15.000 euro voor gouden tip over fatale overval bij kippenboer

maandag om 16:29 • Aangepast dinsdag om 16:16
nl
Hij werd overvallen, mishandeld en stierf in het ziekenhuis. Maar wie zijn de daders die zo genadeloos toesloegen in het huis van kippenboer Jan van Mullekom in de zomer van 2022? Om dat te achterhalen, looft het Openbaar Ministerie nu een gouden tip uit van 15.000 euro.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Zwaar toegetakeld werd de 47-jarige Van Mullekom op 11 juli 2022 gevonden in zijn huis aan de Lage Brugweg in Helenaveen. Hij werd nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

Al snel werd uitgegaan van een gewelddadige overval, maar de precieze reden daarvoor, bleef een raadsel. De hoofdofficier van justitie looft nu 15.000 euro uit voor de tip die leidt naar de opheldering over de gewelddadige dood, zo werd maandag in Bureau Brabant bekendgemaakt.

"Wie weet iets? Help de daders te vinden zodat ook zijn familie rust kan vinden", vraagt politie. Tipgevers kunnen de politie bellen, maar ook anoniem melding doen via het team criminele inlichtingen (049-2394135).

Vier maanden later inbraak
Waar de inbrekers naar op zoek waren, is nog altijd een raadsel. Een aantal maanden na de overval werd ingebroken in het huis, terwijl dat door de politie verzegeld was. In Bureau Brabant werden eerder beelden getoond van die inbraak waarbij de daders een ruit insloegen.

De familie mocht 1,5 jaar na de overval nog altijd niet terug naar het huis. Het huis is inmiddels vrijgegeven, meldt de politie.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT

1,5 jaar na moord op Jan mag zijn gezin nog steeds niet terug het huis in.

Beelden van inbrekers werden eerder getoond in Bureau Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!