een man (26) uit Geffen is vandaag opgepakt voor een steekpartij in een sportschool in Oss. Een 24-jarige man uit Geffen raakte daardoor gewond. Volgens de politie heeft het tweetal ruzie en kennen ze elkaar. Het onderzoek loopt nog.

Een traumahelikopter moest in actie komen.

14.00

Aanhoudingen voor dreigen met granaat

Twee mannen van 37 uit Waalwijk en Sprang-Capelle zijn opgepakt omdat ze een man van 31 uit Oisterwijk hebben afgeperst en bedreigd. Het tweetal dacht dat de Oisterwijker de politie had getipt over een hennepkwekerij. Ze eisten daarom 25.000 euro, als hij niet zou betalen zouden ze een handgranaat bij 'm naar binnen gooien. De politie hield het tweetal afgelopen vrijdag aan.

Lees hier wat er aan de aanhouding vooraf ging

13.00

Botsing tussen auto's

Op de kruising van Hoge Ham met de Bolkensteeg in Dongen zijn vanmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van het busje werd in een ambulance nagekeken maar bleek niet gewond. Ook de vrouw uit de auto raakte niet gewond. De weg werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De auto's botsten frontaal op elkaar (Foto: SQ Vision/Jeroen Stuve).
De auto's botsten frontaal op elkaar (Foto: SQ Vision/Jeroen Stuve).
12.55

Geen treinen door aanrijding

Door een aanrijding op het spoor rijden er dinsdagmiddag geen treinen tussen Boxmeer en Venray, meldt de NS. De aanrijding vond plaats bij het Limburgse dorp Smakt. De NS hoopt dat rond half vijf het treinverkeer hervat kan worden. Of er bussen ingezet gaan worden is op dit moment niet bekend.

12.50

Jongeren aangehouden voor gedrag tijdens jaarwisseling

Tien jongeren die tijdens de jaarwisseling auto's in brand staken en vuurwerkbommen naar de politie gooiden in Breda zijn dinsdag aangehouden. De jeugdigen zijn tussen de vijftien en negentien jaar oud en wonen zelf in de wijk Breda-Noord, de plek waar ze zich misdroegen.

Lees hier meer over de aanhoudingen

09.35

Auto op z'n kant na botsing

Een automobiliste is vanochtend gewond geraakt nadat ze met haar voertuig in een botsing terechtkwam op de Tilburgseweg in Oosterhout. Haar auto landde op de zijkant en raakte flink beschadigd. Ook de andere auto kwam zwaar gehavend uit het ongeval. Ook deze auto werd bestuurd door een vrouw. Zij werd net als de andere bestuurster uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel. De weg is afgesloten geweest voor het politieonderzoek.

De auto kantelde na de botsing (Foto: Eye4images).
De auto kantelde na de botsing (Foto: Eye4images).
Ook de andere auto was zwaar beschadigd (Foto: Eye4images/Marcel van Dorst).
Ook de andere auto was zwaar beschadigd (Foto: Eye4images/Marcel van Dorst).
07.45

Drukte op de A2

Op de snelweg A2 is het vanmorgen druk geweest tussen afrit Veghel en (het Gelderse) Waardenburg. Hier was over een afstand van 14 kilometer sprake van langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Volgens de ANWB was er een kwartier extra reistijd in de richting van Utrecht. Verder vielde drukte tijdens deze dinsdagochtendspits best mee.

07.00

Site van provincie Brabant weer in de lucht

Door een hackaanval heeft de website van de provincie Noord-Brabant vanaf gistermiddag tot vanmorgen vroeg platgelegen. Vermoedelijk ging het om een DDoS-aanval. Hierbij wordt een site door een netwerk van computers zoveel bezocht dat die daardoor niet of moeilijk bereikbaar is. Wie erachter zit, is nog onduidelijk. Het ANP suggereerde dat dit het werk was van pro-Russische hackers: zij vallen systematisch websites in EU-lidstaten aan als onderdeel van de oorlogsvoering met Oekraïne. Ook de sites van de provincies Noord-Holland en Groningen hebben er last van gehad.

Hier lees je er meer over

04.00

Man gewond bij steekpartij

In de hal van de vestiging van sportschoolketen Basic-Fit aan de Euterpelaan in Oss is vannacht een gewonde man van 24 uit Geffen gevonden. Hij was het slachtoffer van een steekpartij en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Hier lees je er meer over.

23.00

Meisje nog vermist

De politie in Etten-Leur was tot gisteravond laat nog op zoek naar een meisje van elf. Haar vermissing werd via Burgernet bekendgemaakt. Ze heeft een lichte huidskleur, is 1,63 meter lang, heeft donkerbruin haar en droeg zwarte sneakers, wijde broek en een zwarte/bruine korte winterjas toen ze voor het laatst werd gezien. Mensen die haar zijn tegengekomen, wordt gevraagd 112 te bellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.